Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm az értesítést!
    Megyek, nézem.

Swartsch kedveli ezt.
  2. GreekYogurt

GreekYogurt Törzsjátékos

Sziasztok!

Elnézést kérek de most nincs időm vissza olvasni a hozzászólásokat.
    Hetek óta előforduló hiba, hogy betakarításkor időnként lefagy a játék.
    A másik gond, hogy a víztartályt üresnek mutatja amikor töltve van és töltve amikor üres. Nyilván ez nem akadályoz a játékban csak megjelenítési hiba de kissé zavaró.
    Nem tudom, hogy ez vajon másoknál is előfordul-e de gondoltam jelzem a problémát.

Gazda: GreekYogurt
    ID:56621895
    Kliens

3. Vyc-27

Vyc-27 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nem találom a húsvéti nyuszi szuvenírt; előfordulhat, hogy nem szereztem meg? Meg tudnátok nézni nekem?
    Köszönöm előre is :)

Gazda: Vyc-27 ID: 6883977

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a víztartály megjelenítési problémája már több hete ismert, a Központ tud róla, hogy mikor kerül javításra nincs róla információnk. Szerencsére a számos megjelenítés mindenhol a helyes vízadatot mutatja.
    A pillanatnyi lefagyásokat okozhatja internet hálózat lassulás, nem tudom milyen gyakran szoktad a Wifi modemet / routert újraindítani, érdemes időnként, segít helyreállítani a sebességet. Én Chrome böngészőben nem tapasztaltam ilyen jelenséget, nem tudom, Te milyen felületen játszol.
    Ezen túlmenően csak a megszokott dolgokat tudom még javasolni:
    Amennyiben böngészőben játszol, akkor töröld belépés előtt a Gyorsítótárat, Sütiket (Cookies). Ha kliensben játszol, akkor segíthet a kliens törlése (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is) és újratelepítése is.
    Itt találod Ableotory TL javaslatait a témához kapcsolódóan.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- és GreekYogurt kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    megszerezted a keresett dekort, ellenőrzésem alapján kihelyezted a Kincses szigetre. A bal alsó sarokban keresgélj, meg fogod találni.
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  6. Vyc-27

Vyc-27 Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen :)

Dolphin kedveli ezt.
  7. zizzina

zizzina Utánpótlás-írogató

sziasztok.sikerült megvennem "SZEZONOK" felhősort ....szeretnék segitséget kérni a szuvenirokat honnan tudnám beszerezni a felhő sorra? köszi

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nem csináltad a szezonokat, akkor sehonnan. Ez a felhősor tematikus. Szezonos dekorok tehetők rá.

Swartsch kedveli ezt.
  9. zizzina

zizzina Utánpótlás-írogató

szuper...kérdezem én akkor miért tudom a felhősort megvásárolni ....hmmmm.....de köszönöm a választ s üdv Ninett79

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Azok akik csinálták a szezon eventeket mindig, azoknak hasznos. Aki nem csinálja annak nem érdemes kiváltani. :(De a lehetőség mindenkinek adott. :)

Swartsch és zizzina kedveli ezt.
  11. xena071978

xena071978 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Vombat lakot vettem. Hányas szinttől lehet kirakni, nem találom sehol ? Köszönöm a választ!

12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Bahás 3. szint kell hozzá, ahogy az az ismertetőben is olvasható:)

Vombat
    Bahás állat
    Szükséges szint: 3. baha szint
    Kategória: emlős
    Pajtaérték: 1.591
    Tenyészthető: nem
    Terményese: nincs
    Táp hozzávalója: 2 db paprika, 3 db kávé
    Táp keverési ideje: 06:00 perc - 360 sec

Vombatlak
    Gazdaboltban megvehető, nem megépíthető.
    Szükséges szint: 3. baha szint és a Maja majmok szentélye 13. kamrájából 80 arany banánért kiváltott vombatlak szobor.
    Tárgy mérete: 2x2

Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]VombatlakTermény: 1 db vombat
    Érési idő: 16:00 óra
    Tapasztalatpont: 235 BTP
    Trágya mennyisége: 4 db
    Gazdabolti ára: 8.300 CSP
    -2022. július
    baha
    tartalmi fejlesztés
    .
    [​IMG]Vombatlak
    1. szint: sárga
    Termény: 1 vombat
    Érési idő: 14:30 óra
    Tapasztalatpont: 255 BTP
    Trágya mennyisége: 3 db
    Gazdabolti ára: 19.000 CSP
    nem megépíthető2022. július
    baha
    tartalmi fejlesztés
    .
    [​IMG]Vombatlak
    2. szint: narancs
    Termény: 2 vombat
    Érési idő: 21:00 óra
    Tapasztalatpont: 765 BTP
    Trágya mennyisége: 5 db
    Gazdabolti ára: 44 FA
    nem megépíthető2022. július
    baha
    tartalmi fejlesztés
    .
    Sikeres játékot kívánok:)

Swartsch kedveli ezt.
  13. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudom előállítani az utolsó két dekort a most futó eventen. Nem tudom, mi lehet ennek az oka, mivel a szükséges feltételek megvannak.
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

Utoljára szerkesztett: 22.5.24
  14. Luminary

Szia!

Bekukkantottam hozzád és az alábbi két dekort kell még kiváltanod. Állítsd a képen látható helyre a pöttyöket és sikerülni fog.
    Ha, valamiért mégsem jönne össze, akkor jelezd kérlek és segítek.

upload_2024-5-22_20-57-30.png upload_2024-5-22_20-58-14.png

Sok sikert!:)

-ágianyu33- és Éva0315 kedveli ezt.
  15. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm, sikerült. Úgy tűnik, el voltam varázsolva! Azt gondoltam, h minden variációt bejelöltem, dehát nem:(

Luminary kedveli ezt.
  16. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Az lenne a kérdésem hogy miért nem sikerül a Klienst letöltenem folyamatosan hibát ir Eddig nem volt baj Köszönöm a választ Lázárné

17. Luminary

Szia!

Legelőször ellenőrizd a "letöltés" mappában, hogy nincs-e ott a Farmerama exe. fájl. Azt is nézd meg, hogy hányszor találod meg. Javaslom, hogy töröld ki az összeset, ha több van. Ezután lépj be az Alkalmazások/ telepített alkalmazások menübe, majd innen is töröld a klienst (Szalma Pali) - itt is az összeset. A következő lépés a Lomtár ürítése, majd egy CCleaneres takarítás futtatása és a gép újraindítása.
    Most próbáld meg újra letölteni a klienst és telepíteni.
    Sok sikert!:)

18. panku.macsek1

panku.macsek1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Meg tudjátok mondani, hogy hányas piacon vagyok?
    ID: 2679289

köszi

19. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szia.Nem működik a piacom. Nem tudok haladni mert nem tudok vásárolni. A gazda nevem Tündérke, ID:18466327 már 3 hónapja is van Írtam már, de nem kaptam visszajelzést. Jó lenne ha orvosolnák a hibát. Van több hiba is, Kilép magától a gép. Kérem a segítséget.

20. Luminary

Szia!

A 3-as piacon vagy.:)
    A mit, miért érdemes venni, eladni - piacos topikban (https://board-hu.farmerama.com/threads/piac-mit-miért-érdemes-venni-eladni.17364/ ) találsz hasznos információkat, többek között azt is, hogy hogyan lehet kiszámolni az ID számból. De, van kereső is, ahová az ID számodat kell beírni és megkapod, hogy melyik a te piacod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/piac-mit-miért-érdemes-venni-eladni.17364/#post-1356343
    Sok-sok Csp-t és sikeres vásárlást kívánok!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.