Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Jul 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szép estét!
    Nem lehet belépni a játékba... 88%-nál megállnak a talicskázó barik. :(

2. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Sziasztok!

Nem indul el a kliens. ( Üres fehér ablak van csak, alul kiírva, hogy 1.3.2 ) Nem tudok belépni. Az internet kapcsolatom rendben van, egyébként ide sem tudnék írni.
    Gazda: kigyo51 ID: 16990724

-gyöngy-581 and szöszi50 like this.
  3. kbetti9393

kbetti9393 Junior szaki

Este van este van!

Nem indul a játék, a kliens ezt írja ki 3 perc várakozás után:
    502 Bad Gateway

hogy ez mi a fülem töve???

Gazda: kbetti9393 ID: 19838141

4. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

A kliens nem is tölt be, online betölt ugyan, de nem arat le. A bónuszaim meg ketyegnek.

5. szöszi50

szöszi50 Fórum parancsnoka

Sziasztok!Látom nem csak nálam nincs semmi,na ezért lehet abba hagyni a játékot!Event event hátán,játsz ha tudsz!!!!

6. Mirpi

Mirpi Járnitanuló

Sajnos nekem se működik rendesen a játék. Többször újra kell indítani.

7. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Köszönjük szépen a visszajelzést.
    A Központban tudnak a belépési problémáról, a javítás folyamatban van. A hiba elhárításáig türelmeteket kérjük.
    Köszönöm
    :)

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Köszönjük. :) Engem most beengedett már. Chrome-on játszom. :)

9. szöszi50

szöszi50 Fórum parancsnoka

Engemet is!!

10. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

"Rossz átjáró"-t jelent. Amikor játszol, nem közvetlenül kapcsolódsz a játék fő szerveréhez (szervereihez), hanem proxykon, köztes "átjárókon" keresztül, amik elsődlegesen dolgozzák fel a "kérésedet". Nos, ha túlterheléses támadást indítanak, vagy túl sokan akartok egyszerre csatlakozni, akkor a közvetítő szerver hibás kérést küld felfelé, amire nyilván hibás választ kap - ezt feléd az 502-es Bad Gateway hibakóddal jelzi. Maga a közvetítő szerver nem tudja javítani, csak mi, hogy egyszerre "kevesebben" lépünk be a játékba - vagy a játékot kiszolgáló szerverek kapacitását növelik, ugye...

mamszi5107, kbetti9393 and kigyo51 like this.
  11. kbetti9393

kbetti9393 Junior szaki

Szia!
    Köszönöm a magyarázatodat. Ma is tanultam valamit. Én nem vagyok számítástechnikai szakember, csak egy könyvelő.

12. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

Szia,szeretném megkérdezni,a lekvár főzőbe hogyan tudok csattanit főzni ,elértem az 5 szintig,de csak más lekvárokat adott be,köszönöm ha megnézed. HOPIHE1978 id 10705929

13. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Ez a lekvár egy eventben volt megszerezhető. Ha akkor még nem játszottál vagy nem csináltad meg az eventet, akkor ezt a terméket nem tudod előállítani, hiába érted el a 4. szintet, ahol előállítható.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-lekvárkészítés-mesterképzője.1926/#post-5159

kigyo51, Luminary and Sylja like this.
  14. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

Köszönöm szépen ,a válsszod.

farmerSS likes this.
  15. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Sziasztok,
    Segítsetek kérlek... nagyon elakadtam a Farmerama adásban.... egyszerűen nem tudok semmit sem csinálni.. Lenne időtök, megtennétek, hogy benéztek hozzám, mit rontok el? Köszönöm szépen a segítségeteket.
    Zsuzsikan, ID: 51687563

16. Hafanana

Hafanana Járnitanuló

Szia!

Kollégám ellenőrzése alapján a Farmhíradó csoportól választhatsz egy feladatot ahová beszeretnél adni, ezt jelzi egy csillag a feladatcsoport oldalán.
    upload_2024-6-28_16-22-56.png

A feladatok között reflektorokat kell beadnod, amit a malomban tudsz lekeverni.
    upload_2024-6-28_16-23-53.png

Még nem gyártottál malomterméket, sem reflektort, sem mikrofont, ami a 4. helyszínhez lesz szükséges.
    upload_2024-6-28_16-27-15.png

Ha a malomban keversz a szükséges malomtermékből, folytatni tudod a feladatot.

*A képek nálad készültek.

Az event ismertetőjét itt találod, itt részletesen megtalálható minden információ: https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-adásban-2-2024-június.25102/#post-1391899

17. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Nagyon szépen köszönöm a fáradozásotokat :) További szép napot Nektek

18. times84

times84 Törzsjátékos

Szasztok! Utána néznétek, hogy a Farnerama adásban ...megállt a beadogatós rész Lionel-nél...nem adta meg a jutalmat se..2. beadást csináltam meg--de 1-et mutat és áll az egész.
    times84 ID 2074117

Előre is köszönöm :-D

19. Hafanana

Hafanana Járnitanuló

Szia!

Kollégám ellenőrzése alapján eddig 3 db mikrofont készítettél, amit be is adtál a feladatba.

upload_2024-6-28_18-48-10.png

upload_2024-6-28_18-48-17.png

1 db készült el 2024-06-27 23:31:38-kor
    2 db készült el 2024-06-28 04:48:29- kor

Jelenleg nincs malomterméked:

upload_2024-6-28_18-48-24.png

Ha lekevered a szükséges malomterméket, akkor folytatni tudod a beadást.

*A képek nálad készültek.

Az event elvégzéséhez az alábbi mennyiségekre lesz szükséged:
    A képet az alábbi linkről hoztam, ahol Dolphin moderátortársam írta le a mennyiségeket, valamint a csevegőben tovább olvasva további számolásokat is találhatsz játékostársaidtól:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...2024-június-event-csevegő.25100/#post-1391893

kigyo51, times84 and aida2330 like this.
  20. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Szia! Lehet, hogy valamit elnéztem, de úgy tűnik, hogy a Farmkupába nem tudom beadni a a farmkupa matricát, pedig a Farkaskonyha beadásai után megkaptam. ID 6689151 Köszönöm a segítséget.

Thread Status:
Not open for further replies.