Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -vadmotoros-

-vadmotoros- Fórum-zöldfülű

Szia!
    Gazda: -vadmotoros- ID: 8461062

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az adatok pótlását köszönöm. A Ccleaneres takarítás nem oldotta meg a problémát, vagy még nem végezted el?
    Kérlek, jelezz erre még vissza.

3. -vadmotoros-

-vadmotoros- Fórum-zöldfülű

Szia!
    Igen, csináltam, de változatlan minden.

4. Dolphin

Szia,
    köszönöm a visszajelzést, problémádat továbbítottam kivizsgálásra, a válaszig türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm!

5. Dolphin

Szia,
    köszönjük a jelzést, vélhetően a kliensben van vmi probléma. A böngészőben nem tapasztaltam ilyen problémát.
    Továbbítottam a Központ felé.
    További jó játékot!

genka53 kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    bár már törölted az eredeti bejelentésedet, jelezni szeretném, hogy a Központtól megérkezett a válasz.
    Ez a probléma egyedi eset lehetett Nálad, megvizsgálták, nem tapasztaltak ilyen jelenséget, s más országtól sem jött még ilyen jellegű jelzés az eventhez kapcsolódóan.
    Örülök, h Nálad is megoldódott időközben a jelzett probléma.
    Amire gyanakodni tudunk, hogy esetleg internet lassulás okozta a lassabb infó áramlást a játék és a szerver között.
    További jó játékot!

genka53 kedveli ezt.
  7. rekucya

rekucya Utánpótlás-írogató

Szeretném kérdezni, hogy az új gazdaköriben miért kell termelni ha egyszer van a raktárban, bosszantó,

8. Dolphin

Szia,
    azért mert ez egy olyan típusú event, ahol nem a pajtából szállítunk be, hanem a friss termést tudjuk beszállítani a feladatba. Vannak ilyen típusú állandó gazdaköri feladatok is, ez viszont most egy eventként került a játékba, amiről itt tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/idő-homokja.25204/
    Sajnálom, hogy ez számodra bosszantó.
    Fontos, hogy aratás előtt indítsuk el a zöld gombbal az éppen aktuális feladatrészt.
    Sok sikert!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm, hogy megnéztétek/megnézettétek.
    Azért töröltem az eredeti, vonatkozó beírásomat, mert a negyedik növény beadásánál már nem jelentkezett ez a megjelenítési probléma, így a vezérfarmon már időközben be is tudtam fejezni az időkorlátos eventet.
    Viszont valami mégiscsak közbelépett, mert most, hogy a másik két eventezős farmon is csinálom, ott ismét bejött ez a jelenség, úgyhogy újra fogom telepíteni a klienst.
    Sajnos az internet erősségének változása bármikor felléphet és közrejátszhat, bár péntekre írták az internetet és egyéb, elektromos dolgot befolyásoló mágneses viharok veszélyét (nem poén).
    Köszi még egyszer! :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Én a szezonjátékokkal kapcsolatosan keresnék valami információt. Kerestem az enciklopédiában, de nem találtam - ami nem azt jelenti, hogy nincs is. Eddig nem játszottam velük, mert sosem jutottam bennük sokáig, mert pénzt nem áldozok rá, de kíváncsi lennék, hogy honnan tudom, mennyi szezon jutalompont kell, hogy a következő szintre jussak, honnan szerezhető vásárlás nélkül, stb. Jó lenne, ha a szezon ideje alatt az eventekből össze lehetne szedni a befejezéshez szükséges pontokat. A szezonos felhőim mind megvannak, de teljesen üresek, bízom benne, hogy egyszer talán megvásárolhatóak lesznek a rávaló elemek.

11. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Az aktuális szezonjátékról innen tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kalóz-szezon-43.25143/
    A szezonos felhőkre való elemek közül néhány most is megvásárolható a farmárudában, várható, hogy apránként a többi is elérhetővé válik.

Swartsch, szemike50, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Mint minden eventnek, úgy a szezon eventeknek is van event ismertetője, ahol minden lényeges információt megtalálunk.;)
    Kalóz szezon (43.)

Swartsch, szemike50, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  13. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

A kantáros ólamban nem tudok etetni, úgy néz ki, mintha nem lenne táp. Pedig van. 9805208

14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Ha már tápod van akkor már csak állat kell, hogy kantárt tudjál termelni...Igásló :)

15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Igásló is kell a terményeshez a táp mellé.
    Termény:
    Kantár
    Termény pajtaértéke: 20.967

Kantáros üzlet

Műhelyben megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db Igásló táp, 1 db Igásló;)

Swartsch, Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  16. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm.

Köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.7.24
    Sali~*.* és Sylja kedveli ezt.
  17. jazmin15

jazmin15 Junior szaki

Hol lehet malacperselyt csinálni vagy vásárolni. A választ köszönöm

18. Dolphin

kigyo51, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  19. mami531953

mami531953 Haladó

Szia!Segitseget kernek.Az Ido homokja gazdakori eventnel nem tudok tovabb haladni.Miert???A dinnyem beertett,mikor lejart az oran az ido a zold gombbal kioldottam,bearattam,de meg 50 db hianyzott.En ismet elvetettem,szupertragyat is tettem ra 33perc alatt beerett ,de mivel meg az kijelzooran az ido nam jart le en a megszakit gombra kattintottam,gondolvan,hogy az eresi idot szakitom meg ,de csak a pajtaba tette .Az este ismet dinnyet tettem bele,ma reggelre az eresido lejart,de csak a megszakit gomb volt aktiv(piros)jelen pillanatban ismet visszavetettem a dinnyet,de az ora nem indut el es a megszakitas gomb piros.Hogyan tudom tovabb folytatni?Koszonom a valszt.ID2253739.

20. Dolphin

Szia,
    az Idő homokja eventnél a növény termesztős rész időkorlátos gazdaköri feladat. Ezt azt jelenti, hogy adott időn belül kell a kért mennyiséget frissen megtermelned. A feladat elindítása után történt aratások kerülnek beszámításra a feladatba. Ha lejár a rendelkezésre álló időnk, akkor csak azt tudjuk tenni, hogy megnyomjuk a piros Megszakítás gombot, a felugró ablakban jóváhagyjuk a Megszakítást, ekkor a már beadott növények a Pajtába kerülnek.
    Ellenőrzésem alapján a Dinnyés feladatba tegnap 21:50-kor adtál be 237 db-ot, a feladatra 6 óránk van, így hajnali 3:50-ig be kellett volna adnod a többi termést is, aratással. Ez sajnos nem történt meg, így az időd lejárt.
    Most akkor tudsz tovább haladni, ha megnyomod a Megszakítás gombot, jóváhagyod a Megszakítást. Jelenleg nincs dinnyét ültetve, mindkét farmos területen event növényed van. Ha felszabadulnak a földjeid, ültess dinnyét, s amikor beérett, akkor aratás előtt indítsd el újra a dinnyés feladatot, s figyelj rá, hogy az indítást követő 6 órán belül learass 730 dinnyét.
    Sok sikert a folytatáshoz.

kigyo51, Sali~*.* és Sylja kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.