Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Soya1984

Soya1984 Utánpótlás-írogató

Sziasztok...lefagyott a játékom.. a másik farmomon tökéletesen működik.
    zsuzsa5312 ID19760183

2. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

A tenger szivei2 eventnél már tegnap is észrevettem, hogy csinálom az összekötegelést
    de még a befejezés előtt kiadja az addigi pontszámot, igy nem tudom befejezni az elképzelésem. Most meg már 2x tréfál meg a játék . Nem merem folytatni, mert félek, hogy újra kidob és kevés pontot ad.
    Választ köszönöm ! ID: 31339811

szöszi50 és adri121100 kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    vélhetően elszámoltad a lépéseidet az adott pályán. A minijáték ablakában felül mutatja, hogy hány lépésed van még az adott pályán. 8 lépést követően írja ki az elért pontot és megszerzett nyereményt.
    upload_2024-6-25_15-11-35.png
    Sajnos mi a játéknaplójában nem látjuk, hogy melyik pályánál milyen vonalat / alakzatokat húztál.
    Ha konkrétan megadod, hogy hányadik Mini-játékodnál tapasztaltad legutóbb a fentiekben írt problémát, akkor tudunk rá Központi ellenőrzést kérni. Eddig 46 Minijátékot fejeztél be a játék naplója alapján.
    Megértésedet köszönöm!

4. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Köszönöm a választ ! Sejtettem, hogy ez lesz, a válasz de nem ez az első játékom, igy ezzel be is fejeztem a levelezést !

5. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

Sziasztok! leszedtem a csaliládákat és nem kaptam meg horgászjegyeket 8 volt annyi is maradt ID 10918046 köszönöm ha megnézitek!

6. Dolphin

Szia,
    én úgy látom, hogy Ritka gyöngyből van 8 db a farmodon (1. számmal jelöltem a képen)
    Csalis láda S-ből (2-essel jelöltem a képen) jelenleg 27 db-bal rendelkezel, ezt kapunk a 23 órás mezők aratásából.
    A kép Nálad készült az imént:
    upload_2024-6-25_18-2-19.png
    Nem lehet, hogy keverted a két dolgot?
    Ha Te nem ezt látod, akkor kérlek, ürítsd a Gyorsítótárat és töröld a Sütiket (Cookies).
    Megértésedet köszönöm!

7. marcsi5556

marcsi5556 Fórum ismerője

Sziasztok!Mit tudtok ajánlani a gyopáron mit ültessek hogy adjon lapátot vagy ásó? mert nem akarják hogy kapjak:))

8. Dolphin

Szia,
    ahogy a Gyopár csevegőjében olvasni lehet, nincs tuti növény tipp. Ami a javaslat, hogy próbálj minél gyakrabban aratni, s ott is bejöhet a hosszabb érésű idejű választása. Amit még javasolni tudok, ha van rá lehetőséged, bérelj fel aratómunkásokat, mert munkásokkal aratva nagyobb szokott lenni a siker. De ezzel minden Játékos megküzd, hogy amikor eléri ezt a szintet, akkor kevés érkezik belőlük.
    Megértésedet köszönöm, sok sikert!

marcsi5556 kedveli ezt.
  9. marcsi5556

marcsi5556 Fórum ismerője

Köszönöm szépen!

10. hoember18

hoember18 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A minijátékban hiába kötöm össze a figurákat és mutatja a pontszámot, nem enged tovább, teljesen lefagy a játék.
    Van még remény arra, hogy a megmaradt 6 játékot le tudjam játszani? Nem nagyon látom hogy másnál is van ilyen hiba.
    hoember 18 ID20147501

11. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Most már tudod folytatni és az elveszett malomterméked is jóváírásra került.
    Sok sikert a folytatáshoz:)

12. .Lorri.

.Lorri. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem is hasonló problémám van, mint hoember18-nak. Ha a minijátéknál összekötöm a figurákat, akkor véglegesen eltűnnek, és nem kerül a helyükre semmi, újabb kijelölést pedig nem enged a pálya. Segítsetek légyszi, hogy helyrejöjjön a dolog, és tudjak még játszani. Köszönöm szépen! :)
    szerk.: Bocsánat, lemaradt az ID: 1585237

13. hoember18

hoember18 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, már működik!

Luminary kedveli ezt.
  14. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindenkeinek!Kérdésem lenne ha nem tudom a horgonyokat kíváltani,mert sok pont kellene még hozzá,csak egyett sikerült.A többi meg feszett fejsze nyele,mert ez a játék nekem olyan magas mint a tyúknak az abc.A holnap kezdödő eventbe érdemes-e az időmet,és szupereket bele tolni?Bíztam egy kicsit abban,hogy menni,fog annyira a játék,hogy elérem legalább a horgonyokig,de most már tudom,hogy ez a fajta dolog nem nekem való,mivel a szemeim és az ideg rendszerem is kivannak!Többet ilyen játékot el sem kezdek,az bíztos!Köszönöm szépen,hogy elolvassátok,és kapok valamilyen válszt!További szerencsés játékot mindenkinek!:sleepy::(:cry:
    ,

15. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Most már tudod folytatni és az elveszett malomterméked is jóváírásra került.

Sok sikert kívánunk!

Luminary és .Lorri. kedveli ezt.
  16. .Lorri.

.Lorri. Fórum-zöldfülű

Szia! Nagyon köszönöm a gyors segítséget! :)

Luminary kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!

Igen, érdemes elkezdened és ha csak a felhőt szeretnéd kiváltani akkor 2 zsetont kell szerezned.
    Tenger szíve (2) event - nem feltétele a felhő kiváltásának.
    Ha, a Kapj el eventben feloldottad a 2. és 3. buborékot, akkor következő eventben a 10. és 11. buborékot kell feloldanod, hogy a 18-as felhő kattintható legyen. A 19-es felhőt a sorozat legutolsó eventjében, az Esti fociban tudod megszerezni, úgy, hogy 2 buborékot pukkantasz, a 14-et és a 15-et.
    Az event ismetetője szerint:

Tudnivalók a buborékokról
    A számozás a beadási sorrendet jelöli!

Kezdő mező: 1. a középső

1. buborék beadásával elérhetővé válik: 14,6,2,10 buborék

Az alábbi sorrendben tudunk majd haladni:
    2, 3, 4, 5 buborékokat a Kapj el! event idején tudjuk feloldani.
    6, 7, 8, 9 buborékokat a Tenger szíve event idején tudjuk feloldani.
    10, 11, 12, 13 buborékokat a Farmerama adásban event idején tudjuk feloldani.
    14, 15, 16, 17 buborékokat az Esti foci event idején tudjuk feloldani.

Részletek

Az első felhősor a 19. buborékban rejtőzik.
    Feloldása a 14 és 15 buborék teljesítése után kattintható.

A második felhősor a 18. buborékban rejtőzik.
    Feloldása a 2., 3., 10., és a 11. buborék teljesítése után kattintható.

További sikeres játékot kívánok!:)

szöszi50 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Nagyon szépen köszönöm a kedves segítségedet,és az egész levezetését a játéknak.Remélem jobb lesz a kedvem, is meg a türelmem is,mert ez a meleg nagyon meg visel!Neked is további sok türelmet az ilyen játékosokhoz mint én!

Luminary kedveli ezt.
  19. Luminary

Szia!
    Köszönöm kedves soraidat:)
    Még egy fontos dologra figyelj kérlek! 24 db gyöngyre lesz szükséged a felhők kiváltásához, azt mindenképpen tartalékold, mielőtt az eventboltban költekezni kezdenél!
    Sok sikert a folytatáshoz!:)

szöszi50, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szép estét!
    Nem lehet belépni a játékba... 88%-nál megállnak a talicskázó barik. :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.