Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. drakula55

drakula55 Járnitanuló

Köszönöm szépen hogy meg nézted nekem. Sajnos nehezen tudom ezeket nyomon követni, amint írtam sajnos a lerakott matricák nevét már nem látom. Az is hihetelennek tűnt hogy ennyi év játék után nem tudtam megtölteni a sárgát. Még egyszer köszönöm a segítséged. Üdv Neked és miden játékos társamnak.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha van Szerencseérméd, akkor próbálj az automatából még matricát szerezni, ha nem rendelkeztél az összessel, ami most a sorozatban részt vett, akkor van esélyed még ragasztani. A sorozat még október végéig tart, van még időd.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ővítése-matrica-sorozatok.25321/#post-1399477
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. drakula55

drakula55 Járnitanuló

Köszönöm a tippet, már három matricát sikerült így pörgetnem, most már csak egy érmém van, gyűjtök még hozzá.

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  4. szmore362

szmore362 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszi szépen sikerült! Jól meg vicceltek ,hogy helyet cseréltek xD
    A dekorokat már most csak két nap múlva tudom összesíteni ,sajnos a munkám miatt előbb nem tudom! Ezért előre is elnézésedet kérem! Nagyon szépen köszönöm! Legyen szép napod :inlove::D

Dolphin kedveli ezt.
  5. kati63

kati63 Járnitanuló

Sziasztok,nem tudom jó helyre írok-e agyopárvölgy kiírta hogy szintet léptem oldhato fel területet de nem engedi, kati63 ID 27443291

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Igen, jó helyen vagy és köszönöm, hogy áthoztad a kérdésed a Segítségkérő topikba.
    Az Északi erdőben már az 5.szinten lett volna lehetőség a terület bővítésére. Ezt bármikor megteheted, ha van hozzá megfelelő jelvényed. Jelenleg nem rendelkezel 1.szintű Arborista jelvénnyel, először azt kell készítened. Tehát a zöld pajzson belül egy csillagnak kell lenni. Feloldáskor a bagoly melletti fűcsomóra kattints!:)
    A kép nálad készült:
    upload_2024-9-19_13-35-15.png

A 8. szinten az Alpesi kertben tudsz tevékenykedni - látom, hogy azt már el is kezdted.
    A raktárba belépve több kategóriában is van lehetőséged kapacitást bővíteni. Használd a csúszkát és ahol zöld a kapacitás növelése, feloldhatod, ha rendelkezel a megfelelő jelvénnyel. Ha, az egeret fölé húzod, akkor megmutatja, hogy hanyadik szinttől, mennyi és milyen típusú jelvény szükséges a feloldáshoz.

upload_2024-9-19_13-45-1.png

Mielőtt kategóriát bővítesz azt is ellenőrizd, hogy Karcsi és Alice küldetésében nem kérnek-e kapacitás bővítést.
    Érdemes tanulmányozni a Gyopárvölgy ismertetőjét, sok kérdésedre választ kaphatsz. Az Általános ismertetőn - https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/ - kívül, részletes leírást találsz az Északi erdőről és az Alpesi kertről is.
    Természetesen, ha elakadsz, vagy további kérdésed van, akkor várunk vissza.
    Sok sikert a továbbiakban!

Swartsch kedveli ezt.
  7. kati63

kati63 Járnitanuló

Köszönöm szépen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.9.24
    Luminary kedveli ezt.
  8. GreekYogurt

GreekYogurt Törzsjátékos

Sziasztok!

Az a problémám, hogy a piros albumba szeretnék lerakni 4 db matricát amihez meg is vannak a feltételek de nem engedi a rendszer.
    Csak pörög a napraforgó.
    Tudnátok ebben segíteni?

GreekYogurt
    ID:56621895

9. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Tudnak a hibáról a központban, javítása folyamatban van: https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-sorozat-albumok-hibája.25417/

Türelmedet kérjük a hiba javításáig.
    Köszönjük a megértésedet.

Swartsch, Dolphin és GreekYogurt kedveli ezt.
  10. GreekYogurt

GreekYogurt Törzsjátékos

11. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórumprofi

szia szeretném megkérdezni, valamelyik játékban lett nekem egy qvetzal fészek /madár/nem találom lehet tudni hol keressem?

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Bahamás állat, a bahás menüdben az ólaknál keresd.

13. szaki1979

szaki1979 Haladó

Helló.
    A gyopárvölgyben Alice Gamsbart feladatsorának 30-ik feladata, a 33 szint elérése.
    33 szinten vagyok, mégsem veszi az első lépéstteljesítettnek a játék.
    Tippek?
    Alice feladata:
    https://prnt.sc/GpzmADeZ6nIh
    Szint:
    https://prnt.sc/vKh-Vy3TeOr8

Gazda: szaki1979 ID: 20314631

14. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Hol tudnék Galagonyabokrot venni vagy szerezni Kérlek segíts Válazod köszönöm

15. Luminary

Szia!
    Ha, még nem találtad meg, akkor kérlek hozd a farmneved és a farm ID számát, hogy tudjak segíteni a keresésben!
    Köszönöm:)

szerencsevadász70 kedveli ezt.
  16. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Galagonyabokor nem titkos, nem megvehető fa, a Főfarmon!

3.[​IMG]Galagonya20:00 óra
    160 TP
    18:00 óra
    160 TP
    12:00 óra
    320 TP
    galagonyabogyó160Elő játékba kerülés:
    Gyümölcspiac 2016.07.
    2017.02.-04. hó között a farmárudából megvehető
    Fás válogatás 2018.06.
    XL: Farmexpressz - 2022. május, 2022. november
    XL: Fás válogatásban szerepelt
    XXL: Fás válogatásban szerepelt
    Csereképes, cserenapkor próbálj meg hozzájutni!
    A piacon a Galagonya-bogyó megvásárolható.

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!
    Próbálj meg egy megrendelőt kiszolgálni, talán akkor tovább enged. Előtte kattints rá az Alpesi megrendelésekre és az OK gombra.
    Ha nem sikerül, akkor írj újra, hogy továbbítsam a hibát.
    Köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  18. szaki1979

szaki1979 Haladó

Sajnos nem müködött a javaslat

19. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórumprofi

köszönöm szépen asegítséged megtaláltam.

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. Luminary

Szia!

Továbbítottam a hibát és már sikeresen megoldották.
    A begyűjtés gombra kattintva vedd át a jutalmakat!

upload_2024-9-20_8-7-43.png

Sok sikert!:)

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.