Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. eid31962

eid31962 Járnitanuló

Szia! Farm.eid31967 ID:9767395 Minden adott a folytatáshoz, de még se kapok új törölközőt, csak szürke mind három helye. beléptem másik böngészővel is , ugyan az van. Most nagyon jól állok pedig. Köszönöm!!!

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Tényleg nagyon jól állsz, gratulálok.:)
    Még 2 csere lehetőséged van ebben a játékkörben, azt érdemes kihasználni. Van bőven Naptejed, ami szükséges a cseréhez.
    Ha, továbbra sem kapsz megfelelő színkombinációt, akkor zárd le ezt a kört és kezdj újat.
    Az event ismertetőjében az is le van írva, hogy limitált a hozzáférés a különböző mintázatokhoz/jutalmakhoz.
    Ha pl. 26 db csillagos érmét adó szín már a területen van, nem ad többet a rendszer, mert kimerítetted a limitet. Te most 17 darabnál jársz.
    Bővebben ismerkedhetsz a témával a táblázatban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/simogató-napsugár.25180/#post-1394319

Sok sikert a folytatáshoz!:)

Swartsch kedveli ezt.
  3. Sájem-farm

Sájem-farm Utánpótlás-írogató

Sziasztok, ma elkezdtem a dominós játékot. leraktam az első dominómat de nem adott olyat amivel folytathatnám a játékot. elhasználtam az összes cserét de így sem tudom folytatni a játékot. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm upload_2024-7-20_0-13-52.png

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Szükségem lenne a Farm neved és az ID számod megadására, hogy segíteni tudjak. Várom az adatokat:)

Swartsch kedveli ezt.
  5. Sájem-farm

Szia,
    Afarm név: Sájem-farm
    Farm id: 1704097
    Segítségdet előre is köszönöm :)

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

7. Othep

Szia.

Kollégám újraindította Nálad a játékot.
    Kezdheted előlről a kirakást. Gondold át a lépéseket.
    A jövőben figyelj arra, hogy olyan kezdő elemet válassz és úgy helyezd le, hogy a látható dominókból legyen folytatási lehetőséged.
    Néha elég előnytelen törölközők jönnek, de ekkor rakj le kettőt, és kérj másik pályát.

Sok sikert. :)

Swartsch, Sájem-farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. sipka44

sipka44 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget!

Luminary és Othep kedveli ezt.
  9. Sájem-farm

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
    Megfontolom a lépéseket :)
    Szép napot :)

Luminary és Othep kedveli ezt.
  10. Othep

Szia.

Mi a kérdés? Mire vársz választ?
    Nem függ össze a játékkal, vagy más felhasználási területekkel, hogy a Paysafecard miként engedélyezi a bónok felhasználását.
    Ez az ő hatáskörük.

Swartsch kedveli ezt.
  11. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Boldog hétvégét!
    Mangolassi milyen terményesólból van? Nem találok hozzá infót. Köszönöm!

12. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Az Enciklopédiában itt találsz információt minden állatos és terményes ólról:
    Állatok, termények, ólak a játékban
    Onnan hozom ezt a táblázatot: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/#post-860692
    és ezt a konkrét infót a mangólassiról:
    A vöröspanda terményese, a Mangólassimixer adja a mangólassit.
    "Termény:
    Mangólassi

.
    Termény pajtaértéke: 1.926

Mangólassimixer
    Műhelyben megépíthető,
    ha a Maja szentélyben a 13. kamrában a vöröspanda szobra 86 Aranybanánért kiváltott.
    Indításhoz szükséges: 1 vöröspandatáp, 1 vöröspanda
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]MangólassimixerTermény: 1 db mangólassi
    Érési idő: 06:00 óra
    Tapasztalatpont: 185 BTP
    Trágya mennyisége: 2 db
    1300 fa
    100 ásó
    20 fűrész
    8 ásó
    30 kézi gyalu
    Bahama tartalmi fejlesztés - 2024. április-

Swartsch és Othep kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia:music:

Kérdeznék8) próbáltam pakolászni a dekorokat... kézzel...
    néhány elem a felső részen nem mozdítható kézzel... több területet is érint a dolog...
    kliensben és böngészőben is... igazából nem is újkeletű... csak eddig az utóbbi időben nem akartam kézzel mozgatni elemeket...
    nem nevezném feltétlenül hibának...:music: vagy talán mégiso_O
    ha esztétikai szempontból akarom átrendezni akkor zavaró... - bár a gépi átpakolászás, működik. de azzal én nem tudom a kívánt helyre tenni a a dekorokat....
    Sőt ahonnan nem tudom kézzel elmozgatni, onnan nem tudom törölni sem kézzel az elemet...:music:
    A gépi törlés törölne mindent. Ez nem opció.
    Szeretném, hogy a jelenség eljusson a központhoz. S a javításra váró dolgok közé kerüljön;)
    tudom, hogy nem életbe vágó, de sokan vannak akik fotózáshoz kézzel mozgatnak dekorokat.... neki e hia bosszantó tud lenni:music:
    én együtt tudok élni vele...8)

köszönöm, ha foglalkozol vele:inlove:

14. Othep

Szia.

És ugye nem arról van szó, hogy "belóg" valami középre, vagy oldalra?

Mert ahhoz ideteszem a szokásos megoldást...

Olyankor valószínűleg a játékbeállításokon kell változtatni:

A További beállítások fül alatt, állítsd át kérlek az "Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra" és a "Információ mutatása egérkattintásra" opciót "BE" állapotra:

Nézd át a többi zöld pöttyöt is, hogy nálad hogy szerepel, esetleg azokat is állítsd át.
    Ne feledd a mentés gombot megnyomni utána.

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

köszönöm:inlove:

Othep kedveli ezt.
  16. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok, remélem nem off itt a kérdésem. 07.19-én instafát adott rackó azon a farmon amin valójában játszom, a két kicsin pedig 3 órás farmmunkás kupon volt.

17. Othep

Szia.

Jó helyen kérdezel. :)
    Igen, Rackó azokon a farmokon, ahol kiváltották a Gyopárvölgyet, 5 db Instafát adott, ahol nem, ott farmmunkáskupont.

Swartsch, -Holdfeny-., Lenczy és 2 más kedveli ezt.
  18. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen!

Othep kedveli ezt.
  19. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Kedves Modik, 2023 januárban volt egy ajándékcsomag 3 felhősorral a Rackós dekoroknak, meg tudom keresni hogy megvannak-e anélkül hogy végigkattognám a kb. 200 oldalt? Ha nem akkor megnéznétek lécci (feltéve hogy Nektek nem kell végigmenni kézzel az összes felhőn) ?
    ID 8266486
    Köszönöm.

20. Othep

Szia.

Egyik szülinapi felhősorod sincs meg.
    Sajnos, nem vetted át a közösségi ajándékot a Rackós dekorokhoz:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...lületén-2023-január-26-án.23220/#post-1304733

Volt egy fizetős ajánlat is, azt sem vetted meg: https://board-hu.farmerama.com/thre...napi-vásárlási-akció-2023-január-26-án.23222/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.