Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Az Axolotl terményese a légbuborékgyár.
    Termény:
    Légbuborék

Termény pajtaértéke: 4.178

Légbuborékgyár
    Műhelyben NEM megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 axolotltáp, 1 axolotl
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Tárgy mérete: 2x2
    KépNévTulajdonságok
    ..................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]LégbuborékgyárTermény:1 légbuborék
    Érési idő: 18:00 óra
    Tapasztalatpont:600 BTP
    Trágya mennyisége: 4 db
    -2019. december
    eventnyeremény
    - Választható eventnyeremény 2020. január
    - 2020. február Ólgőzös
    - Ólválogatásban szerepelt: 2023. május

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy Ninett79 Játékostársad írta, ez az Axolotl terményese.
    A most futó Ólválogatás kínálatában pont szerepel, itt olvashatsz erről az akcióról bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Ólválogatás-2024-július.25199/
    További jó játékot!

3. Synodendron

Synodendron Junior szaki

Na én meg csak az előzetest néztem, bocsi :).

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. Dolphin

Sziasztok,
    nem lesz még holnaptól Telihold, később kerül megrendezésre, figyeljétek a Központi híreket, s nem fogtok lemaradni róla.
    https://board-hu.farmerama.com/forums/eventek.273/
    Az előzetes event naptár mindig egy tervezet, nem biztos, hogy minden esemény akkor és úgy kerül megrendezésre, ahogy azt előző hónapban eltervezik.
    Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

maszilva, -gyöngy-581 és Synodendron kedveli ezt.
  5. mami531953

mami531953 Haladó

Szia!Ismet az ID2253739 mami531953 gazda vagyok,32perc mulva lejar az termelesi idom a Tolgyesen,dinnye van vetve az Ido Homokja eventhez,de csak piros a megszakitas gomb,hiaba aratnam be csak a pajtaba teszi nem az eventfeladathoz.Mit csinaljak?

6. Dolphin

Szia,
    az időzített küldetések elindításától kezdve végig ott van a Gazdaköri feladat adatlapján a piros Megszakítás gomb, hisz a rendelkezésre álló idő alatt bármikor dönthetsz úgy, hogy megszakítod a beadást, s újat kezdesz.
    Ellenőrzésem alapján a rendelkezésre álló időd lejárt, vélhetően túl korán indítottad el az órát, dinnye beadás még nem történt egy darab sem.
    upload_2024-7-26_19-53-0.png
    Most az a teendőd, hogy megnyomod a Megszakítás gombot, a megerősítést is jóváhagyod.
    Utána indítsd újra a feladatot, mivel van beérett Dinnyéd az Erdei tisztáson (ahogy Te nevezted, a Tölgyesen).
    Ezt követően arass, s az már ide kerül beadásra.
    A kis óra mindig mutatja, hogy mennyi idő áll még rendelkezésünkre. Ha ez 00:00, akkor az időnk lejárt, ilyenkor újra kell kezdeni.
    Fontos, hogy a feladatot mindig akkor indítsuk el, amikor már beérett a növényünk, amit be kell adni, s az aratást csak azt követően indítsuk, miután elkezdődött a visszaszámlálás.
    Sok sikert a folytatáshoz!

jófarmerlány és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. király5252

király5252 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!, segítséget szeretnék kérni, hogy a keréken, hogy tudok egyszerre, pl 100 db pörgetni. Köszönöm.

8. Dolphin

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Genka már jelezte ugyanezt. Én is ezt tapasztaltam - minden területen, kliensben, gépi aratásnál. Feladat elindítása után aratás. A jobb felső sarokban eltűnik a számláló ablakocska, tehát a learatott növény bekerült a feladatba. De a terület látszólag úgy maradt beültetve. Területet váltani nem lehetett, a birkák eltalicskáztak 100%-ig, és nem léptek be a kiválasztott területre. Minden egyes növény után frissítenem kellett a játékot (köszönöm, jót tett a mobilnet-egyenlegemnek...). Betöltés után minden ok, üresek a földek, a feladat továbblépett a következő szintre. Egy alkalommal frissítés előtt megpróbáltam beadni a következő soron a felröpiket. Mintha nem is csináltam volna semmit, a feladat nem reagált. De újraindítás után látszott, hogy megtörtént a beadás.
    Kézi aratásnál ilyen gond nem volt. Lejárt egy bónuszom menet közben, kevés lett a jamszgyökér, így 2x2-es területen ültettem még egy (nem teljes) kört. Kézzel arattam le, mert a munkáskupon is lejárt, és így semmi gubanc nem volt.

Ezt a pillanatnyi netleszakadást meg hagyjuk már... A játék tele van olyan hibával, hogy egyszerűen nem frissíti magát. És ha lenne is egy pillanatnyi kimaradás, egy tisztességesen megírt program nem hagy veszni adatot emiatt...

Utoljára szerkesztett: 27.7.24
    Sylja, Marika312 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Azt az ügyet kivizsgálták.
    Itt olvashatod az erről szóló hozzászólást Dolphin kollégától:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-51#post-1395310

Ennél többet sajnos nem tudunk segíteni. :)

11. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Helló, nem tudom, hogy jó helyre írok-e, úgy tűnik, hogy megszűnt a prémium tagságom. De nem én szüntettem meg, mentett kártyámat látom, de nincs előfizetés a saját csomagoknál. Szerintem tegnap még jó volt, ma reggel már nem. Mi történhetett?
    Gazda: CoraQueen ID: 16560255

12. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján valóban lejárt a prémiumod, 2024-07-26-án 21:01:49-kor.
    Azt nem látjuk, miért nem újult meg.
    Írtad, hogy látod a mentett kártyádat, de: Volt fedezet a számládon? Nem járt le a kártyád? Nem volt kártyacseréd?
    Ha ezek egyike sem, akkor a Supportot tudod felkeresni, hogy mi történhetett. Illetve indítsd el újra a tagságodat.

A Supportot így találod meg:
    [​IMG] A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések tárgyat.
    Részletesen írd meg miről van szó, minimum 140 karakterrel.
    Olyan e-mail címet adj meg, amin olvasni tudod a support válaszát.

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, mivel hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

(Ha esetleg problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással, akkor vedd majd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával.)

A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Köszönöm a türelmedet.

CoraQueen, Sylja és Dolphin kedveli ezt.
  13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szupertrágyát rendelnék elmentett kártyaadatokkal,de nem engedi:cry::cry::cry:

radóci kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

Mit tapasztalsz, milyen üzenetet kapsz?
    Farmnevet és ID-it is kérek.

radóci kedveli ezt.
  15. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

ID: 16307977 kutyaszálló csak forog amikor rákattintok a fizetésre

radóci kedveli ezt.
  16. Rózsa1950

Rózsa1950 Utánpótlás-írogató

sziasztok, az idő homokja eventet megszakitottam, ma elszeretem volna índitani,de nem tudom!! ID sz.8109949

17. Othep

Nincs hír nemzetközileg fizetési problémáról.
    Tedd meg kérlek, hogy ki belépsz a játékba, és próbáld meg a vásárlást újra.
    Jelezz vissza ezután, hogy sikerült-e.

kutyaszálló kedveli ezt.
  18. Rózsa1950

szeretném megkérdezni, hogy mi az a szerkeztés törlés?

19. Othep

Ezt hol tapasztalod?
    Amikor az egérrel kattintasz?

20. Rózsa1950

legyetek szívesek elmagyarázni hogy mi a szerkesztés törlés?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.