Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Köszönöm!

Dolphin kedveli ezt.
  2. rezsder

rezsder Járnitanuló

Sziasztok!
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy a gyapjas érme által kiváltott TP/TTP bónusz +2000% azonnal indul-e vagy hol keressem. Köszönöm előre is a választ.

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Swartsch, -ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.
  4. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórumprofi

sziasztok. a fórumon olvastam, hogy valakinek 29 varázsfája van. szeretném kérdezni, hogy lehet varázsfához jutni? nekem 2 db van évek óta.

5. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Van ez a hétfő stb. napok játék? Hol lehet a feladatjegyet beszerezni, mert egyszer adja, ma például nem adta, pedig a táblácskán ott volt.

6. paloooo

paloooo Fórumelemző

Üdv...
    Nálam event kezdés óta összeomlott a fórum, 504 átjárói hibát írt ki folyamatosan 19h-ig. Lehet tudni hogy mi volt a probléma oka? 20 - 30 percenként ellenőriztem, s azt írta mindig.
    Köszi

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. kolaci

kolaci Törzsjátékos

Nálam is ez a probléma!!

8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Már be lehet lépni rendesen a játékba, egy ki-belépést érdemes megtenni!
    Esetleg egy frissítést is végezzetek el!
    Sok sikert a játékhoz!

Swartsch kedveli ezt.
  9. kolaci

kolaci Törzsjátékos

Nem a játékbalépéssel volt a gond hanem a fórumba való belépést nem engedte.

10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Igazad van, a Játék valóban működött, én is a Fórumra gondoltam, csak nem írtam konkrétan ezt, elnézésedet kérem!

kolaci és Swartsch kedveli ezt.
  11. kigyo51

kigyo51 Törzsjátékos

Sziasztok, főleg modit kérdezek:

Az élet a farmon gazdaköri küldetés, ha majd befejeződik, eltűnik a játékból, vagy megmarad, és a be nem gyűjtött jutalmak bármikor beszerezhetők lesznek-e???????????

12. marcsi5556

marcsi5556 Fórum ismerője

Szia! Van a Gyapjas érme azzal mit lehet kezdeni??

13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  14. Mami200855

Mami200855 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mennyi lehet a farmarany mennyisége? Nem adja hozzá, ha beérett a FA fa.!!

15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs mennyiségi megkötés. Sokszor ha kézzel aratjuk valóban nem szedi le, ugyanúgy beérve mutatja. Géppel rögtön leszedi. :)

16. Dolphin

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, kérlek, add meg a Farm neved és Farm ID-dat, s azt, hogy mikor volt az az aratás, amikor szerinted nem írta jóvá. Azt fontos tudni, hogy az aratás pillanatában már jóváírja azt az egyenlegedben. Nincs felső korlátja a FA készletnek.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    a Varázsfa Piccoló ládából is bontható, egyet ki lehet váltani a Bölcs Tölgyről is.
    Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fák-a-játékban.17269/#post-1122208
    Köszönöm türelmedet.

Sali~*.*, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    ha figyelmesen elolvastad az ismertetőt, akkor az Ajándéklistában láthattad, hogy Feladatjegy minden második napon érkezik csak.
    Összesen 14 ajándékcsomag van és ehhez 7 Gazdaköri feladat társul, így a kétnaponta érkező Feladatjeggyel mindegyik megoldható lesz.
    Itt találod az ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    az ismertetőt figyelmesen elolvasva megtaláljuk a választ. A Gyapjas érmével a Rackó árui nevű boltban tudunk fizetni, a boltot a Gazdaköri (a már befejezettnél is elérhető) feladatból tudjuk megnyitni.
    Ennek a bekezdésnek a 2. részében olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/#post-1395741
    Megértésedet köszönöm!

20. marcsi5556

marcsi5556 Fórum ismerője

Köszönöm szépen!Közbe sikerült rá jönnöm!

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.