Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    beléptél 12 óra után frissen a játékba? Az event órában látod az akciót?
    upload_2024-7-24_12-59-52.png
    Ellenőrzéshez kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t.
    Megértésedet köszönöm!

2. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Igen, látom. ID.:6689151

3. Dolphin

Szia,
    az akció pontosan így szól:
    "A malomban a tápok farmaranyért történő azonnali lekeverése 50%-kal kevesebb farmaranyba kerül,
    de minimum 1 farmaranyba
    ."
    Ez azt jelenti, hogy amit alapban 2 FA-ért tudsz azonnal előállítani, az most 1 FA-ba kerül. Amit alapban 8 FA-ért tudnál előállítani, az 4 FA-ba kerül az akció idején. Az, hogy mennyi FA-ba kerül adott mennyiségű táp azonnali legyártása, azon múlik, hogy mennyi a teljes előállítási ideje a tápnak.
    Kérlek, add meg, hogy melyik tápnál tapasztaltad a fentiekben írt problémát.
    18 medúza táp van Nálad folyamatban. Annak alap esetben 5 FA az azonnali előállítási költsége (indításkori állapot), akció idején 3 FA-ért lehet megtenni, mert fél FA nincsen. Így én nem látok problémát az akcióban.
    De ha hozol konkrét esetet, azt is megvizsgáljuk.
    Megértésedet köszönöm!

aida2330 kedveli ezt.
  4. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Medúzát töröltem, most 9 van bekeverve, ami 1 FA lenne, ennek duplája most 1 FA lenne. Nekem nem ír 5 FA-t.

Ilyenkor szoktam minden tápommal duplázni, ami nekem spórolás, de ez most egyiknél sem működik.

*Kérlek, figyelj rá, hogy ne írj egymás alá két saját bejegyzést - a meglévő
    bejegyzésedet a Szerkesztéssel tudod módosítani,
    ha még utólag vmit hozzátennél;
    összevontam a két bejegyzésed / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.7.24
  5. Dolphin

Szia,
    idézem újra:
    "A malomban a tápok farmaranyért történő azonnali lekeverése 50%-kal kevesebb farmaranyba kerül,
    de minimum 1 farmaranyba
    ."
    Ha olyat indítasz, ami alapban 1 FA lenne, akkor az most 1 FA értékben tudod befejezni azonnal. Mivel az a minimum ára. Ennél kisebb FA áron nem tudsz tápot azonnal előállítani.
    9 Medúzatáp akció nélkül 3 FA-ba kerülne, ha azonnal szeretném előállítani.
    upload_2024-7-24_14-37-31.png
    Tehát ennek az akciós ára 2 FA, mert 1,5 FA nincs.
    Tegyél be 16 Medúzatápot, ennek alap ára 4 FA, így most az akcióban 2 FA-ért tudod előállítani.
    upload_2024-7-24_14-36-23.png

A képeket tesztfarmon készítettem akciómentes környezetben.
    Sok sikert a táp gyártáshoz.

6. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Rendeződött, 16 medúza 1 FA! Köszönöm a türelmed!

7. gődények

gődények Törzsjátékos

Sziasztok szeretném megkérdezni hogy Necronomicon micsoda hol lehet előállítani

8. Dolphin

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. gődények

gődények Törzsjátékos

Dolphin kedveli ezt.
  10. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia.
    Az lenne a kérdésem, hogy ha megveszem az idő homokja kosarat, akkor a benne lévő +3 bónusz hatni fog vajon a kalózos event gazra?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Na én még olyan kosárral nem találkoztam, ami másik eventre is kihatna.
    Azért reménykedni szabad, de nem fűznék hozzá túl nagy opciót.
    Nagy szükség nincs a+3 termésre az időkorlátos gazdaköribe, de ha mégis használni szeretnéd, akkor vannak erre jó kis
    termékek, csak ügyelni kell, mikor mit ültetsz és milyen termék van a gyémánt rekeszbe és időben kiütni , lecserélni az aktuálisra.

Kuzdern és SnéDóri kedveli ezt.
  12. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia Gabi. Nem is az időkorlátossal van problémám :) Inkább a kalózos mennyiséggel. És nem egyértelmű nekem pontosan mire, hogyan hat a kosár bónusza.

13. Dolphin

Szia,
    nem fog hatni a másik event növényeire. Pontosítom a kosárban található harmadik bónusz megfogalmazását, a Farmos növények közül az Egyéb termények kategóriára fog hatni, ilyen például a Dinnye - sajnos a Központi fordítás pontatlan, és én is így hoztam az ismertetőbe. Ezért elnézést kérek, pontosítom.

14. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Köszönöm neked a pontosítást.

15. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a bahama számláló mikor fog tovább menni, mert már azóta, mióta elértem a max. 800 at, több milliót gyűjtöttem össze. Sok nyereményben is van, de így nem izgatja az embert, mert nincs mire hajtani.

16. Dolphin

Szia,
    a számláló a háttérben gyűjti a megszerzett BTP-ket, nem vesznek kárba. Egyelőre nincs információnk mikor tervezi a Központ a szintek bővítését, de amint megtörténik, lehet több szintet is fogsz tudni majd egyszerre előre lépni.
    Figyeld a hivatalos információkat, amint lesz hír a témában, a megszokott módon fogjuk közzétenni.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, GA-BI-O-Farm és GreenmesteR kedveli ezt.
  17. dögös92

dögös92 Járnitanuló

Sziasztok az után érdeklődnék mert nem látom a hirek felület alatt, hogy a telihold elmarad? Mert még tegnapelött az eventnaptárban ott szerepelt.

18. Dolphin

Szia,
    az event naptár tervezetben szerepel a Telihold valóban, ami egy előzetes terv.
    Nem marad el, csak később érkezik.
    Figyeld a hivatalos információkat, s akkor Te sem maradsz le róla:
    https://board-hu.farmerama.com/forums/eventek.273/
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

Swartsch, GA-BI-O-Farm és dögös92 kedveli ezt.
  19. -vadmotoros-

-vadmotoros- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Van egy problémám a játékkal. A gépre letöltött klienset használva a Különlegességeknél a feliratok és a képek köszönőviszonyban sincsenek egymással. Ez még a kisebbik gond. A nagyobb az, hogy a ládákat sem tudom így kinyitni.
    Próbáltam, hogy letöröltem a játékot a gépről (többször is) és újra letöltöttem a klienst és telepítettem, de ez a hiba változatlanul megmaradt.
    Ha a böngészőben nyitom meg a játékot, ott nincs ilyen gond - de szeretném inkább a letöltött verziót használni.
    Mellékelek néhány képet is.

Csatolt fájlok:

20. Dolphin

Szia,
    kérlek, hozz Farm ID-t és Farm nevet is. Ezek nélkül sajnos nem tudunk érdemben segíteni, ellenőrizni.
    S kérlek, végezz el egy CCleaneres takarítást is a gépeden.
    Megértésedet köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.