Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Dolphin soraira reagáltam, ő ezt írta egy másik játékosnak:
    "Szia,
    ha arra gondolsz, hogy kb. 1 másodperces késéssel hajtja végre a rendszer a folyamatokat, az egy központi módosítás eredménye, ez jelenlegi információk alapján így fog maradni."

Szó sem volt felröppenőről, ő, ahogy olvashatod, folyamatokról írt és én pedig arról, amit a füvészkertnél tapasztaltam.
    csabesz 311 gazda panasza is ez volt:
    "Szia. Bármelyik farmon ha aratok, vetek, vizet adok stb, gondolkozik és csak utána hajtja végre.. Böngészőben. 2napja áll a hiba.
    csabesz311 ID:56363910" és itt, nála sem olvastam felröppenőkről.
    Sokkal lassabb lett a fák és fejlesztéseik behelyezése, mint korábban volt, látszik a lassulás.
    Így talán már érzékelhetőbb lesz számodra a problémám, ha valóban hasonló lesz tapasztalható egy nullázás során, főleg, ha több száz pörgetés után szembesülünk vele.
    A felröppenők engem nem érdekelnek, ki is van kapcsolva a funkció, de az, amit csabesz311 gazda írt és az, amit én ma tapasztaltam, komoly aggodalomra ad okot.
    Szóval továbbra is remélem, hogy kitalálnak valamit és dolgoznak a játékon, mert nem szeretnék úgy nullázni, hogy figyelnem kell bármilyen folyamatot.

galagonya51, PaySkin, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  2. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Nem tudom hol találom a dzinládákat Kérlek segíts Válaszod köszönöm

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Dzsinn-láda

Ő valójában nem láda, csak a neve az. Amikor elérjük a ponthatárt, akkor egy felugró ablak tájékoztat minket a nyereményről, és automatikusan kibontásra kerül egy véletlenszerű ajándék.

Véletlenszerű ajándéklista:
    - 2 db 48 órás munkáskupon
    - 1 Ingrid tanítványa (+)
    - 1 A varázskalap (+)
    - 1 Multitaszking zseni (+)
    - 1 Virágcsokor (+)
    - 1 Pogó show (+)
    - 1 Havermackó (+)
    - 1 Kukacoskodás (+)
    - 1 Levéltánc (+)
    - 1 Kicsobbanó öröm (+)
    - 1 Gyepek ura (+)
    - 1 Fényfesztivál (+)
    - 1 Kösz a segítséget (+)
    - 1 Virágfestés (+)
    - 1 Jack ajándéka (+)
    - 1 db 30 napos munkás előfizetés
    - 1 db Varázsfa

Különleges tulajdonsággal bíró dekorok részletes leírását az alábbiakban tudjátok elolvasni
    https://board-hu.farmerama.com/threads/meghatározott-számban-aratható-speciális-dekorok.16371/ű

Az információkat innét hoztam el: https://board-hu.farmerama.com/threads/vásárlási-bónusz-rendszer.19851/#post-1119375

kigyo51, Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    A további ellenőrzések során utólag jóváírásra került 15 db borostyánkő a farmodon.
    Sok sikert a befejezéshez:)

Swartsch és Sylja kedveli ezt.
  5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Elnézést kérek a kellemetlenségért, de én nem tapasztaltam böngészőben ilyen jellegű késleltetett működést, lassulást.
    Amikor kliensben nyitottam meg a Farmot, akkor már jelentkezett a probléma amiről írtok. Mivel jelenleg nincs több információm a témáról és a központból is azt írják, hogy jobban kell működnie a játéknak, így későbbi időpontban tudunk bővebb információval szolgálni.
    Megértésedet köszönöm.

kigyo51, -gyöngy-581 és Swartsch kedveli ezt.
  6. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Neked nincs miért elnézést kérned, te is játékos vagy és még értünk is teszel pluszban, miközben ezen hibákat te is elszenveded.
    Chrome böngészőből játszom és egy ideje már van ez a probléma, csak Dolphin sorai világítottak rá arra, hogy ez szándékos és ahogy írja, ez egy így maradó központi módosítás.
    A gond ezzel az, hogy ha egy komolyabb nullázás alkalmával is ezt fogom tapasztalni, akkor az van, hogy nem tudok annyit termelni, mint amennyi a szokásos, azaz a pénzemért kevesebbet kapok, tehát silányabb, rosszabb minőségű a szolgáltatás.
    Így aztán talán jelezhetnétek feléjük, hogy központilag jelezzék ezt a problémát mindenki számára, azaz mindenki úgy nullázzon bármivel, akár pontért, állatért vagy növényért, esetleg felröppenőért, hogy erre számítson, míg valamit mégis tesznek ellene, hogy orvosolják.
    Ha meg tényleg maradandó dolog, akkor az is megoldás, ha olcsóbban adják a PP - csomagokat, hiszen minőség- és hatékonyságromlás is van jelen.

galagonya51, zsani_apja, PaySkin és 6 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos kliensben szinte használhatatlan a játék.
    A felröppenők mutatása ilyen formában egy régi emléket hívott elő bennem, amikor még a béta farm minden játékos számára elérhető volt. Ott találkoztam ezzel a megoldási kísérlettel, akkor tetszett, most nem annyira tetszik.
    A sok egymás után következő egy másodperc összeadódik és igaza van Saginak problémát okoz a nullázásoknál. Veszíteni nem szeretek, így meglátom, hogy használom-e egyáltalán a nullázás lehetőségét, vagy reménykedem benne, hogy kiküszöbölik azt a hibát addigra mire kezdődnek az új eventek.
    Várom a javítást vagy bármilyen megoldást a problémára. :)

PaySkin, hannácska1120, -Csimpy- és 2 más kedveli ezt.
  8. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Sziasztok!A hajzselét mi készíti és hol lehet meg szerezni!

9. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A hajzselét a hangyász terményese adja. Nem megépíthető, cserenapon lehet próbálkozni a megszerzésével.

Az Enciklopédia ezt írja róla:

Termény:
    Hajzselé

Termény pajtaértéke: 3.069

Hajzselégyár

Műhelyben NEM megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 hangyásztáp, 1 hangyász
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]HajzselégyárTermény: 1 db hajzselé
    Érési idő: 21:00 óra
    Tapasztalatpont: 625 BTP
    Trágya mennyisége: 5 db
    nem megépíthető2020. február titokzatos rakományban az
    ólgőzösről
    - Macaronmánia event nyereménye
    Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-4#post-860890

A többi óllal, műhellyel kapcsolatban itt tudsz tájékozódni:
    Állatok, termények, ólak a játékban

10. kati63

kati63 Járnitanuló

Sziasztok. segítséget szeretnék kérni .nem találom a mormota ólamat és a boltban se nincs .Kati63. ID: 27443291

11. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Köszönöm a segítséged!

Sylja kedveli ezt.
  12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Napok óta fennáll a probléma, még akkor is ha én is naponta akár többször is elindítom a CC-t, tehát géptakarítás hiánya nem okozhatja. Az internet (1000) sebesség ellenőrzése is szinte naponta megvan. Borzasztóan idegesítő, hogy haladna az ember az itthoni dolgával és a farmmal is, de szinte lehetetlen a gyors művelet (nem éppen mondható 1 másodpercnek a késés). Minden animáció kikapcsolva, a leg alapvetőbb funkciók vannak bekapcsolva hagyva a játékomban. Ahogy olvasom nem egyedi problémákról van szó böngészőben és kliensben játszva sem. Én is használom mindkettőt. Örülnénk, ha jeleznétek a Kp. felé. Köszönöm!

Pandapoc♥, Neni60, irkuvasz és 2 más kedveli ezt.
  13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján ezen a farmon nem rendelkezel Mormotavacokkal.
    Kérlek, írd meg mikor, milyen módon szerezted, mert ez egy 2012-es titokól, ami Gazdaboltban nem megvásárolható. Emlékeid szerint mikor láttad utoljára a farmodon az ólat? Nem lehet, hogy több farmod van, s ezen nem is rendelkeztél vele?
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-6#post-891964
    Köszönöm, ha adsz még egy kis támpontot a kereséshez.

14. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

A helyzet nálam is ugyanaz, takarítás megvolt, a netem nekem is 1000/1000, mindent kikapcsoltam a beállításoknál, ami "bezavarhatna" és ezek után nálam az aratás-ültetés-víz adása kombó minimum 10 mp-et vesz igénybe területenként (vagy többet, foxi böngésző)! ******** idegesítő a dolog és ez nem 1 mp-es csúszás, ahogy az jelezve lett! Én is csatlakozom azon játékosok eddigi megjegyzéseihez, hogy ezt mielőbb javítsák ki úgy, ahogy eddig működött farm, vagy ha ennyire nem képesek, állítsák vissza azt, ami ezelőtt volt!

15. kati63

kati63 Járnitanuló

Szia. nem tudom hogy mikor szereztem de még van 50- körül és elég sok tápom van bekeverve kiakartam tenni és nem találtam köszőnöm a segítséget

16. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Elkészítettem minden felhőre való figurát és visszaugrik (mintha nem lenne kész!!) Mi történt? Egyébként nagyon munkás ez az event -tartani az időt kirakni pluzzat és nem mellesleg dolgozni s kell!! üdv. ID 12718080

17. Dolphin

Szia,
    végigkutattam a Játék naplójából elérhető adatokat, de nem találtam nyomát annak, hogy ezen a farmon rendelkeztél volna Mormotavacokkal.
    Nem szereztél Léghajón, nem kaptál ajándékba, Te nem ajándékoztad el. Titokólból az elérhető időszakban nem nyitottál ilyen ólat.
    A készleten lévő tápot nyithattad ládákból is. Mormota állatot pedig tudtál venni piacon is, hisz az állat piacképes.
    Sajnos én egyéb infóval nem tudok segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

18. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a térképen nem váltottad ki a középső mezőt, annak ajándéka a Felhősor.
    Az event ismertetőben 18-as számmal volt jelölve.
    30 db Borostyánkő szükségeltetik hozzá, van ennyi a pajtádban, így ki tudod váltani.
    Itt tudsz bővebben olvasni róla, a bekezdés végén vannak a nyeremények - de ha rákattintasz a térképen arra a mezőre, akkor is láthatod.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-múlt-kincsei-2024-május.24978/
    Sok sikert a kiváltáshoz, beüzemeléshez.

19. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    nem tudom, vki másnál is előfordult-e ez a hiba, vagy egyedi eset nálam? ha véletlenül gyorsabban kattintok 2x az egérrel egymás után, kidob a játékból. edge, chrome, firefox és opera böngészővel is ezt produkálja. egyedül a klienst használva nem dob ki a gyors kattintásnál sem. hiba a játékban, vagy nálam?

szöszi50 kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    próbáltam előidézni a jelenséget Chrome böngészőben, de nem sikerült dupla / tripla villámgyors egérkattintással kidobatnom magam a farmról.
    Javaslok egy gép újraindítást, hátha az Nálad is megoldja a problémát. Esetleg az egérben egy elemcsere / vagy egércserét is érdemes kipróbálni, hátha az okozza a jelenséget.
    Jelezz vissza, hogy mit tapasztaltál.

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.