Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcikoos

marcikoos Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, egyébként Ixora volt ültetve. Figyelmetlen voltam.

2. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    az Erdei tisztáson egészen biztosan nem lehetett Ixora ültetve, mert az Bahás növény.
    Az Erdei tisztás az farmos terület, ahol a Bölcs tölgy áll.
    Ha az lenne a problémád, hogy a Baha ültetvényen nem kaptál eventes felröppenőt, arra pedig az a válaszom, hogy tegnap dél magasságában a Központ változtatott a területen, erről volt egy kommunikáció és az event ismertetőben is megtörtént a módosítás, miután értesültünk a változásról.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kapj-el-–-2024-június-csevegő.25045/#post-1389738
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Sziasztok!

A múltkorában kaptuk az Alkimista labort, akkor megvettem hozzá az 5 fejlesztést, így van egy Titkos alkimistalabor 2 dekorom.
    Ma megcsináltam a Kapj el eventet és a Macskamánia eventet, ahol a 3-3 függönyt megszereztem.
    Ott is vannak a függönyök a menűben, csak épp nem tudom rárakni a Titkos alkimista labor 2 dekorra, ami jelenleg a főfarmon pihen.
    Megköszönöm, ha megnézitek mi lehet a baj.
    GA-BI-O-Farm
    ID1508500

4. karesz

karesz Fórummogul

Aktiváltam a tigris tenyésztést, de nem tudok tigrist tenyészteni, karesz2111 ID: 2813566

5. Dolphin

Szia,
    a Központ tud a hibáról, akik "túl korán" végeztek az event ezen részével, azok még nem tudják felrakni a dekorra a fejlesztéseket. Fognak egy scriptet futtatni, ami orvosolja a problémát.
    Akik 17:15 után szerezték meg a fejlesztéseket, azoknál már rendben működik, akik ezen időpont előtt, azoktól türelmet kérünk.
    Ha kapunk infót a script lefutásáról, jelezni fogjuk
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján nem váltottad még ki a Tigris tenyésztés szobrát a Maja majmok szentélyében az 5. kamrában:
    upload_2024-6-13_18-37-0.png

Amit kiváltottál a 7. kamrában, azok egyéb dolgok a Tigris tenyésztéshez.
    Az ismertetőben leírásra került, hogy melyik kamrában mit lehet kiváltani:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tigristenyésztés.25048/#post-1389658
    Sok sikert a tenyésztéshez a szobor kiváltása után.

Swartsch, GA-BI-O-Farm és karesz kedveli ezt.
  7. karesz

karesz Fórummogul

Köszönöm, annyi az infó, hogy el vagyok veszve :D

Dolphin, Luminary és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. .shila2010.

.shila2010. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget kérek, befizettem a tigristenyésztéshez szükséges arany banánokat a Majmok szentélyében, de nem tudok tenyészteni, mert fehér a képe a tenyész telepen. Valamit rosszul csinálok?
    Köszönöm, ha segítetek
    .shila2010. ID:10311313

9. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenörzésem szerint a tigristenyésztés jogát még nem váltottad ki. Az 5. kamra felső sor utosó szobrocskája 20 AB ellenében aktiválható.
    upload_2024-6-13_20-16-48.png

Sok sikert! Sikeres ugrásokat:)

Swartsch, cicimsincs és Dolphin kedveli ezt.
  10. Klarissza1954

Klarissza1954 Járnitanuló

Segítséget szeretnék kérni! A főfarmon és a szédült szántón kitehetők vannak kirakva, melyek 20 nap után már nem adnak TP-t, tehát törölni kell. Kétszer már úgy jártam, hogy nem tudtam a munkásokkal kitörölni. Egyesével kellett elvégeznem.Most megint lejár a 20 nap (már csak 1 aratás van hátra), és törölni szeretném a munkásokkal. Miért nem tudom a kitehetőket egy mozdulattal kitörölni?

11. Luminary

Szia!

Nem adtál meg azonosítókat, így nem tudok benézni hozzád. Ha, megadod a farmnevet és ID-t akkor meg tudom nézni. A Meglepetés tojás dekor tudott ilyet csinálni (de, már eltűnik, ha nincs több ajándéka), illetve az ingyenes napi ajándékoknak volt/van ez a rossz tulajdonsága.
    További jó játékot kívánok.:)

Swartsch kedveli ezt.
  12. Klarissza1954

Bocsánat! Elfelejtettem az azonosítómat az előbb. Klarissza1954 ID: 30286530
    Kupont használok fel ilyenkor, amikor törlök és újra kirakok. Eddig kétszer feleslegesen használtam fel a kupont, mert a törlést nem engedte a kitehetőknél. Azelőtt tudtam törölni.

Luminary kedveli ezt.
  13. Menitala

Menitala Fórum nagymestere

Nem tudom tenyészteni a tigrist - hogyan lehet elinditani? Köszönöm!!!

14. Luminary

Szia!
    Köszönöm az adatok pótlását.
    Jól gondoltam, ezek a napi ingyenes ajándékok. Nem szeretik egymást az aratógéppel, illetve nem szerették. Azért próbáld meg, de, ha nem sikerül és törölni szeretnéd őket, akkor gyere vissza. Ha, adsz felhatalmazást, akkor töröljük neked a 2 területet.
    Köszönöm:)

Swartsch és Klarissza1954 kedveli ezt.
  15. Klarissza1954

Köszönöm szépen a segítséget! Majd holnap reggel használom fel a kuponomat, akkor aratok és törlök, majd újra kihelyezek. Ha nem sikerül, jelentkezem!

Sziasztok! Reggel lett, és most sem tudom törölni a kitehetőket. Szeretnélek megkérni Luminary vagy másik Kedves, hogy most akkor segítsetek törölni a főfarmon és a szédült szántón. 1 órás kupont váltottam be, jó lenne mire lejár vissza is tudnám a helyezni az újabb kitehetőket a gép segítségével. Köszönöm előre is. Gazda: Klarissza1954 ID: 30286530

Utoljára szerkesztett: 14.6.24
    cicimsincs, Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  16. Luminary

Szia!
    Első és legfontosabb feladatod, hogy a Maja majmok szentélyében aktiváld a tigristenyésztés jogát. Az 5. kamra legfelső sorában a legutolsó szobrocskát ki kell váltanod 20 AB ellenében. Csak ez után tudod a Szívecskés házikóban elindítani a tigrisek tenyésztését.
    Idézet az Ismertetőből:

A tigristenyésztés a 21. farmos szinttől érhető el.
    További feltétele: a Bölcs tölgyön kiváltott baha rúna, valamint a Maja szentélyben előzetesen kiváltott tigriskifutó szobor és a cápatenyésztés szobor.

5. kamrában 20 aranybanánért
    váltható ki a tigristenyésztés szobra.

Bővebb információt a Játékismertetőben találhatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tigristenyésztés.25048/

Ha további segítségre van szükséged, akkor szükséges a Farmneved és a farm ID számod megadása.
    Megértésedet köszönöm.:)

17. .shila2010.

.shila2010. Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  18. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

Sziasztok!A macskajátéknál amikor be akarok menni el feeketedik a képernyő és még a gép is ki kapcsol!Többször is próbáltam de mindíg ezt csinálja!Mi lehet a baj vele?Másikaknál minden rendbe van!ID:33327404

19. Luminary

Szia!

Ellenőrzésemkor nem tudtam reprodukálni a jelenséget amiről írsz. Chrome böngészőben meg tudtam nyitni a Macskamánia event ablakát és sorban mindegyik jelenleg futó eventet.A géped, wifi router, modem kikapcsolása, pihentetése , majd a rendszer újraindítása segíthet.
    Ne legyenek párhuzamosan megnyitva nagy adatbázissal dolgozó oldalak, amikor játszol. Gondolok itt pl. a közösségi médiákra.
    Érdemes a hálózatot, internet kapcsolatodat is ellenőrizni. Pár tanács, ami még segítségedre lehet, itt olvasható:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!:)

Swartsch, Dolphin és marcsi5556 kedveli ezt.
  20. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

Köszönöm szépen!

Luminary kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.