Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Nálam napok óta vacakol a piac,hiába a takarítás meg minden.Már a gépet is lecseréltem,de nemigazán lehet lépkedni az áruk között.

2. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Kérek egy ID számot, megnézetem neked.

3. HolabögRém

HolabögRém Utánpótlás-írogató

ÉLJEN OTTÓ!
    Végül is mindannyian egy OTTO vagyunk, nekem nagyon teccik szerintem sokkal szellemesebb, minta viccos túróvakond ápr 1-én.
    Rég vihogtam ennyire.
    xDxDxD

PS:ha nevet változtatok, stipi-stopi OTTO

4. Gabynyanya

Gabynyanya Utánpótlás-írogató

Jó estét kívánok!
    A piac sajnos nem működik. Mikor várható a helyreállítása?

Mellesleg a gyom mikor kerül eltávolításra?! Rendkívül bosszantó "alak"!!!

Szép estét

5. MadameRose

Szia!
    Pontosan mi nem működik a piacodon? Az otto.... stb kiírás ellenére vásárolni is, eladni is tudtam és a csengőpengőt is rendben megkaptam.

Nem lesz gyom a földeden, ha rendszeresen műveled. Ha nem tudsz naponta többször belépni, akkor javaslom vess hosszú tenyészidejű növényeket, vagy tegyél ki ólakat, fákat. Ezek nem vesznek el beérés után.

6. Gabynyanya

Szia!
    Köszönöm a gyors választ.
    A piacon csak az otto...akárki név szerepel. Biztosan hiba. Nem kockáztatok, nem veszek és nem adok el semmit. A gyom megnevezéssel az otto...akárkire gondoltam. Ugyanis nem fair eljárás, hogy a játékban egy valaki uralja a piacot, és döntse el, hogy mit, mennyiért lehet eldani, illetve megvenni.
    Vagyis mikor várható a helyreállítás? Mennyi időt vesz igénybe? Mikor fog a paic normálisan működni?

Ennyit szerettem volna.

7. MadameRose

Szó sincs ilyesmiről, a jelenséget hiba okozza. Itt a hivatalos róla:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/216444/

Én adtam is, vettem is, minden rendben volt, a csengőpengőt is megkaptam. Természetesen, Te döntöd el, hogy kockáztatsz, vagy sem.

8. jófarmer52

jófarmer52 Utánpótlás-írogató

Igen ellenőriztem, de nincs ott semmi.

9. MadameRose

Szia!
    Kérek egy ID számot. Megnézetem mi történt.

10. Gabynyanya

Köszönöm, így már értem. :) Megynyugodva várom a hiba javítását.

11. MadameRose

12. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Púpos XXX legyek, ha bárki elhiszi, hogy ez hekkertámadás.
    Egyre jobban röhögök.
    ÉLJEN OTTO!!!!!

MadameRose: Kérlek kerüld az obszcén kifejezéseket!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.4.15
  13. MadameRose

Szia!
    Azzzal nincs baj, ha valaki óvatos. Inkább mint, hogy baj legyen. Itt nem feltétlenül a mai hibára gondolok.
    Jó hír: megtalálták a hiba okát, a javítás is folyamatban van.

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...et-és-elveszett-szomszédok.12423/#post-216867
    Kérlek kerüld az ilyen kifejezéseket, még akkor is, ha más betűvel írod!

14. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! A malom javításával mi a helyzet? Napok óta gond van, az Ottóról már ne is beszéljünk, azt állítólag javítják.De a kerekkerék akciós napok meg vannak hirdetve, arra van idő....

15. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, nem tudom felrakni a bannaremet, mert valahogy le kivsinyítettem a keretet ahova bekel rakni a képet.
    ID35997334 incimami. Köszike a segítséget előre is.

16. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Kedves Madám!
    Ne vedd már magad ennyire komolyan és dobjál a dorgálás mellé egy szmáljlit.
    Annyira nevetséges ez az egész.
    Nem mindegy, hogy ki veszi meg a XXX-t a piacon?
    Nyilván OTTOxD
    Aki nem hekker, hanem adatbázis hiba.Amibe mindig belenyúlnak itt, oszt baj lesz ott

17. MadameRose

Nem magam veszem komolyan, hanem a szabályzatot. Ha szó szerint vettem volna, figyelmeztetés nélkül törlöm a hozzászólásodat. Szóval, finom voltam. :) De ilyen csak egyszer van.

18. MadameRose

Szia!
    Igen, sikerült: Jelenleg látszik a bannered.

19. jófarmer52

jófarmer52 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget,
    Köszönöm a segítséget, a végén újra kiléptem és visszaléptem, és meg lett a méhészet.

20. indigo54

indigo54 Aktív író

Hello! Gondolom valami hiba van, mert a piacon is és az ajándékok is nem a megszokott baráti kör szereplőit tartalmazza, hanem valamilyen más országból, más nevekből álló személyeket. Meg kellene nézni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.