Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Sziasztok!

Már 10 perce csak galoppoznak a barik. Kliensen próbbáltam volna játszani, mert a böngészőben az event el sem indul. Tisztítás és internet ellenörzés után sem. Sem böngészőben sem kliensben, (amikor a kliens még működött) a Farmupa képe nem jön elő, vagyis üres, nem lehet ellenőrizni, hogy leteltek-e már a 23 órák.

Gazda: kigyo51 ID: 16990724

Kukackukac2 kedveli ezt.
  2. zanzivál

zanzivál Junior szaki

Sziasztok sajnos én is igy vagyok, birkák szépen játszadoznak és ennyi.

Kukackukac2 kedveli ezt.
  3. *Csillagpor*

*Csillagpor* Utánpótlás-írogató

Szép estét.

+1 statisztikai létszámnak jeletkeznék.

Nálam is mint a többieknél, kritikán aluli ma és már tegnap is a játék.
    Csere napból ez komplett kuka nap volt, kb 20 alkalommal próbáltam belépni, majd fel is adtam. Bízom benne, hogy hosszabbításra számíthatunk ha már jó is lesz hozzá a játék.

Kukackukac2 kedveli ezt.
  4. valika5050

valika5050 Járnitanuló

Sziasztok!A farm nagyon nehezen müködik.Nem lehet a malomba keverni.Egyik oldalról nem lehet a másikra átmenni,és ez este 7 órától így van.Valami megoldás?

5. Kukackukac2

Kukackukac2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Belépni sem lehet! Se a kliensen, se chromba. Ha mégis sikerül nem vált oldalt:cry:>:(:cry:45% talicska!

$_xXx_$ és vampire_hunter kedveli ezt.
  6. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Koszönöm.

7. $_xXx_$

$_xXx_$ Fórum-zöldfülű

Nálam is ez a helyzet. előre azt hitem a gép az oka, de máshol se megy. Nálan még nem is talicskáznak.

8. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A lefagyott minijáték miatt visszakönyvelésre került a felhasznált malomtermék.

mani2004 kedveli ezt.
  9. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Sziasztok!

Megint lefagyott az event, most épp böngészőben. Így egy malomtermékem is elveszett.
    Gazda: kbetti9393 ID: 19838141

10. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A megkezdett minijáték nem veszik el ha kilépünk a befejezés előtt.
    Onnan folytatjuk ahol hagytuk.
    Ahogyan már írtam a játékkal elérési problémák akadtak.
    A központi kollégák dolgoznak a javításon.

kbetti9393 kedveli ezt.
  11. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Köszönöm szépen ! Nyugodalmas jó éjszakát kívánok !

12. Soya1984

Soya1984 Utánpótlás-írogató

Sziasztok...lefagyott a játékom.. a másik farmomon tökéletesen működik.
    zsuzsa5312 ID19760183

13. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

A tenger szivei2 eventnél már tegnap is észrevettem, hogy csinálom az összekötegelést
    de még a befejezés előtt kiadja az addigi pontszámot, igy nem tudom befejezni az elképzelésem. Most meg már 2x tréfál meg a játék . Nem merem folytatni, mert félek, hogy újra kidob és kevés pontot ad.
    Választ köszönöm ! ID: 31339811

szöszi50 és adri121100 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    vélhetően elszámoltad a lépéseidet az adott pályán. A minijáték ablakában felül mutatja, hogy hány lépésed van még az adott pályán. 8 lépést követően írja ki az elért pontot és megszerzett nyereményt.
    upload_2024-6-25_15-11-35.png
    Sajnos mi a játéknaplójában nem látjuk, hogy melyik pályánál milyen vonalat / alakzatokat húztál.
    Ha konkrétan megadod, hogy hányadik Mini-játékodnál tapasztaltad legutóbb a fentiekben írt problémát, akkor tudunk rá Központi ellenőrzést kérni. Eddig 46 Minijátékot fejeztél be a játék naplója alapján.
    Megértésedet köszönöm!

15. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Köszönöm a választ ! Sejtettem, hogy ez lesz, a válasz de nem ez az első játékom, igy ezzel be is fejeztem a levelezést !

16. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

Sziasztok! leszedtem a csaliládákat és nem kaptam meg horgászjegyeket 8 volt annyi is maradt ID 10918046 köszönöm ha megnézitek!

17. Dolphin

Szia,
    én úgy látom, hogy Ritka gyöngyből van 8 db a farmodon (1. számmal jelöltem a képen)
    Csalis láda S-ből (2-essel jelöltem a képen) jelenleg 27 db-bal rendelkezel, ezt kapunk a 23 órás mezők aratásából.
    A kép Nálad készült az imént:
    upload_2024-6-25_18-2-19.png
    Nem lehet, hogy keverted a két dolgot?
    Ha Te nem ezt látod, akkor kérlek, ürítsd a Gyorsítótárat és töröld a Sütiket (Cookies).
    Megértésedet köszönöm!

18. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Sziasztok!Mit tudtok ajánlani a gyopáron mit ültessek hogy adjon lapátot vagy ásó? mert nem akarják hogy kapjak:))

19. Dolphin

Szia,
    ahogy a Gyopár csevegőjében olvasni lehet, nincs tuti növény tipp. Ami a javaslat, hogy próbálj minél gyakrabban aratni, s ott is bejöhet a hosszabb érésű idejű választása. Amit még javasolni tudok, ha van rá lehetőséged, bérelj fel aratómunkásokat, mert munkásokkal aratva nagyobb szokott lenni a siker. De ezzel minden Játékos megküzd, hogy amikor eléri ezt a szintet, akkor kevés érkezik belőlük.
    Megértésedet köszönöm, sok sikert!

marcsi5556 kedveli ezt.
  20. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Köszönöm szépen!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.