Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem találom a tollasmacska eventet (hétvégiben) Szinthez kötött? Farmom1024 ID: 57584759

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen.
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 100. farmos szint*, Baharama megléte

3. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

Köszi szépen! :) Hát a hétfő-vasárnap a farmont lehetett csinálni, akkor ezt vajon miért kötötték a 100-as szinthez? :( -csak költői kérdés volt!

Utoljára szerkesztett: 31.8.24
    Ninett79 és Othep kedveli ezt.
  4. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Sajnos a tollas macska evenhez a felröppenő nagyon kevés teljesen mindegy hogy mit vetek vagy mit aratok, nekem 15-20 db -nál iöbbet nem ad így képtelenség megcsinálni . Hiába csináltam meg az elöző hétvégi eventeket ha ez nem lesz kész. Nem tudom ez csak az én próblémám.

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Bahamán sosem egyszerű felröppenőt gyűjteni.
    Fontos a felkészülés event előtt: Eventekhez segédlet >> ITT << található. (ez megtalálható minden eventcsevegő elején.)
    Kiemelkedő szerepe van a farmunkon található leghosszabb érésidejű növénynek a lehető legjobban lerövidítve.
    A hosszú érésű növények remekül rövidíthetők termékekkel, pl. a legismertebb a Zöldség kategóriájú Sisakbab Maja maszkkal rövidítve, termékek hozzá: bölcsesség esszenciája, gyógykenőcs, ami még vesz le az érésidőből 10%-ot.
    De Virágokra és Egyéb kategóriára is van megoldás.
    Használd a Bónuszlexikont: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787
    Vesd be a felröppenőkre alkalmazható bónuszokat is.
    Ezeket is megtalálod a Bónuszlexikonban.
    Kis segítség pl. a Mogyoróvajas süti, amit megvehetsz a Piacon.
    Vagy, ha megszerezted a receptjét, a Pékműhely 5. szintjén elkészíthető.
    Legvégső esetre még ott van a cserenap is, ha lemaradnál egy dekorról... vélhetően cserélhető lesz.
    Sok sikert. :)

Sali~*.*, Dolphin, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  6. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

sziasztok!Jól látom hogy boldog bébik napja még 28 ó és 2 szupi tápot von le????

7. Sylja

Sylja Fórumgróf

Utoljára szerkesztett: 1.9.24
    Dolphin, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  8. molvijud66

molvijud66 Utánpótlás-írogató

Szuper a Tollas macska hétvégeken átívelő event, de aki dolgozik, vagy egyszerű háziasszony és dolga ezer, de ezer éve farmerama játékos, az honnan szedjen össze ennyi felröppenőt ami szükséges a teljesítéshez? Hiányos lesz a felhősor. Köszi farmerama

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha ezer éve farmozol, akkor bizonyára tudod, hogy minden eventcsevegő elején ott van az eventsegédlet, amely tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogyan lehet minél több felröppenőt szerezni: Eventekhez segédlet >> ITT << található.
    Az eventcsevegőben szintén rengeteg az ötlet, tanács, csak élni kell vele.

Fontos a felkészülés event előtt: MINDENT, de mindent tarolunk.
    Kiemelkedő szerepe van a farmunkon található leghosszabb érésidejű növénynek a lehető legjobban lerövidítve. Ennek vetésével kezdünk event előtti napon.

A hosszú érésű növények remekül rövidíthetők termékekkel, pl. a legismertebb a Zöldség kategóriájú Sisakbab Maja maszkkal rövidítve, termékek hozzá: bölcsesség esszenciája, gyógykenőcs, ami még vesz le az érésidőből 10%-ot.
    De Virágokra és Egyéb kategóriára is van megoldás.
    Használd a Bónuszlexikont: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787
    Vesd be a felröppenőkre alkalmazható bónuszokat is.
    Ezeket is megtalálod a Bónuszlexikonban.
    Kis segítség pl. a Mogyoróvajas süti, amit megvehetsz a Piacon.
    Vagy, ha megszerezted a receptjét, a Pékműhely 5. szintjén elkészíthető.

A Farmerama sosem volt ötperces játék, és nem is lesz. Az eventleírás 3 hete kint, kb. A Bahamán mindig is nehezebb volt felröppenőt szerezni. Fontos a felkészülés, időt kell rá szánni.

Legvégső esetre még ott van a cserenap is, ha lemaradnál egy dekorról... vélhetően cserélhető lesz.

Sok sikert. :)

Sali~*.*, HOPIHE1978, Luminary és 9 más kedveli ezt.
  10. rezsder

rezsder Járnitanuló

Sziasztok!
    A tollas macska event első dekorját (elveszett és megkerült) nem találom. Lehet, hogy valahová kitettem. Esetleg nem vittem végig? Brrr, erre nem is merek gondolni. Megnéznétek?
    Köszönöm előre is.

Gazda: rezsder ID sz. :17252222

11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján megszerezted a kerested dekort, mindkettőt felraktad egy nem tematikus felhőre. Kérlek, a paszulyon keresd meg az augusztusi felhő vásárban megszerzett Táncoló banán felhősort, s ott megtalálod egymás mellett őket. A felhő ma 7:42-kor érik be, ekkor le tudod cserélni az egyik dekort, hogy át tud tenni a tematikus felhőre.
    További jó játékot!

-ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. rezsder

rezsder Járnitanuló

Jaj de jó! Hálásan köszönöm!!!:inlove::inlove::inlove:

Dolphin kedveli ezt.
  13. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

sziasztok, raktam ki két titokzatos ládát, valami lett belőle mert csak eltünt, hol tudom megnézni mi lett belőle?

14. Dolphin

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, akkor be tudok Hozzád nézni. A kibontás után ott marad, ami lett belőle, csak kisebb mérete lesz. A Piccoló mérete 2x2-es, a kifejlődő tárgyaké 1x1-es vagy 2x1-es.
    Ezek tudnak kifejlődni a ládából:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-láda-rejtelmei.20603/#post-1173157
    A (+) tulajdonságú dekorokat nem szabad törölni, mert azzal elveszítik pluszot adó tulajdonságukat, a területen belül áthelyezheted őket.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

szia,nézd meg légyszíves, mind1 ha már egyszer elrontottam azért kéne tudnom mi volt
    GabeszTDi 22425402 köszi szépen

16. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását.
    Ellenőrzésem alapján valóban két ládát bontottál ma reggel, 2024-09-02 06:06:26-kor.
    Az egyikből Varázsfát kaptál, a másikból pedig Végtelen kincskeresés (+) dekor bújt elő.
    A dekort biztosan törölted, mert a dobozban van már, így sajnos elvesztette (+)-os tulajdonságát, Varázsfádból kettő van dobozban, 9 db pedig az Erdei tisztáson, így erről nem tudom megállapítani, hogy melyik az, amit ma reggel nyitottál, de vélhetően az is a dobozban van. Ezeket érdemes kihelyezni, mert eventek idején felröpit osztogatnak, most éppen Korom felröppenő érkezik róluk aratáskor.
    A Piccolót olyan helyen érdemes kihelyezni, ahol biztosítani tudod, hogy ha (+)-os dekort kapsz, akkor az a területen tudjon maradni, amíg (+)-os tulajdonsága tart.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  17. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok ID24761323 vagyok épp a matricaládát váltottam be mikor a gépem leállt nem tudom mit adott meg tudjátok mondani köszi

18. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2024-09-02 15:27:54-kor egy Matrica ládát nyitottál, abból 10.000 CSP-t kaptál. 2024-09-02 15:30:06-kor kettő db ládát nyitottál, ebből 1 Farmpengőt és 40.000 TP-t kaptál.
    További jó játékot!

19. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Van egy kérdésem a mostani event kapcsán.
    Mi ez amit nyertem? Mellékelem a fotót. Böngészőben játszom. ( Chrome)

20. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Amit kaptál, az Matricaragasztó.
    Megszerezhető: akciók, eventek során, illetve automatában szerezhető.
    Szükséges: matricák albumba való beragasztásához

További infókat itt találsz:
    Matrica album kibővítése: Matrica sorozatok

kbetti9393, Luminary, kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.