Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Csengőpengő bónusz

24 órán át érvényes a megnyerés időpontjától.
    Azokra a tárgyakra érvényes, amelyek CSP-t adnak bizonyos időközönként.
    Nem érvényes a piaci eladásokra.

2. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Sziasztok
    kérdésem lenne ha a turbo malmot többször is megveszem az ideje kitolodik?

3. Laboviti

Szia!
    Igen, az idők összeadódnak.

4. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

köszönöm

5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy FA vásárlás után, még mindig érvényes az, hogy kapunk valamilyen gazdabba békát? Köszönöm előre is választ!

6. virág1957

virág1957 Aktív író

Sziasztok ! Szeretném megkérdezni ,valahol megtudom nézni ha megeszek egy csatnit mennyi idő van még hátra bónusz időből ?
    Köszi : virag1957

7. Laboviti

Szia!
    GazdABBA együttes

Aki legalább 10 euro (300 Farmarany, egy tételben!) értékben rendel Farmaranyat, bónuszként kap egy dolgot a 4 Farmstreet Boys-ból. Egymás után elküldött 5 SMS-re nem érvényes! Ha egy telefonálás alkalmával 300 FA -felett rendeltek, akkor érvényes, de több telefonon történő megrendelés nem adódik össze!
    (Pl. 5 alkalommal telefonáltatok, és összesen 300 Farmaranyat meghaladó értékben.)
    Ugyan ez érvényes átutalásra, bankkártyás vásárlásra, stb: 2 db 150 FA megrendelése nem adódik össze!

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/#post-2310

8. *Amira15*

*Amira15* Utánpótlás-írogató

Szia!
    Katt a bónuszos táblára a képernyő baloldalán és láthatod.

9. Laboviti

10. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, köszönöm a választ, és a linket is. Kicsit elvagyok még veszve ezen az új fórumon o_O Igen, azt tudtam, akkor érvényes, ha 300 FA a megrendelés, de nem találtam a hivatalost róla, és nem tudtam jár e még hozzá. Még egyszer köszönöm :)

11. virág1957

virág1957 Aktív író

Köszönöm a választ !
    Szép napot !

12. mara2559

mara2559 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Kaptam 30 db minitortát Rackótól, de nem tudom hogy hol vannak. Honnan tudom előszedni, és kirakni őket. Előre köszönöm aki segít nekem. További szép napot!

13. Laboviti

Szia!
    Kérlek, a Rackótól kapott minitortákat a váza ikon alatt keresd.

14. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a szabadság üzemmódot csak a tölgynél kell aktiválnom?
    Köszönöm.

15. Laboviti

16. mara2559

mara2559 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm!

17. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

18. .mama47.

.mama47. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segitségeteket szeretném kérni a játékban előforduló hiba miatt.Ma kb.11-12 h óra között arattam a főfarmon a léggömböket, volt csatnim és 10%-os Tp.pont.A gondom az, hogy a fő farm learatása után kb. 8oo-820 közötti léggömbnek kellett volna lenni, de csak 10.db.mutatott mikor ujra akartam ültetni.
    Szeretném a segitségeteket kérni, hogy mi történhetet, a többi farm learatásánál már rendben megadta, de a 800 -82o db mennyiség hiányzik.Segitségeteket köszönöm és ha lehet akkor írjátok meg, hogy mit rontottam el. Ha véletlenül nem jó helyre írtam bocsánatot kérek.
    Üdv. mama47. ID:30532462 :(

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos technikai lehetőségünk nincs megnézni visszamenőlegesen, hogy mit arattál és mennyit adott a rendszer. Annyi biztos csak, hogy nemrégiben a feladatba beszállítottál 3140 léggömbvirágot: 2014-09-13 17:23:26. Most is az van elültetve nálad, körülbelül 17 óra 15 óta. A pajtádban valóban 10 darab található.

20. pinkangels

pinkangels Utánpótlás-írogató

Üdvözlet! Kiraktam a minitortákat, még nincsenek kész, de közben aratnom kellene. Használhatom az aratógépem vagy kézzel kell aratnom? Nem szeretném a tortákat idő előtt leszedni. Tehát a kérdésem egyszerűen: az aratógép leszedi a félkész minitortákat?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.