Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Utólag erre egyelőre sajnos nincs esélyed..
    Az eventekhez tartozó különböző felhősorokat (azért is nevezzük azokat eventres felhősornak) az adott eventek ideje alatt nyerhetjük meg teljes biztossággal.
    Időnként rendeznek a játék készítői felhősor akciókat, volt is már példa régi eventes felhő - sorok és ahhoz tartozó tárgyak megvásárlási lehetőségére, de jelenleg nincs olyan jellegű információ a birtokukban, hogy hasonló várható lenne a szüreti felhősor vonatkozásában is. Amennyiben várható lesz ilyen felhősor-akció, azt a hivatalos bejelentések között láthatod majd.

2. mari0248

mari0248 Utánpótlás-írogató

A mostani eventhez majoránna kell, de sehol sem találom, a piacon sem. Vajon nem elírás, mert bazsalikom és menta van csak.
    Hogy lehet hozzá jutni?

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az eventhez tartozó növényekből ami a Majoranna és a pompás komló, az event kezdetén 10-10 db-os úgynevezett kezdőcsomagot kapott minden játékos. Ezt a vetőtábládon kell keresned.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/216164/

4. mari0248

mari0248 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ, közben rájöttem, mert most elolvastam a növény nevét ültetés közben.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  5. Edit1

Edit1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Megakadtam megint :(
    Elértem azt a szintet,hogy tudjak a szédült szántón alkotni.Azt olvastam,hogy 12 barátot kell meghívnom,hogy takarítsák ki a kertemet.
    A meghívás mit jelent pontosan?Írjak nekik?Vagy van olyan opció ahol ezt meg lehet tenni?Barátom csak 6 személy,őket azt hiszem itt a fórumon tudok keresni,mintha láttam volna olyan lehetőséget.
    Köszönöm a választ előre.

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A szomszédok meghívásának lépéseit megtalálod az alábbi ismertetőben:
    Figyelj kérlek arra, ha esetleg vannak csibetársaid, ŐK nem minősülnek szomszédnak annak ellenére sem, hogy a szomszéd listán megjelenhetnek.

Marika312 kedveli ezt.
  7. Edit1

Edit1 Fórum-zöldfülű

_tHUNder_ kedveli ezt.
  8. cicanya

cicanya Haladó

Sziasztok én a szabadság üzemmód felől érdeklődnek.?

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

10. Szilfen

Szilfen Fórum-zöldfülű

Szia!

Szeretném megkérdezni, hogy egy ideje miért nem lehet mozizni. Mikor anno elkezdtem a játékot, napi 4-szer lehetett, de most napokig nem lehet és ha igen, akkor csak egyszer. Ráadásul a párom is elkezdte a játékot és ő sem tud. Az Id számom ID: 49656479.
    Előre is köszönöm a válaszodat.

11. cicanya

cicanya Haladó

Tehát ha ültetek földbe az elgazosodik a szabadság ideje alatt is? ez lenne a kérdésem lényege, Sajnos húsvéti event alatt elromlott a gépem nem is lesz csak májusba, igy csak 1x tudok naponta belépni, csak hétköznap hétvégén sajnos nem.

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A moziban sajnos nem mindig vannak vetítések. Az ajánlatok többsége harmadik féltől (szponzoroktól) érkezik, tehát csak akkor van film, ha van ajánlat. Ilyen esetben csak a várakozás marad abban az esetben is, ha esetleg van egy farm-társ akinek talán Tőled gyakrabban van szerencséje a moziban és vannak Nála ajánlatok. :)

13. jucus1980

jucus1980 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Valaki megtudná mondani hogy hányas szinttől lehet kakukkot tenyészteni?

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A gaztámadás sajnos sok esetben elkerülhetetlenen. A legjobb módja annak hogy kivédd azt, hogy ne ültess semmit, illetve tedd meg komfort termőtalajban, ahol az érési idő hossza miatt a gazosodás is később következik be. :)

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

16. jucus1980

jucus1980 Fórum-zöldfülű

Köszönöm

_tHUNder_ kedveli ezt.
  17. cicanya

cicanya Haladó

köszi a választ de akkor ezt a pár event növényt nem reszkirozom be

_tHUNder_ kedveli ezt.
  18. hdmiki

hdmiki Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kiváltottam a hársfát, előjött, kitörültem egy fát, hogy a helyére tegyem, de már nem jött elő. Frissítettem is már kétszer. SOS.
    Köszi!

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak pontos ID szám megadása esetén tudok segíteni.

20. ZSÓFIA19

ZSÓFIA19 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Nem tudja valaki miért nem ad a malom semmit már egy órája őrlök és nulla >:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.