Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Klári47

Klári47 Utánpótlás-írogató

Szia.
    Cserenapi eventben /okt.06/ elküldtem 3 db. dekort / Elveszett és megkerült, Holdkapu, Piramisrejtvény / nyuszifül87 ID 38082841 gazdának, aki 229 farmszinten van de nem kapta meg, és a rakáramból is eltünt. Légyszives nézzd már meg hogy hová küldtem.Előre is köszönöm.

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Sajnos itt a Fórumon nem tudunk neked érdemben segíteni.
    Kérlek, hogy vedd fel a kapcsolatot a Supporttal. A Supportos bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol.
    Ha a bejelentés beküldésénél problémába ütközöl a "nem vagyok robot" igazolásakor, akkor állíts a képernyőméreten a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével - természetesen a bejelentés elküldése után visszaállíthatod a jelenlegire, CTRL és + gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével).
    A Supportról itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  3. Sziasztok!
    A piros tigriskifutót nem lehet küldeni? Titok ólból lett!
    Köszönöm a választ!

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a piros tigriskifutó nem küldhető, a Tigris nem régóta tenyészthető állat, vélhetően ezért nem küldhető a piros ólfejlesztés.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  5. Music68

Music68 Járnitanuló

Gazda: Music68 ID: 42645888

Sajnos nem tudok beragsztani matricát! :(

6. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok! Miért nem lehet a szentjános bogarat és a tündért tenyészteni. Hiába rakom be nem veszi be.

7. Dolphin

Szia,
    pontosítod, hogy mi a problémád? Ha be tudod tenni őket, megjelenik a két állat a Tenyészterepen a kiválasztás fülön, akkor lehet tenyészteni. Van elegendő szupertápod? Aktív a tenyésztési robotod?
    Sajnos nem hoztál Farm nevet / Farm ID-t, így érdemben nem tudok segíteni Neked.
    Pótold az adatokat, hogy benézhessünk Hozzád.
    Köszönöm!

8. Dolphin

Szia,
    a hétvégi küldetésben megszerezhető matrica sajnos hibásan működik, erről már tud a Központ, a hét második felében várható a javítása.
    Benéztem Hozzád, Nálad is ez a matrica várakozik beragasztásra.
    Türelmedet kérem a javítás megtörténtéig.

Luminary kedveli ezt.
  9. Music68

Music68 Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ!

Dolphin kedveli ezt.
  10. anesz8

anesz8 Fórum-zöldfülű

Köszönöm.
    Időközben megkerült, már fenn van a felhőn.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.10.24
    Dolphin kedveli ezt.
  11. paraszt6111

paraszt6111 Utánpótlás-írogató

Üdvözletem!
    Vásároltam jegenye fenyőt a kosárnál de nem találom a pajtában. Tudnál segíteni? Köszönöm.

ID: 53612918

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos van egy kis zavar az erőben... A kosárból vásárolható Jegenyefenyő egy dekorációs elem; nem ad semmit, csak kitehető. A Váza ikon alatt keresd.
    Nemrég érkezett a játékba egy másik Jegenyefenyő, ami egy farmos fa. Ez utóbbit nem tudod a kosárból megvenni, csak a Detroit és Shanghai titokfákból "kelhet ki".

kigyo51, Othep, -ágianyu33- és még 1 ember kedveli ezt.
  13. paraszt6111

paraszt6111 Utánpótlás-írogató

"Sajnos van egy kis zavar az erőben" Ezt a mondatot nem értem. A többi világos. Viszont ezt valahogy jó lett volna jelölni hogy ez nem farmos fa. Négyet is meg vettem belőle, mint kiderült feleslegesen. Ja és miért a fáknál lehet megvenni ha csak dekor?
    Nagyon köszönöm hogy meg nézted.

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az idézett mondat nem érdekes, kis Star Wars utalás; a lényege az, hogy nem stimmel valami.
    A piros kosárnál valójában el is van különítve a növény/fa/ól/dekor, és nincs is. Ha a keresőbe beírsz valamit, akkor már nem csak a kiválasztott kategóriából kapsz találatokat, hanem a teljes megvásárolható palettáról megkapod az összes találatot. Pl. bemész a kosárba a fáknál, és beírod a keresőbe, hogy "macska", akkor vehetsz macskaházacskát (állatos ól) vagy macskagyökeret (növény) is. Dacára annak, hogy a fejlécen úgy látszik, a fáknál vagy.
    Szerencsére az a 4 db jegenyefenyő csak 3000 CSP-be került; elég olcsó tanulópénz.

De tökéletesen igazad van: jó lenne, ha nem lenne névegyezés a játékban. És tényleg zavaró egy kicsit, hogy a fáknál nem csak fára vonatkozó találat jön fel. Másrészt ez megszokható, és akár még előnyös is lehet: nem kell kitalálnod, honnan indulj, mert bárhová bemehetsz vásárolni, ugyanaz a kínálat.

Sali~*.*, kigyo51, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Luminary

Sziasztok!

Köszönöm a visszajelzést.
    Valóban a fáknál és a dekorációknál is megtalálható a 2 fenyő és ez félreértésre ad okot. Továbbítjuk a hibát a központba. Sajnos a korrekció hosszabb időt is igénybe vehet.
    Elnézést kérek a kellemetlenségért.
    A "Detroit" talányos fa 2024 júliusában került játékba, és az új farmos fa a Jegenyefenyő.
    upload_2024-10-9_12-52-44.png
    Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/page-4#post-1394411
    Köszönöm a megértést.

Swartsch, kigyo51 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  16. imolyka

imolyka Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni,mert a farmvisszarendező nem működik. Amikor szeretném elmenteni az adott oldalt csak egy felkiáltó jelet mutat. A prémium tagságom még 25 napig érvényes. Kliensben játszok.
    Farmnév: imolyka ID:35309053

17. Luminary

Szia!

A központban ismert a farmvisszarendező hibája, dolgoznak az elhárításán.
    A javításig türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. tericska55

tericska55 Járnitanuló

szia, a farmerama-ban van fórum, ahol meg tudom nézni az új játékok leírását. Ez nagyon lassú, így a klienst használom, ott viszont nem tudom hol találhatom meg a fórum. Kérlek segítsetek ebben. köszönöm
    ID 8456143

19. Csilla8888

Csilla8888 Utánpótlás-írogató

Kedves Luminary! Köszönöm a segítségedet. Legyen szép a napod. imolyka

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    kliensből is eléred a Fórumot (ez a fajta elérés is működik böngészőből is):
    Bármelyik területen állsz (kivéve a Térkép), akkor a jobb felső sarokban van egy ikon, amin !? (felkiáltójel és egy kérdőjel) van. Ha erre kattintasz, akkor a lenyíló listában a bal felsőre kattintva (jegyzetlap és ceruza van rajta) jutsz el a Fórumra.

A Fórum oldalát el tudod menteni a kedvencek közé is, így olvasásra a játékba belépés nélkül is eléred:
    https://board-hu.farmerama.com/
    További jó játékot!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.