Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. norianyu1

norianyu1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni. Minden szezont teljesítek, de a Húsvéti nyuszi szuvenírt sajnos nem találom sehol.
    Farnevem: norianyu, ID 23937738.
    Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos nincs jó hírem, a keresett dekort nem szerezted meg a Húsvéti nyuszi szezonban.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvéti-nyuszi-szezon-32.23419/
    A játék naplója alapján a 38. szintet teljesítetted, a szuvenírek mindig a 39. szinten vannak.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. hannacsenge

hannacsenge Fórum-zöldfülű

Kedves Moderátorok!
    Nem találom az anyák napi és a vakációs szuvenír dekorokat. Elképzelhető, hogy nem teljesítettem a szinteket, vagy csak nem találom a szuveníreket?
    Köszönettel: hannacsenge, 10432469

4. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján sajnos egyik keresett dekort sem szerezted meg.
    Az Anyák napi szezonban a 34-es szintig jutottál, a szuveníreket a 39. szinten lehet megszerezni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/anyák-napja-szezon-33.23554/
    A Vakáció szezonban a 36. szintet teljesítetted.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vakációs-szezon-34.23716/
    Megértésedet köszönöm

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Köszi, hát persze.:)

Már megint van valami bajom...... az Árkádkabin elnyelt egy sebességnövelőmet. Megnéznéd, kérlek!

Utoljára szerkesztett: 14.5.24
    Luminary és cicimsincs kedveli ezt.
  6. hannacsenge

hannacsenge Fórum-zöldfülű

Dolphin kedveli ezt.
  7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Én azt látom, hogy rendben vagy:)
    2024.05.14-én 16:01:28- kor indítottad a 4 Árkádkabint és mind a 4 érése 2024.05.15. 00:39:52- kor várható. Ez megfelel az aktív árkádsebesség-növelő idejének.
    Ellenben még nem játszottad el az egyik szabad belépőjegyet és a vásárolt jegyed is ott van még. Ne felejtsd el őket eljátszani! A szabad belépőjegy el fog veszni, ha ma nem játszod le a minijátékot.
    Sok sikert!

nyific, josie és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Köszi. Sikeresen befejeztem az eventet... hát nem volt könnyű..

Kuzdern, aida2330 és jófarmerlány kedveli ezt.
  9. norianyu1

norianyu1 Fórum-zöldfülű

Kedves Dolphin,
    Köszönöm, hogy utánanéztél.
    Mindig ügyelek arra, hogy meglegyenek a szuvenírek, de akkor ezt sajnos nagyon benéztem.
    Köszönöm még egyszer és további jó munkát.

Dolphin kedveli ezt.
  10. serenge2

serenge2 Junior szaki

Szevasztok!
    Kérem, segítsetek!
    A prémium tagságnál mi a különbség a sima és a plusszos között? (az áron kivül)

11. Dolphin

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. nildiko3

nildiko3 Utánpótlás-írogató

Szia...Bocsi ha nem jó helyre írok. Az lenne a kérdésem, hogy a Bahán elértem a 800 szintet...ez a plafon....Van értelme még aratni a pontot adó tárgyakat és gyűjteni a pontot? Van esély rá hogy esetleg lesz szintbővítés?Köszi a választ: Ildikó

13. ica1956

ica1956 Junior szaki

Sziasztok szeretném meg kérdezni , hogy a " mangólassiet " hol lehet meg találni és mit takar. Ica 1956 vagyok ID 15322564. más
    szomszéd is érdeklödöt nálam de én se tudom mi ez. Választ nagyon szépen köszönöm. És mindenkinek jó játékot

14. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórum ismerője

A vöröspanda terményese,megépítheted a műhelyben.

15. Dolphin

Szia,
    a rendszer gyűjti a háttérben a Bahás TP-t, így nem felesleges a gyűjtése. Jelenleg a 800-as szint a legmagasabb szint, nincs információnk mikor érkezik a szintek bővítése, de ha megérkezik, akkor majd lehet egyszerre több szintet is fogsz tudni ugrani. Figyeld a Híreket, s akkor biztos nem fogsz lemaradni róla.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    a Mangólassimixer terményes ól idén áprilisban került játékba a Bahama újdonságaival, ennek terméke a Mangólassi, amelyről itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/page-3#post-1380533

A Vöröspanda bahás állatunk terményes ólja, ha már rendelkeztél korábbról ezzel az állattal, akkor a Városban a Műhelyben tudod a terményes ólat megépíteni.
    Amennyiben nem volt még Vöröspanda-kuckód eddig, akkor előbb a Maja majmok szentélyét kell felkeresned, s ott a 13. kamrában fel kell oldanod Aranybanánért cserébe a Vöröspanda szobrot. Ezt követően a Vöröspanda-kuckóból tudsz vásárolni a Piros kosár alatt, s a Terményes ólat pedig a Városban a Műhelyben tudod megépíteni barkácscucc beadásával.
    Sok sikert!

Bokalmgazda és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. hooples

hooples Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem a Null Percezés hogy is működik,mik kellenek hozzá?
    Előre is köszönöm a választ!8)

18. Dolphin

Szia,
    ez attól függ, hogy mivel szeretnél nullpercezni.
    Növények esetén a megfelelő növények nemesítés során megszerzett rúnái szükségesek, szupertrágya, bónuszok a rekeszekbe, felhők, stb.
    Itt olvashatsz bővebb információt a témában:
    - növények:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877441
    A linket az event segédletből hoztam, ami minden event csevegőjének első oldaláról elérhető.
    Sok sikert!

Kuzdern és cicimsincs kedveli ezt.
  19. hooples

hooples Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!;)

Dolphin kedveli ezt.
  20. ambrusne

ambrusne Fórum mestere

Hogyan lehet megszerezni, jó magyar Ft vagy FA - Tupelóbogyó és Kuku dió fát.
    amennyiben Ft-ért, már nem is izgatom magam, mert nem tudok költeni a játékra!! Üdv.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.