Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a korábbi problémák mind orvosolva lettek, ahogy arról mindig közzé is tettünk hivatalost.
    Legutóbb itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-sorozat-albumok-hibája.25417/#post-1404537
    A mostani két játékos által jelzett (és továbbított) problémát a legfrissebb matrica leragasztása okozza, melyet vizsgál már a Központ.
    Természetesen Hozzád is benézünk, s ezt is továbbítjuk, de ha Nálad is az új matrica okozza a problémát, akkor Neked is várnod kell az új javításig.
    Jelentkezem a vizsgálat eredménnyel, addig türelmedet kérem.

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    nem tudjuk megmondani a Központ mikor végzik el a javítást, reméljük gyorsan tudják orvosolni - véleményem szerint legkorábban holnap...
    Türelmedet és megértésedet köszönjük!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    köszönöm türelmedet. Ellenőrzésem alapján Nálad is az új matrica okozza a problémát, ezt is továbbítottuk a Központnak.
    A hiba javításáig türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és GreekYogurt kedveli ezt.
  4. GreekYogurt

GreekYogurt Törzsjátékos

Szia!

Rendben, köszönöm szépen. :)

5. Dolphin

Sziasztok!
    Az új matricával kapcsolatos hibát (lerakáskor napraforgózik) a Központtól kapott visszajelzés alapján a hét második felében (előreláthatólag csütörtökön) fogják tudni javítani.
    A javításig türelmeteket kérjük!

Swartsch és GreekYogurt kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórumgróf

Na ne szívassanak már! 1 hét kell? Mi van szabadságon van a kolléga? :D Csak jelzem, már jó pár nappal ezelőtt ment a jelzés, még 4 nap, "előpreláthatólag" szal a maradék időből még kivesznek alsó hangon 100 órát? Kompenzálást követelek lassan ezért a sok butaságukért!
    Megtennétek hogy továbbítjátok ez mélységesen felháborító?! Köszi srácok a felém mutatott türelmeteket! :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nahát.... nem indult el a csere:wuerg:

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

De igen. Nálam aktív.

9. -Holdfeny-.

Ki-be lépek... semmi... megyek takarítani...:oops: mert nálam még mindig semmi:wuerg:

10. Dolphin

Szia,
    ezt az ikont keresd az event órában:
    upload_2024-10-6_15-23-39.png
    Ha továbbra is fennáll a probléma Nálad, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, s azt is add meg, hogy kliensben vagy böngészőben játszol.
    Ezek nélkül érdemben nem tudunk segíteni.

11. -Holdfeny-.

Köszönöm, már rendbe van!
    Takarítottam és előkerült;)

12. janipapa1963

janipapa1963 Fórum-zöldfülű

azt szeretném kérdezni a szédült szántómon már rég megvannak a szomszédok, és mégsem tisztítódik le, ez miért van?

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Valószínűleg még nem mindenki igazolta vissza a jelölésedet.
    Ezt abból lehet, tudni, hogy a címereik csak halványan láthatóak, nem színesedtek még ki.
    Ahol kiszinesedett a címer, ott már elfogadták a jelölésedet, és a szomszédod lett ténylegesen a játékos.

Swartsch, Sali~*.*, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  14. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Meg csináltam a Takarító boszorkányt de nem találom a kitehetőket a felhő sorra kérlek segíts

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ma csak a felhőt, és a Varázslatos reggel dekort lehetett megszerezni.
    Azt sem találod?
    Ebben az esetben kérlek, add meg a farmnevedet és az ID-t, hogy segíthessünk.
    A többi dekort az event többi részében tudod majd megszerezni.
    Az event következő küldetései október 18-án és 25-én kezdődnek majd:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-takarító-boszorkány-hétvégi-küldetések.25466/

Hornet001, Swartsch, Luminary és 4 más kedveli ezt.
  16. anesz8

anesz8 Fórum-zöldfülű

Szép napot!
    Ma az üzlet és ajándekban sikeresen cseréltem a piramisrejtvényt, az elveszett és megkerült dekorokat csak nem találom sehol.
    Az elküldött fül alatt megjelenik, hogy elküldtem az elveszett és megkerült dekort de a bevételnél nem, hogy megkaptam a piramisrejtvényt.
    Kérlek ha lehet nézzetek utana hol lehet, köszi.

Gazda anesz8, ID 5177210.

17. kelemeny

kelemeny Fórum veteránja

Sziasztok!
    Egy jó ideje, percenként változik, hogy betudok-e lépni vagy 502 hibát kapok!
    Ma délután már többször is belefutottam!

18. Dolphin

Szia,
    böngészőben vagy kliensben tapasztaltad a problémát?
    Én most böngészőben be tudtam lépni, remélem időközben Nálad is helyreállt a rend.
    Ha mégsem, akkor kérlek, hozz Farm nevet, Farm ID-t, hogy be tudjunk nézni Hozzád. Nem voltam gépnél az utóbbi pár órában, de nem láttam nemzetközi jelzést sem általános belépési problémáról.
    Várom visszajelzésed, köszönöm!

19. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Piramisrejtvény dekorod bent van a Dobozban a Váza ikon alatt. Kezd el gépelni a nevét a keresőben és meg fogod találni.
    Mivel az Elveszett és megkerült dekor volt a felajánlott dekorod a csere során (2024-10-07 07:16:36-kor teljesült), az már a Csere partnerednél van, azt nem fogod már magadnál megtalálni.
    Megértésedet köszönöm!

20. kelemeny

kelemeny Fórum veteránja

Szia !
    A kliensben tapasztaltam, ezeket a rövid ideig tartó hibákat!
    Pillanatnyilag müxik. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.