Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hoember18

hoember18 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A minijátékban hiába kötöm össze a figurákat és mutatja a pontszámot, nem enged tovább, teljesen lefagy a játék.
    Van még remény arra, hogy a megmaradt 6 játékot le tudjam játszani? Nem nagyon látom hogy másnál is van ilyen hiba.
    hoember 18 ID20147501

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Most már tudod folytatni és az elveszett malomterméked is jóváírásra került.
    Sok sikert a folytatáshoz:)

3. .Lorri.

.Lorri. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem is hasonló problémám van, mint hoember18-nak. Ha a minijátéknál összekötöm a figurákat, akkor véglegesen eltűnnek, és nem kerül a helyükre semmi, újabb kijelölést pedig nem enged a pálya. Segítsetek légyszi, hogy helyrejöjjön a dolog, és tudjak még játszani. Köszönöm szépen! :)
    szerk.: Bocsánat, lemaradt az ID: 1585237

4. hoember18

hoember18 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, már működik!

Luminary kedveli ezt.
  5. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindenkeinek!Kérdésem lenne ha nem tudom a horgonyokat kíváltani,mert sok pont kellene még hozzá,csak egyett sikerült.A többi meg feszett fejsze nyele,mert ez a játék nekem olyan magas mint a tyúknak az abc.A holnap kezdödő eventbe érdemes-e az időmet,és szupereket bele tolni?Bíztam egy kicsit abban,hogy menni,fog annyira a játék,hogy elérem legalább a horgonyokig,de most már tudom,hogy ez a fajta dolog nem nekem való,mivel a szemeim és az ideg rendszerem is kivannak!Többet ilyen játékot el sem kezdek,az bíztos!Köszönöm szépen,hogy elolvassátok,és kapok valamilyen válszt!További szerencsés játékot mindenkinek!:sleepy::(:cry:
    ,

6. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Most már tudod folytatni és az elveszett malomterméked is jóváírásra került.

Sok sikert kívánunk!

Luminary és .Lorri. kedveli ezt.
  7. .Lorri.

.Lorri. Fórum-zöldfülű

Szia! Nagyon köszönöm a gyors segítséget! :)

Luminary kedveli ezt.
  8. Luminary

Szia!

Igen, érdemes elkezdened és ha csak a felhőt szeretnéd kiváltani akkor 2 zsetont kell szerezned.
    Tenger szíve (2) event - nem feltétele a felhő kiváltásának.
    Ha, a Kapj el eventben feloldottad a 2. és 3. buborékot, akkor következő eventben a 10. és 11. buborékot kell feloldanod, hogy a 18-as felhő kattintható legyen. A 19-es felhőt a sorozat legutolsó eventjében, az Esti fociban tudod megszerezni, úgy, hogy 2 buborékot pukkantasz, a 14-et és a 15-et.
    Az event ismetetője szerint:

Tudnivalók a buborékokról
    A számozás a beadási sorrendet jelöli!

Kezdő mező: 1. a középső

1. buborék beadásával elérhetővé válik: 14,6,2,10 buborék

Az alábbi sorrendben tudunk majd haladni:
    2, 3, 4, 5 buborékokat a Kapj el! event idején tudjuk feloldani.
    6, 7, 8, 9 buborékokat a Tenger szíve event idején tudjuk feloldani.
    10, 11, 12, 13 buborékokat a Farmerama adásban event idején tudjuk feloldani.
    14, 15, 16, 17 buborékokat az Esti foci event idején tudjuk feloldani.

Részletek

Az első felhősor a 19. buborékban rejtőzik.
    Feloldása a 14 és 15 buborék teljesítése után kattintható.

A második felhősor a 18. buborékban rejtőzik.
    Feloldása a 2., 3., 10., és a 11. buborék teljesítése után kattintható.

További sikeres játékot kívánok!:)

szöszi50 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Nagyon szépen köszönöm a kedves segítségedet,és az egész levezetését a játéknak.Remélem jobb lesz a kedvem, is meg a türelmem is,mert ez a meleg nagyon meg visel!Neked is további sok türelmet az ilyen játékosokhoz mint én!

Luminary kedveli ezt.
  10. Luminary

Szia!
    Köszönöm kedves soraidat:)
    Még egy fontos dologra figyelj kérlek! 24 db gyöngyre lesz szükséged a felhők kiváltásához, azt mindenképpen tartalékold, mielőtt az eventboltban költekezni kezdenél!
    Sok sikert a folytatáshoz!:)

szöszi50, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szép estét!
    Nem lehet belépni a játékba... 88%-nál megállnak a talicskázó barik. :(

12. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Sziasztok!

Nem indul el a kliens. ( Üres fehér ablak van csak, alul kiírva, hogy 1.3.2 ) Nem tudok belépni. Az internet kapcsolatom rendben van, egyébként ide sem tudnék írni.
    Gazda: kigyo51 ID: 16990724

-gyöngy-581 és szöszi50 kedveli ezt.
  13. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Este van este van!

Nem indul a játék, a kliens ezt írja ki 3 perc várakozás után:
    502 Bad Gateway

hogy ez mi a fülem töve???

Gazda: kbetti9393 ID: 19838141

14. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

A kliens nem is tölt be, online betölt ugyan, de nem arat le. A bónuszaim meg ketyegnek.

15. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Látom nem csak nálam nincs semmi,na ezért lehet abba hagyni a játékot!Event event hátán,játsz ha tudsz!!!!

16. Mirpi

Mirpi Járnitanuló

Sajnos nekem se működik rendesen a játék. Többször újra kell indítani.

17. Luminary

Sziasztok!

Köszönjük szépen a visszajelzést.
    A Központban tudnak a belépési problémáról, a javítás folyamatban van. A hiba elhárításáig türelmeteket kérjük.
    Köszönöm
    :)

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Köszönjük. :) Engem most beengedett már. Chrome-on játszom. :)

*Napsugárlány*, szöszi50 és Luminary kedveli ezt.
  19. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Engemet is!!

*Napsugárlány*, kigyo51 és Luminary kedveli ezt.
  20. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

"Rossz átjáró"-t jelent. Amikor játszol, nem közvetlenül kapcsolódsz a játék fő szerveréhez (szervereihez), hanem proxykon, köztes "átjárókon" keresztül, amik elsődlegesen dolgozzák fel a "kérésedet". Nos, ha túlterheléses támadást indítanak, vagy túl sokan akartok egyszerre csatlakozni, akkor a közvetítő szerver hibás kérést küld felfelé, amire nyilván hibás választ kap - ezt feléd az 502-es Bad Gateway hibakóddal jelzi. Maga a közvetítő szerver nem tudja javítani, csak mi, hogy egyszerre "kevesebben" lépünk be a játékba - vagy a játékot kiszolgáló szerverek kapacitását növelik, ugye...

mamszi5107, kbetti9393 és kigyo51 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.