Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

köszönöm a választ.
    a restart nem játszik, az előbb elfelejtettem oda írni, hogy kb 1 hete tart nálam ez az állapot. így marad előbb elemcsere, aztán egércsere, de előbb kell másik egér. jelzem majd az eredményt, addig is köszönöm.

szia, sziasztok

volt elemcsere az egérben és új egérrel is kipróbálva. ma reggel, míg nem volt új egerem, csak elemcsere volt, a chrome böngészőt használva hajnali 4-től 8-ig 7x dobott ki a játék mindig abban a pillanatban, amikor klikkeltem az egérrel. mivel ez a probléma csak nálam jelentkezik, én a részemről lezárom a témát, ez csak nálam probléma, sem magamat, sem másokat nem fogok fárasztani a problémámmal, játszom a kliensben, míg ott nem jelentkezik ez a hiba. köszönöm a segítséget.​

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.6.24
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia Kati!
    Cserenapkor küldj egy baglyot, szívesen adok neked egy Mormotavackot! :)

Kuzdern és Synodendron kedveli ezt.
  3. kati63

kati63 Járnitanuló

Szia. nagyon szépen köszönöm

Kuzdern kedveli ezt.
  4. Ibitubafarm

Ibitubafarm Utánpótlás-írogató

A maja majmok szentélyében, ki szeretném váltani a tigristenyésztés szobrát, de nálam ez zárolva van.Nem tudok rájönni, hogy mi ennek az oka.Köszönöm ha segít valaki !!! Ibitubafarm ID:22282856

5. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Nincs nálad semmi probléma. Holnapra várható az érkezése 14:00 óra után.

6. elekcsarab

elekcsarab Utánpótlás-írogató

Dolgozzanak gyorsan a programozók, mert máris bedöglött a játék!
    mi lesz délután?

7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

A Központban tudnak a belépési problémákról, a hiba elhárítása folyamatban van. A probléma megoldásáig türelmeteket kérem.
    Köszönöm

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása szerint a hiba elhárításra került, a Játék ismét teljeskörűen elérherhető.

Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért, köszönjük türelmeteket!

Eredményes gazdálkodást Mindenkinek,
    a Farmerama csapata!

Swartsch, Luminary, .dina1. és 2 más kedveli ezt.
  9. marcikoos

marcikoos Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Most vettem észre, hogy két farmomon az erdei tisztás semmilyen felröpenőt nem ad.
    ID 13645137 januar51 és ID 13730007 marcikoos
    Valamiről lemaradtam?

10. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a januar51 farmodon 2024-06-13 15:58:24-kor történt aratás az Erdei tisztáson (event indulása után), s az alábbi felröppenőket kaptad:
    - 13x Üres érmés pénztárca
    - 3x Só
    - 5x Zselécukor
    - 1x Tégla
    - 3x Szög
    - 1x Tetőcserép
    - 2x Virágdrót
    - 2x Fa
    - 1x Fűrész
    A marcikoos farmon 2024-06-13 16:43:07-kor arattál event indulást követően az Erdei tisztáson, az alábbi felröppenőket kaptad:
    - 9x Üres érmés pénztárca
    - 7x Mandragóra
    - 5x Virágdrót
    - 7x Szög
    - 6x Só
    - 3x Zselécukor
    - 2x Fa
    - 1x Tetőcserép
    - 1x Tégla
    - 4x Gyógyelixír
    - 1x Fúrógép

Fontos, hogy az eventhez kapcsolódó felröppenő csak fákból és növényekből érkezik, érdemes 1x1-es talajban minél hosszabb érésű növényt ültetni.
    Itt találsz leírást a felröpi gyűjtés témában:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877438
    Eredményes gazdálkodást!

Swartsch és aida2330 kedveli ezt.
  11. marcikoos

marcikoos Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, egyébként Ixora volt ültetve. Figyelmetlen voltam.

12. Dolphin

Szia,
    az Erdei tisztáson egészen biztosan nem lehetett Ixora ültetve, mert az Bahás növény.
    Az Erdei tisztás az farmos terület, ahol a Bölcs tölgy áll.
    Ha az lenne a problémád, hogy a Baha ültetvényen nem kaptál eventes felröppenőt, arra pedig az a válaszom, hogy tegnap dél magasságában a Központ változtatott a területen, erről volt egy kommunikáció és az event ismertetőben is megtörtént a módosítás, miután értesültünk a változásról.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kapj-el-–-2024-június-csevegő.25045/#post-1389738
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!

A múltkorában kaptuk az Alkimista labort, akkor megvettem hozzá az 5 fejlesztést, így van egy Titkos alkimistalabor 2 dekorom.
    Ma megcsináltam a Kapj el eventet és a Macskamánia eventet, ahol a 3-3 függönyt megszereztem.
    Ott is vannak a függönyök a menűben, csak épp nem tudom rárakni a Titkos alkimista labor 2 dekorra, ami jelenleg a főfarmon pihen.
    Megköszönöm, ha megnézitek mi lehet a baj.
    GA-BI-O-Farm
    ID1508500

14. karesz

karesz Fórumprofi

Aktiváltam a tigris tenyésztést, de nem tudok tigrist tenyészteni, karesz2111 ID: 2813566

15. Dolphin

Szia,
    a Központ tud a hibáról, akik "túl korán" végeztek az event ezen részével, azok még nem tudják felrakni a dekorra a fejlesztéseket. Fognak egy scriptet futtatni, ami orvosolja a problémát.
    Akik 17:15 után szerezték meg a fejlesztéseket, azoknál már rendben működik, akik ezen időpont előtt, azoktól türelmet kérünk.
    Ha kapunk infót a script lefutásáról, jelezni fogjuk
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján nem váltottad még ki a Tigris tenyésztés szobrát a Maja majmok szentélyében az 5. kamrában:
    upload_2024-6-13_18-37-0.png

Amit kiváltottál a 7. kamrában, azok egyéb dolgok a Tigris tenyésztéshez.
    Az ismertetőben leírásra került, hogy melyik kamrában mit lehet kiváltani:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tigristenyésztés.25048/#post-1389658
    Sok sikert a tenyésztéshez a szobor kiváltása után.

Swartsch, GA-BI-O-Farm és karesz kedveli ezt.
  17. karesz

karesz Fórumprofi

Köszönöm, annyi az infó, hogy el vagyok veszve :D

Dolphin, Luminary és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. Klarissza1954

Klarissza1954 Járnitanuló

Segítséget szeretnék kérni! A főfarmon és a szédült szántón kitehetők vannak kirakva, melyek 20 nap után már nem adnak TP-t, tehát törölni kell. Kétszer már úgy jártam, hogy nem tudtam a munkásokkal kitörölni. Egyesével kellett elvégeznem.Most megint lejár a 20 nap (már csak 1 aratás van hátra), és törölni szeretném a munkásokkal. Miért nem tudom a kitehetőket egy mozdulattal kitörölni?

19. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nem adtál meg azonosítókat, így nem tudok benézni hozzád. Ha, megadod a farmnevet és ID-t akkor meg tudom nézni. A Meglepetés tojás dekor tudott ilyet csinálni (de, már eltűnik, ha nincs több ajándéka), illetve az ingyenes napi ajándékoknak volt/van ez a rossz tulajdonsága.
    További jó játékot kívánok.:)

Swartsch kedveli ezt.
  20. Klarissza1954

Klarissza1954 Járnitanuló

Bocsánat! Elfelejtettem az azonosítómat az előbb. Klarissza1954 ID: 30286530
    Kupont használok fel ilyenkor, amikor törlök és újra kirakok. Eddig kétszer feleslegesen használtam fel a kupont, mert a törlést nem engedte a kitehetőknél. Azelőtt tudtam törölni.

Luminary kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.