Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szinusz

szinusz Haladó

kaptam választ, hogy jelentkezzek be és "Bejelentkezve írj jegyet", . itt vagyok, nem tudom, mi a jegy szinusz 1296664

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Azt jelenti, hogy a játékba bejelentkezve írjál a supportnak.
    A "jegy" az tulajdonképpen az az űrlap, a Te segítségkérésed, amit a supportnak írsz.

A lenyíló ablakban (a probléma típusánál) válaszd az Általános kérdések tárgyat.
    Részletesen írd meg miről van szó, minimum 140 karakterrel.
    Olyan e-mail címet adj meg, amin olvasni tudod a support válaszát.
    Az alapértelmezetten beírt címet át is tudod írni.

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, mivel hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

3. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Az akció elején volt nagyobb kedvezményes az ajánlat... az már elúszott:(

4. Othep

Szia.

Az akció 2024. július 5. (péntek) 10:00 órakor indult.
    A farmodon pedig akkor indult az óra, amikor ezt követően (először) beléptél a farmjodra.
    Az akció lényege az, hogy 10, azaz TÍZ percenként csökken az árengedmény mértéke.
    60%-ról indul és 90 perc alatt lecsökken 10%-ra és a továbbiakban már nem módosul.
    És mivel a Leárazásroham vége (várhatóan): 2024. július 8. (hétfő) 22:00 óra, ezért addig látni fogod, hiszen 10% árengedménnyel továbbra is megvásárolható a csomag az akció végéig.
    Annak is, aki nem élt a nagy árengedménnyel.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/leárazásroham-2024-július.25129/

Dolphin, -ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.
  5. szeberin-szilárd

szeberin-szilárd Járnitanuló

Szép estét kívánok.
    Kérlek Othep, ha lehet és van időd, légy szíves nézz be a farmomra.
    A keréknél van 1 idegesítő problémám. Minden indításnál, egy, két fordulat után változtat a forgáson.PL: elindul jobbra,majd gondol egyet és aztán átfordul bal felé és így forog tovább. Csak ezen a farmomon van így, de már hónapok óta.Hiába várok, nem változik és ez nagyon idegesítő.
    Nem tudom, hogy csak nálam van ez így,vagy ez a természetes.Előre is köszönöm ha tudsz segíteni.
    Farmnevem:szeberin-szilárd, Id:1388357

6. Othep

Szia.

Szívesen benéznék Hozzád, de a Fórummoderátornak (aki én vagyok) erre nincs jogosultsága.
    Erre úgy gondolom, jelen esetben nincs is szükség.
    A kerék forgása csak grafikai elem.
    Amennyire én tudom, a jelenség, hogy nem úgy látod, hogy előre forog, a grafikai beállítások miatt van; ha alacsonyra van állítva, akkor láthatod visszafelé forogni (ilyen a való életben is van, hogy visszafelé látod forogni pl. egy kerékpár kerekét).
    De ennek itt a játékban semmi jelentősége.
    Az életben azt a nyereményt kapod, ahol a kerék megáll.
    Itt annál a nyereménynél áll meg, amelyet kisorsol Neked a rendszer az indítógomb megnyomásának pillanatában. Nem számít a kerék forgásának iránya.

Ha nagyon zavar a látvány, javaslom esetleg a gyorspörgetést.

Már jó ideje használjuk az ESC billentyű-t pörgetésre.
    1. A térképen rámész a Kerékre.
    2. Elindítod a pörgetést.
    3. ESC-el megszakítod.
    Indítasz - megszakítasz.

Ez a lépéssor végtelen számban ismételhető.

20-30 pörgetésenként érdemes átnézni a nyereménylistát, mert csak 30-at őriz meg.

Remélem, segítettem valamennyit. :)

-BombadilToma-, kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. szeberin-szilárd

szeberin-szilárd Járnitanuló

Köszönöm a gyors válaszod.
    Használom az ESC t. Üdv: szeberin-szilárd

Luminary és Othep kedveli ezt.
  8. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

szia.Még sosem használtam a szezont,mit kell csinálni,hogyan működik?

9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A rövid verzió az, hogy megrendelőket kell kiszolgálni a pajtádból, vagy a piros kosárból - piacról vásárolva. A megrendelők Szezon jutalompontokat és egyéb ajándékokat adnak a portékádért.
    A Kalóz szezon pontos leírását megtalálod az eventismertetőben. Kérlek tanulmányozd át, sok kérdésedre választ kapsz.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kalóz-szezon-43.25143/
    Ha maradnak még homályos pontok, akkor természetesen várunk vissza és segítünk tisztázni.
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  10. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

köszönöm az infót

Othep kedveli ezt.
  11. piros53

piros53 Fórumlakó

Sziasztok.Most hogy itt van a bővítés azokat a felhő neveket szeretném tudni ami a tüntető malac és igásló -ra hat.Mostanában volt de én nem tudom
    Segítene aki tudja.

12. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Szia!
    - változó levelek felhősor >> +1 tüntető malac
    - szülinapi móka és játékok felhősor >> +1 igásló
    - az oroszlán barlangja felhősor >> +1 türingiai kecske

13. piros53

piros53 Fórumlakó

köszönom

14. Petersen58

Petersen58 Járnitanuló

Segítségeteket szeretném kérni:
    ID: 17556876, Petersen 58 vagyok
    A hetedik Páncél Pannát nem tudom hova tettem. Kérlek segíts megkeresni.
    Fáradozásod előre is köszönöm.

15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Zuhatagok szigetén fogod megtalálni a bújócskázó Pannidat, bal oldalon középen nézz körül tüzetesen, s rá fogsz találni.
    Sikeres keresgélést!

16. chili48

chili48 Törekvő

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy mi adja a selyemfonalat?

17. Dolphin

Szia,
    erre a kérdésre, az Enciklopédiában az Állatok, termények és ólak topikban találjuk meg a választ:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/#post-860692

A Selyemfonalat a Fonálfarm adja, ami a Pók terményes ólja. Műhelyben nem megépíthető, event nyereményként került a játékba, szerepelt már Ólválogatásban is. Csere napon próbálj meg szerezni.
    Részletek itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-4#post-860850

kigyo51 kedveli ezt.
  18. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusztok
    A nyári kalendáriumban van -ha jól számolom 5 db lakat,- aminél azt írja ki, hogy fedezd fel az eddigi összes vízfodrozódást, hogy megnyerd ezt a bónuszajándékot. De hol/mikor lehet ezekre kattintani, melyik nap után következnek? Vagy majd a legvégén lehet velük foglalkozni? Sehol nem találok a kalendáriumhoz leírást. Bár lehet, csak én nem találom.

19. Dolphin

Szia,
    vélhetően nem olvastad elég figyelmesen a leírást, mert benne van, eléggé kiemelt módon:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyári-kalendárium-2024-július.25117/#post-1392166
    Az első lakatos ajándékot azt követően tudtuk átvenni, hogy az első 6 nap ajándékát mind átvettük, tehát egyik alatt sincs kék + jel. Ekkor automatikusan leesett a lakat az úszógumiról, ami alatt egy matricát találhattunk.
    upload_2024-7-10_22-17-44.png
    A következő lakat 12-én fog kinyílni legkorábban azoknak, akik 7-12-ig minden ajándékot átvesznek.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni a farmodon, akkor légy kedves hozz Farm nevet és Farm ID-t. Köszönöm!
    Sok sikert az átvételhez.

20. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    A nyári kalendárium leírása az alábbi linken található:

https://board-hu.farmerama.com/threads/nyári-kalendárium-2024-július.25117/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.