Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Meg is vannak!!!!!!Köszike szépen!!!!!:inlove:

Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  2. csalogány2

csalogány2 Fórum-zöldfülű

Szia!Nem tudom másnál is jelentkezik a hiba, vagy nem lehet az állatokat megetetni, vagy ha lehet kilépek,később belépek a játékban és nem fogadta el az etetést.Most az eventes játéknál is igy járok sorozatosan.A paradicsomos képregénynél sem sikerül.

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    dolgoznak rajta a Központban, pici türelmedet kérem még. A probléma okát megtalálták (több játékost is érintett ez a probléma), a javítás folyamatban van.
    Megértésedet köszönöm!

4. Dolphin

Szia,
    kérlek, kicsit konkretizáld, melyik ólakkal van a problémád, melyik területen és kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t is.
    A sima ólak etetéséhez a megfelelő tápra van szükséged.
    A terményes ólak indításához a táp mellett állatra is szükség van, kérlek, ellenőrizd, hogy elegendő mennyiség áll-e rendelkezésre a pajtádban.
    Az eventben két eventes ól van:
    - az Árkádkabin indításához 1 Tökfejes játékkazettára van szükséged, amit a malomban tudsz előállítani
    - a Paradicsom képregény indításához 1 db Szuperhősköpenyre és 2 db Pixelszívre van szükséged. A Szuperhősköpenyt a malomban tudod előállítani, a Pixelszív pedig az Árkádkabin aratásakor kerül a pajtádba.
    Ha rendelkezel a megfelelő dolgokkal az ólak indításához, s mégis problémába ütközöl, akkor kérlek, hozd az azonosító adatokat, hogy benézhessek Hozzád.
    S még egy fontos, ténykedés után mindig várj egy kicsit, mielőtt kilépsz, hogy a szerverig el tudjon jutni az információ.
    Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. kandurr2

kandurr2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tegnap jelentkezett a probléma: a gyopárvölgy északi erdőben nem tudom kivágni a fákat az érési ciklusuk végén. win11, ccleaner pro naprakész, újraindítás nem segít, klienssel és firefox-szal is jelentkezik a pobléma. Előre is köszönöm!
    kandurr2 iD: 27002007

6. Dolphin

Szia,
    sajnos a megadott név és ID párossal nem találtam farmot, kérlek, nézd meg újra és javítsd.
    Amire gyanakodni tudok, hogy megtelt a Fatuskó tárolód vagy a Zöldüzemanyag tárolód. Kérlek, menj be a Raktárba és nézd meg, melyik sornál van egy kis harangod, az figyelmeztet a telítettségre.
    Használj fel belőle, alakítsd át, dobd be az Újrahasznosítóba, s utána sikerülni fog a fakivágás.
    A Gyopárvölgyben nem gumifalú a Raktár, mint a Farmon a Pajta, itt amit termelünk, megszerzünk, azt fel is kell használnunk. Bizonyos szinteken tudjuk a kapacitásokat bővíteni, erre is érdemes ránézni, ehhez Arborista jelvényeket kell gyártanunk.
    Ha nem ez a probléma oka, akkor várom a javított adatokat, hogy be tudjak nézni hozzád. Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. kandurr2

kandurr2 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséged, a zöldüzemanyag tároló volt tele. További szép napot!

Dolphin kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    köszönöm a türelmedet. A Központtól azt az információt kaptuk, hogy sikerült kijavítani a hibát. Kérlek, lépj ki a Játékból (ha most bent vagy), s lépj be újra. Ezt követően működnie kell a Megrendelő kiszolgálásnak.
    Kérlek, jelezz majd vissza, hogy rendbe jött-e Nálad is.
    Köszönöm, további jó játékot!

9. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

A repcsis event ota nagyon lassu a jatek, vagy nem is lehet belepni. Ez masnal is igy van, vagy csak nalam? Gep takaritas megvolt. Raadasul a Brave bongeszot hasznalom nagyon regota, ami sok mindent blokkol! A repcsis event elott mindig tokeletesen mukodott!

10. paloooo

paloooo Fórumelemző

Hurrá... event kezdés és ismét osszeomlott az egész játék! Minden megdöglött!

11. Dolphin

Szia,
    én nem tapasztaltam semmiféle változást a játékban.
    Kérlek, ellenőrizd az internet sebességedet, kérdezz rá a Szolgáltatónál, hogy nem volt-e náluk valami probléma.
    Nem tudom, hogy szoktad-e a Wifi routert/modemet időnként kikapcsolni rövid időre, újraindítani, nekem saját tapasztalatom, hogy ha kicsit belassul a netem, akkor egy laptop és WiFi modem újraindítás segíteni szokott.
    Böngészőben történő játéknál érdemes minden belépés előtt a Gyorsítótárat üríteni.
    Illetve itt találsz még a témában információt Ableotory TL összefoglalójában:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Remélem ezen megoldások segítenek Neked is.
    Ha továbbra sem oldódna meg a helyzet, akkor kérlek hozz Farm nevet és Farm ID-t is, mert enélkül nem tudunk ellenőrzést végezni Nálad.
    Megértésedet köszönöm!

jófarmerlány kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    event indulás délelőtt 10 órakor volt, most nem indult semmi. Chrome böngészőben nem észlelek semmi problémát a játékban jelenleg, s egész nap a normál módon volt elérhető a játék.
    Ha segítséget, ellenőrzést szeretnél kérni, akkor kérlek add meg a Farm nevedet, Farm ID-dat és azt is, hogy böngészőben, vagy kliensben tapasztalod a problémát.
    Ha panaszod van, azt a Panaszkönyvben tudod kifejteni.
    Általánosságban azt tudom javasolni, hogy indítsd újra a gépedet és a Wifi routert / modemet, ellenőrizd az internetsebességet. Amennyiben böngészőben játszol, akkor töröld belépés előtt a Gyorsítótárat, Sütiket (Cookies). Ha kliensben játszol, akkor segíthet a kliens törlése (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is) és újratelepítése is.
    Itt találod Ableotory TL javaslatait a témához kapcsolódóan.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Ha ezek egyike sem vezet eredményre, akkor várom az azonosító adatokat és többi információt.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. paloooo

paloooo Fórumelemző

A kliens elsem indul! Bejön a fehér ablak 5 - 10 secre aztán automatikusan eltünik! Amikor irtam a tapasztalataimat azóta lehetetlen játszani!!! Gyopár meg sem mozdul áll minden, terület váltás kb:30 sec, 3 kattintás és kibob a rendszer!
    Ez nem játék hanem bosszantó döglődés! Nyugodtan veheted panasznak is, mert annak is megállja a helyét! Minden más ami NEM farmerama hibátlanul müködik! Tehát kizárólag játék probléma és tökéletesen karbantartott és tisztitott a rendszer!!!

14. Dolphin

Szia,
    a kliens törlését és újratelepítését próbáltad már?
    Én böngészőben játszom, így nincs saját tapasztalatom a klienses játékról, de ha általános probléma lenne vele, akkor lenne több bejegyzésünk itt a Hiba topikban is (s a nemzetközi Modi csopikban is, de egyetlen jelzést sem látok).
    Mivel Farm nevet és Farm ID-t továbbra sem hoztál, nem tudok benézni hozzád, bár az ellenőrzést Chrome böngészőben tudom végrehajtani, mivel a kliens a Te gépedre van telepítve, ahhoz nem férek hozzá.
    Kérlek, próbáld meg amiket az előző válaszomban javasoltam, vagy próbálj meg böngészőn játszani átmenetileg. Adatok nélkül a Központ felé sem tudom a problémádat továbbítani.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. mami531953

mami531953 Haladó

Hello!!!Kerdesem lenne!Megvasaroltam farmpengoert a Szezon felhosor 3-at, a szuvenir dekorokat honnan tudom megszerezni?Koszi a valaszt.

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosan benne van az ismertetőben: A 2023-as szezon eventeken kaphattuk meg ezeket a dekorokat, ha elértük a 39. szintet. Utólagos megszerzésükre eddig nem volt utalás, és magánvéleményem szerint nem is lesz rá lehetőség - persze tévedhetek.

Szezonok felhősor 3
    • Lezárási idő: 38:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • farm szint x 5.600 TP
      • baha szint x 5.600 BTP
      • 1 db Felszereléses láda VIII.
    • Tematikus felhősor: meghatározott dekor elemek helyezhetők rá (Csillagszóró szuvenír, Onesie szuvenír, Húsvéti nyuszi szuvenír, Anyák napi szuvenír, Vakációs szuvenír, Home office szuvenír, Sörfesztivál szuvenír, Szörny szuvenír, Jegesmedve szuvenír).
      (Az eddigi dekorok, amelyek a 30-38 közötti szezonokhoz tartoztak)
    >>Csillagszóró szezon<< 2023. január
    >>Onesie szezon<< 2023. február
    >>Húsvéti nyuszi szezon<< 2023. március
    >>Anyák napja szezon<< 2023. május
    >>Vakációs szezon<< 2023. június
    >>Home office szezon<< 2023. augusztus
    >>Sörfesztivál szezon<< 2023. szeptember
    >>Szörny szezon<< 2023. október
    >>Jegesmedve szezon<< 2023. december

Luminary, jófarmerlány, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  17. h.mate

h.mate Junior szaki

Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni , hogy a pixelfabetakarításnövelőt aratás előtt kell aktiválni ? A 3-rom fára elég 1 betakaításnövelőt használni ? 78 éves vagyok kicsit nehezen megy ez az event ! Előre is köszönöm a segítséget !

aida2330 és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Igen, aratás előtt kell aktiválni és az összes pixelfára vonatkozik.

kigyo51, Swartsch, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. h.mate

h.mate Junior szaki

Köszönöm szépen a választ !

aida2330 kedveli ezt.
  20. nemlóverseny

nemlóverseny Utánpótlás-írogató

Tisztelt Moderátorok!

Az előbb beleszaladtam egy furcsaságba a Maja majmok szentélyében. A cápatenyésztést (5.kamra) szerettem volna kiváltani (ez a farmom viszonylag új, kevés eszközzel), de furcsa módon kérte (volna) az elefánttenyésztés kezdőcsomag és az elefánttenyésztés jóváírás kiváltását. Az elefánttenyésztés és a cápatanya már megvan.
    1. Eddig egyetlen más tenyésztési joghoz sem kért ilyesmit a program (más állat + tenyésztési szobrait.)
    2. A enciklopédia leírásában sincs olyan, hogy kérné, csak a cápatanya a feltétel, én nem találtam, hogy írtak volna a változásról.
    3. A régebbi, nagyobb farmjaimon sincsenek kiváltva az említett szobrok, simán ki lehetett hagyni őket.
    4. A leírás a maja szentélyben kéri az előző szobrokat, mint írtam a nagyobbaknál ez nem volt.

A kérdésem a következő lenne: változott-e ez mostanában vagy egyszerűen egy bugról van szó?

Ha tudható a válasz, megköszönném.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.