Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kigyo51

kigyo51 Fórumlakó

Sziasztok!

Nem indul el a kliens. ( Üres fehér ablak van csak, alul kiírva, hogy 1.3.2 ) Nem tudok belépni. Az internet kapcsolatom rendben van, egyébként ide sem tudnék írni.
    Gazda: kigyo51 ID: 16990724

-gyöngy-581 és szöszi50 kedveli ezt.
  2. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Este van este van!

Nem indul a játék, a kliens ezt írja ki 3 perc várakozás után:
    502 Bad Gateway

hogy ez mi a fülem töve???

Gazda: kbetti9393 ID: 19838141

3. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

A kliens nem is tölt be, online betölt ugyan, de nem arat le. A bónuszaim meg ketyegnek.

4. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Látom nem csak nálam nincs semmi,na ezért lehet abba hagyni a játékot!Event event hátán,játsz ha tudsz!!!!

5. Mirpi

Mirpi Járnitanuló

Sajnos nekem se működik rendesen a játék. Többször újra kell indítani.

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Köszönjük szépen a visszajelzést.
    A Központban tudnak a belépési problémáról, a javítás folyamatban van. A hiba elhárításáig türelmeteket kérjük.
    Köszönöm
    :)

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Köszönjük. :) Engem most beengedett már. Chrome-on játszom. :)

*Napsugárlány*, szöszi50 és Luminary kedveli ezt.
  8. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Engemet is!!

*Napsugárlány*, kigyo51 és Luminary kedveli ezt.
  9. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

"Rossz átjáró"-t jelent. Amikor játszol, nem közvetlenül kapcsolódsz a játék fő szerveréhez (szervereihez), hanem proxykon, köztes "átjárókon" keresztül, amik elsődlegesen dolgozzák fel a "kérésedet". Nos, ha túlterheléses támadást indítanak, vagy túl sokan akartok egyszerre csatlakozni, akkor a közvetítő szerver hibás kérést küld felfelé, amire nyilván hibás választ kap - ezt feléd az 502-es Bad Gateway hibakóddal jelzi. Maga a közvetítő szerver nem tudja javítani, csak mi, hogy egyszerre "kevesebben" lépünk be a játékba - vagy a játékot kiszolgáló szerverek kapacitását növelik, ugye...

mamszi5107, kbetti9393 és kigyo51 kedveli ezt.
  10. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Szia!
    Köszönöm a magyarázatodat. Ma is tanultam valamit. Én nem vagyok számítástechnikai szakember, csak egy könyvelő.

11. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

Szia,szeretném megkérdezni,a lekvár főzőbe hogyan tudok csattanit főzni ,elértem az 5 szintig,de csak más lekvárokat adott be,köszönöm ha megnézed. HOPIHE1978 id 10705929

12. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Ez a lekvár egy eventben volt megszerezhető. Ha akkor még nem játszottál vagy nem csináltad meg az eventet, akkor ezt a terméket nem tudod előállítani, hiába érted el a 4. szintet, ahol előállítható.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-lekvárkészítés-mesterképzője.1926/#post-5159

kigyo51, Luminary és Sylja kedveli ezt.
  13. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

Köszönöm szépen ,a válsszod.

farmerSS kedveli ezt.
  14. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Segítsetek kérlek... nagyon elakadtam a Farmerama adásban.... egyszerűen nem tudok semmit sem csinálni.. Lenne időtök, megtennétek, hogy benéztek hozzám, mit rontok el? Köszönöm szépen a segítségeteket.
    Zsuzsikan, ID: 51687563

15. Hafanana

Hafanana Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kollégám ellenőrzése alapján a Farmhíradó csoportól választhatsz egy feladatot ahová beszeretnél adni, ezt jelzi egy csillag a feladatcsoport oldalán.
    upload_2024-6-28_16-22-56.png

A feladatok között reflektorokat kell beadnod, amit a malomban tudsz lekeverni.
    upload_2024-6-28_16-23-53.png

Még nem gyártottál malomterméket, sem reflektort, sem mikrofont, ami a 4. helyszínhez lesz szükséges.
    upload_2024-6-28_16-27-15.png

Ha a malomban keversz a szükséges malomtermékből, folytatni tudod a feladatot.

*A képek nálad készültek.

Az event ismertetőjét itt találod, itt részletesen megtalálható minden információ: https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-adásban-2-2024-június.25102/#post-1391899

Dolphin, kigyo51, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  16. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Nagyon szépen köszönöm a fáradozásotokat :) További szép napot Nektek

17. times84

times84 Törzsjátékos

Szasztok! Utána néznétek, hogy a Farnerama adásban ...megállt a beadogatós rész Lionel-nél...nem adta meg a jutalmat se..2. beadást csináltam meg--de 1-et mutat és áll az egész.
    times84 ID 2074117

Előre is köszönöm :-D

18. Hafanana

Hafanana Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kollégám ellenőrzése alapján eddig 3 db mikrofont készítettél, amit be is adtál a feladatba.

upload_2024-6-28_18-48-10.png

upload_2024-6-28_18-48-17.png

1 db készült el 2024-06-27 23:31:38-kor
    2 db készült el 2024-06-28 04:48:29- kor

Jelenleg nincs malomterméked:

upload_2024-6-28_18-48-24.png

Ha lekevered a szükséges malomterméket, akkor folytatni tudod a beadást.

*A képek nálad készültek.

Az event elvégzéséhez az alábbi mennyiségekre lesz szükséged:
    A képet az alábbi linkről hoztam, ahol Dolphin moderátortársam írta le a mennyiségeket, valamint a csevegőben tovább olvasva további számolásokat is találhatsz játékostársaidtól:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...2024-június-event-csevegő.25100/#post-1391893

kigyo51, times84 és aida2330 kedveli ezt.
  19. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Lehet, hogy valamit elnéztem, de úgy tűnik, hogy a Farmkupába nem tudom beadni a a farmkupa matricát, pedig a Farkaskonyha beadásai után megkaptam. ID 6689151 Köszönöm a segítséget.

20. times84

times84 Törzsjátékos

Nagyon köszönöm a gyors választ :-D
    Úgy látszik a királynő megzavarta az agyamat :-D Hirtelen lett pár malomtermék...
    Elnézést, hogy a figyelmetlenségemmel zavartalak... köszi :-D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.