Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -kamilla13-

-kamilla13- Utánpótlás-írogató

Nem jelenik meg nekem a tollas macska event.

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Elérted már a 100--as szintet? Mert 100. szinttől elérhető.

3. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek hogy ugyanabban a témában ne írj a Supportra is, és a Fórumra is!

Kaptál már választ a 46 perccel ezelőtt írt leveledre!

Köszönöm együttműködésedet!

Dolphin kedveli ezt.
  4. csigara57

csigara57 Fórum-zöldfülű

jó reggelt,és segítség! ID 20216243.csigara57. A harmadik napi ajándékból nem kaptam meg a jegyet.kiléptem -beléptem de így sem jelenik meg.Kérlek segítsetek .Köszönöm

5. csigarabigara

csigarabigara Fórum-zöldfülű

jó reggelt,és megint segítség! ID 20207532 csigarabigara. A problémám ugyanaz ezen a farmon sem kaptam meg a jegyet. köszönöm ha segítetek.

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján eddig 4 ajándékot vettél át az Élet a farmon rendszerben, így 2 db Feladatjegyet szereztél. Ezek segítségével megoldottad a Hétfő a farmon és a Kedd a farmon nevű gazdaköri küldetéseket:
    upload_2024-8-4_8-2-11.png

A következő Feladatjegyet akkor kapod meg, amikor az 5. ajándékot is átveszed, nem kapunk minden nap feladatjegyet, eztláthatod az ajándék listában is. Ha átvetted, akkor kezdheted a Szerda a farmon küldetést a Gazdakörikben.
    upload_2024-8-4_8-3-17.png

Itt írtam egy összefoglalót, ha gondolod, olvasd el:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...et-a-farmon-csevegő.25226/page-8#post-1396489

Megértésedet köszönöm!

szoknya, Sylja és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    Te is 4 ajándékot vettél át eddig, amiben 2 db Feladatjegy van, ahogy ezt Te is láthatod az 5. ajándékra még várnod kell. Nem kapunk minden nap feladatjegyet, ahogy ez az ajándéklistában látszik is:
    upload_2024-8-4_8-8-52.png

Az eddig kapott kettő darab Feladatjeggyel (1. és 3. ajándékban volt), elkezdted és be is fejezted a Hétfő a farmon és a Kedd a farmon nevű gazdaköri küldetéseket:

upload_2024-8-4_8-10-37.png

A Szerda a farmon gazdaköri küldetéshez szükséges az 5. ajándék átvétele.

Neked is ajánlom az összefoglalóm átolvasását:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...et-a-farmon-csevegő.25226/page-8#post-1396489

Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Menitala

Menitala Fórumszaki

Briliáns főzet. Nem tudom befejezni a pályát? Több oldalas? Nem tudok haladni? bocsánat régi farmos vagyok, de most elakadtam! menitala ID 6253786

9. Dolphin

Szia,
    igen, összesen 10 pályát lehet elkészíteni, s utána újra lehet kezdeni, amíg bírod malomtermékkel.
    Az ismertetőt itt tudod újraolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/briliáns-főzet.25232/#post-1395821

Amit látok Nálad:
    kiraktad a Csővezetéket az 1-es és 4-es pályán, ezt mutatja a jobb alsó sarokban a kis cső ábra. Most az lenne a feladat, hogy az első pályán megnyomd a zöld indító gombot (kékkel jelöltem), ekkor végigmegy a folyadék, s megkapod az ajándékokat.
    upload_2024-8-4_8-46-57.png

Ezt követően a 2-es pályával kell folytatnod. Ha ott is kész a csőrendszer, akkor ott is nyomd meg a zöld gombot és így tovább. A pályákon a csőrendszereket bármilyen sorrendben el lehet előre készíteni, viszont az indítást azt csak sorrendben lehet megtenni, ha van elegendő malomtermékünk. Nem lehet válogatni a pályák között. A felhőhöz és dekorokhoz 16 pályát kell elkészíteni, amikor a 10-essel végzel, akkor újra tudod kezdeni.

Itt írtam egy segédletet az eventhez Játékostársadnak, nézd meg Te is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/briliáns-főzet-panaszláda.25230/#post-1396648

Sok sikert!

Sylja kedveli ezt.
  10. TIBIV6

TIBIV6 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Szeretném megkérdezni ,hogy feladat jegyet honnan lehet beszerezni?

11. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    Az "Élet a farmon" újítás keretében, a napi ajándékok felületénél (Rackónál).
    Itt az ismertetője:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/

Az 1. napi ajándékot leghamarabb aug. 1-jén lehetett átvenni.
    Kiegészítettem az "Az ajándékok listája" táblázatot azzal, hogy melyik próbát leghamarabb mikor lehet teljesíteni:
    NapAjándékok, próbák
    1.1x Feladatjegy (1.)
    1x Farmmunkás kupon (12 óra)
    farmszint x 200 TP
    Próba: HÉTFŐ a farmon
    2.3x Party pörgetés
    10x Csillag
    3.1x Feladatjegy (2.)
    15x Szupertrágya
    farmszint x 400 TP
    Próba: KEDD a farmon
    4.farmszint x 4.000 CSP
    15x Csillag
    5.1x Feladatjegy (3.)
    20x Szupertrágya
    farmszint x 800 TP
    Próba: SZERDA a farmon
    6.1x Farmbónusz láda I
    20x Csillag
    7.1x Feladatjegy (4.)
    20x Kacsa Kata turbótrágyája
    farmszint x 1.600 TP
    Próba: CSÜTÖRTÖK a farmon
    8.1x "Piccolo" titokzatos láda
    25x Csillag
    9.1x Feladatjegy (5.)
    6x Farmarany
    farmszint x 3.200 TP
    Próba: PÉNTEK a farmon
    10.1x Farmmunkás kupon (12 óra)
    30x Csillag
    11.1x Feladatjegy (6.)
    16x Luxus bájital
    farmszint x 6.400 TP
    Próba: SZOMBAT a farmon
    12.22x Szupertáp
    35x Csillag
    13.1x Feladatjegy (7.)
    5x Party pörgetés
    farmszint x 12.800 TP
    Próba: VASÁRNAP a farmon
    14.9x Farmarany
    40x Csillag

Utoljára szerkesztett: 4.8.24
  12. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok ID 24761323 vagyok szeretném megtudni az Élet a farmon-ból mennyit csínáltam meg hol tudom megnézni

13. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    Rackónál lapozz egyet (az "Élet a farmon" lapra). Ha elseje óta minden nap átvetted az ajándékot, akkor a listában az 5. nap van elől, azt holnap veheted át.
    A Próbáknál pedig kérd ki a teljesített (pipával jelölt) feladatok listáját. Eddig kettőt lehetett teljesíteni: Hétfő a farmon, Kedd a farmon.
    Remélem, tudtam segíteni.

Dolphin kedveli ezt.
  14. Bözse

Bözse Rutinos

upload_2024-8-4_18-54-55.png upload_2024-8-4_18-55-24.png
    Sziasztok!
    Ez hogy sikerült, amikor minden egyes nap upload_2024-8-4_18-54-55.png upload_2024-8-4_18-55-24.png beléptem?

15. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Dolphin és Bözse kedveli ezt.
  16. Bözse

Bözse Rutinos

Ja hogy az a holnapi! Köszi!

Sylja kedveli ezt.
  17. juvika

juvika Junior szaki

Szia! Azt szeretném megkérdezni,hogy a Feladatjegyet,hogy tudom megszerezni?
    Köszönöm szépen

18. Sylja

Sylja Fórum veteránja

19. Dolphin

Szia,
    ott tudod átvenni az Élet a farmon program ajándékait, ahol a napi ajándékot átveszed Rackótól. Feladatjegyet minden második nap kapunk.
    Itt találod az új rendszerről az információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/

Itt pedig egy összefoglalót olvashatsz tőlem:
    Jó ismerkedést a rendszerrel.

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. pillarinandorne

pillarinandorne Járnitanuló

Szia reggel átvettem a feladatjegyet s rákattintottam a feladatokra a szerdát adta be teljesítendőnek ,aztán beléptem újból aratni és a csütörtök van ,mit tehetek hogy a csütörtököt is tudjam teljesíteni?
    Köszönöm a választ

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.