Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Swartsch, Luminary és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    a Neon villanykörte egy új szerszám, amit eventekben szerezhetünk nyereményként, illetve az "Instára való pillanat" gazdaköri feladatokban.
    Neon villanykörtére az új neon terményes ól, a Neon rodeó ranch építéséhez van szükségünk, ami 2024. május 23-án került játékba.
    Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/neon-terményes-ólfejlesztés-2024-május.24953/
    Megértésedet köszönöm, sikeres játékot!

3. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Sziasztok!

Flowers66 ID:5469683 vagyok. Van e a teliholdasfarmon Molylepkeüregem? Ha igen, hány? Köszönöm szépen!

4. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján rendelkezel 2 db Molylepkeüreggel, mindkettő a dobozban van, nincs kihelyezve.

Sali~*.* és Flowers66 kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Megtennéd,hogy ezt nekem is megnézed? Egy molylepkeüregem biztos van, mert van a pajtában molylepkém. De,hogy csak egy van-e? :)
    Id: 47173818 Farmnév: Ninett79

6. Dolphin

Szia,
    természetesen bárkinek megnézzük, aki hozza a kérést az azonosító adataival.
    Ellenőrzésem alapján 2 db Molylepkeüreggel rendelkezel, egyiket kihelyezted a Gombaerdő területre, a másik a dobozodban van.

Sali~*.* és Ninett79 kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Köszönöm a válaszodat. :) Legyen szép estéd. :)

Sali~*.*, _Ilona49_, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Minibull

Minibull Utánpótlás-írogató

Sziasztok, befejeztem a sajtos feladat 7- es szintjét, beadta a 8-as szintet. A számláló viszont maradt a 13 elvégzett feladaton. Felhőt nem kaptam meg, így nem is tudom feltölteni. Ki, be léptem frissítettem, nem történt változás. Minibull
    ID: 41230956. Hasonló történt a Kiscinege ID:26815717 farmomon. Feladat teljesen kész, számláló 15-ön áll, nem tudom megkaptam e az ajándékot. Köszi a segítséget

9. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Ugyanezt tapasztaltam. Tegnap elmentem 13 feladatig, ma folytattam, de a bal oldali számláló nem mozdult, és a felhősor sincs meg, pedig mind a 8 szintet teljesítettem.
    Gyors kalapálás kellene, mert nincs már sok idő az eventből, és ha lezárják, akkor már hiába kapálózunk...

10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A farmod neve és azonosítója kellene, hogy segíteni tudjunk.
    Köszönöm.

11. fantom6767

fantom6767 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Végeztem a játékkal, felhősort nem kaptam meg,mert megakadt a 13-as feladatnál a játék!
    Tudna valaki segíteni ??
    Gazda: fantom6767 ID: 29688277

12. Cruise77

Cruise77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én most kezdtem el, de egyáltalán nem számol a bal oldalon. Frissítés, kilépés-belépés megvolt, semmi.
    Azért végig adom, mert ha nem, akkor nincs mire reklamálni...

13. LRozi36

LRozi36 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nálam is ugyan ez a probléma mint az előző hozzá szólásoknál Ibilibi ID 53181267 bal oldali számláló 7-nél leállt jobb oldali 8/8. Nem kaptam meg a kitehetőket és a felhőt sem.
    Elkezdtem beadni az LRozi36 ID 41406281 farmomnál is ott is bal oldali maradt a 0-án jobb oldali 3/8 itt abba is hagytam amíg nem javítják meg. Köszönöm a válaszod.

14. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Köszönjük a visszajelzést, továbbítottuk a központba. A hiba elhárítása folyamatban van. A javításig türelmeteket kérem.
    Köszönöm

-ágianyu33-, Sali~*.*, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  15. csabi9911

csabi9911 Haladó

Hali, sajtok harca(jelenlegi event) eventben sikerult teljesiteni mind a 8 oszlopot de a bal oldali sav 0-an maradt, tobbszoros ki-be lepest kovetoen is szoval nem kaptam meg a felhosort mert ha a paszulyon klikkelek ra visszadob az eventre. Mi a teendo?
    id: 10218860
    nev: csabi9911

Utoljára szerkesztett: 11.9.24
  16. Dolphin

Szia,
    bejegyzés írása előtt pár hozzászólást visszaolvasni, hasznos lehet.
    Pont feletted írta Luminary Kollégám, hogy a hiba továbbításra került a Központ felé, dolgoznak rajta. Így most várakozni tudsz.
    S még egy teendő van, ha hibát jelzel: Farm név és Farm ID megadása minden esetben szükséges.
    Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Swartsch, -ágianyu33- és csabi9911 kedveli ezt.
  17. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása szerint a Sajtok harca event hibáját sikerült elhárítani. Egy frissítést követően tudjátok folytatni a játékot.

Azon Játékosok, akik nem kapták meg a bal oldali haladási sáv jutalmait a hiba fennállása idején, azoknál a korrekció a holnapi nap folyamán fog megtörténni, ha készen lesznek vele, tájékoztatni fogunk Benneteket!

Megértéseteket, türelmeteket köszönjük,
    a Farmerama csapata

Swartsch, csabi9911 és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Minibull

Köszönjük. Nálam továbbra is maradt a nem valós szint. Jól értelmezem, hogy holnap kapom meg a felhőt ? A 14. feladat után járó 325 csillagot akkor már nem tudom beváltani ? Bocsi, nem teljesen értem.

19. Dolphin

Szia,
    a Csillagos érméket megkapod az oszlopos beadásnál, az nem a bal oldali haladási sáv jutalma, s azt el is tudod költeni az event boltban.
    A felhőt, ha a hiba idején szerezted meg, akkor azt jól értelmezted, az a holnapi korrekció után lesz elérhető számodra. Ha most szerzed meg, akkor meg fogod kapni.
    Ha hozol Farm ID-t és Farm nevet, be is tudok nézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. Minibull

Köszönöm. Akkor én holnap kapom meg. Minibull ID: 41230956

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.