Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marina1950

marina1950 Junior szaki

Köszönöm szépen!

2. hMagdi8

hMagdi8 Utánpótlás-írogató

Szia!Az lenne a kérdésem,hogy Baga yaga kunyhó nem lehet több csak egy darab,vagy szerezhető több,? Köszönöm a választ!

3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Baba Jaga Ólat az Inutep átka 2. evetből kaptuk, 1 darabot.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/inutep-átka-2-2024-október.25492/#post-1406987

Baba Jaga

Teliholdas állat

Szükséges szint: 3.
    Kategória: Rémtermékek
    Pajtaérték: 4.656
    Tenyészthető: nem
    Terményese: nincs

Eleség (táp) hozzávalója: 40x Koponyafa, 6x Gerincesvirág, 20x Süvöl-tök
    Eleség (táp) keverési idő: 08:20 perc /db

Baba Jaga kunyhója

Eventnyeremény, nem vásárolható, nem megépíthető
    Tárgy mérete: 2x2

KépNévTulajdonságokHozzávalókJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Baba Jaga kunyhójaTermény: 1x Baba Jaga
    Tárgy mérete: 2x2
    Kihelyezhető: Teliholdas főfarm, Gombaerdő
    Érésidő: 8:00 óra
    Tapasztalatpont:200 TP
    Trágya mennyisége: 2 db
    ..................2024
    október
    >>Rémséges éj<< event nyereménye
    Hogy mikor lehet majd több állatot szerezni, azt nem tudjuk megmondani, figyeld a Hivatalos közleményeket, akkor biztosan nem maradsz le róla!
    A Halloveen naptárból, amit ma /10.17.én/kaptunk, azt a Pajtában, a saját raktáradban>>>Rémtermékek között találod meg, az már kész állat, ugyan úgy, mint bármelyik Teliholdas állat!

További sikeres játékot kívánunk!

4. hMagdi8

hMagdi8 Utánpótlás-írogató

KÖSZÖNÖM !Szia,,,,

5. Gumimarcsi

Gumimarcsi Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm, hogy megnézted. Ezt nem tudom hogy maradt le, mert még vettem hozzá növényt is amit be kellett szállitani. Sajnos nem tudom hogy rontottam el. Még egyszer köszönöm, megpróbálok cserélni hátha sikerül

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  6. guenviwar

guenviwar Fórum-zöldfülű

Szia. Köszönöm a választ. Most kezdtem ujra a játékot és elfelejtettem hogy, az állat is szükséges nem csak a táp. Itt volt a kutya elásva hogy abból volt hiány. :)

Dolphin és jófarmerlány kedveli ezt.
  7. soska1joska

soska1joska Junior szaki

Szia!
    Köszönöm. Közben rájöttem, hogy elhamarkodtam a bejegyzést.

Luminary kedveli ezt.
  8. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Sziasztok :Szeretném megkérdezni, hogy a baba jaga ólat hol lehet még beszerezni mert sajnos nekem a boszorkánykunyhó nagydíjnál nem sikerült? Köszönöm -emmucika-

9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Jelenleg nincs róla információnk, hogy a jövőben elérhető lesz-e és ha igen, akkor mikor és milyen módon.
    Kövesd figyelemmel a Hivatalos információkat, mert ott fogsz leghamarább értesülni a tervezett eseményekről.
    Sok sikert a továbbiakban:)

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. birka64

birka64 Járnitanuló

Sziasztok! 2024.10.18-án 11:52 keréken kiforhattam egy 24-órás 100% termés bónoszt az első aratásnál adta aztán megszünt. Jelemleg sem működik. Kérlek segítsetek. Gazda: birka64 ID: 6763866

11. Luminary

Szia!

A 100%-os Teljes bevételi bónuszod aktív, még 16 óra 03 percen keresztül. A gyémánt rekeszes bónuszod járt le.
    upload_2024-10-18_19-51-40.png

Sok sikert a folytatáshoz!:)

Dolphin, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Ercsi6161

Ercsi6161 Járnitanuló

Jó reggelt! Nevem Ercsi6161, ID: 15804939. Átvettem a mai ajándékot a Lelkek folyója naptárban (matrica) de mégsem tűnt el a sárga alapon piros felkiáltójel az Események rovatban. Frissítettem, ki-be léptem, mégis maradt a felkiáltójel. Kérek szépen segítséget! Köszönöm.

13. Mirpi

Mirpi Járnitanuló

Szia, én is így jártam de közben rájöttem, hogy van egy sorvégi ajándék a zöld trutyiban úszó piros és lila korongra kattints. 2 db szerencseérmet ad.
    üdv mirpi

Othep és Ercsi6161 kedveli ezt.
  14. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A mangólass minek a terménye?

15. Luminary

Sziasztok!
    Pontosan így van, a sor végi ajándékot is át kell venni.:)
    Segítség hozzá - szelídgesztenye - Játékostársunk hsz-e a Különleges akciók csevegőjében:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/különleges-akciók-csevegője.15318/page-10#post-1407805
    Sok sikert!

HOPIHE1978, Dolphin, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  16. Ercsi6161

Ercsi6161 Járnitanuló

Luminary kedveli ezt.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Dolphin, aida2330, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  18. GIN47

GIN47 Aktív író

Szia, az az ikon amire ha rákattintunk megnézhetjük az új híreket, egy piros felkiáltójel található, már minden lehetséges dolgot ami eszembe jutott megnéztem, de csak nem akar eltünni, mi az amit nem vehettem észre? Köszi a segítséget, GIN47

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ma van egy sorvégi ajándék a halloween-i naptárban: a zöld trutyiban úszó piros és lila korongra kattints. 2 db szerencseérmet ad.
    Itt figyelemmel kísérheted a napi bontásokat: - szelídgesztenye - Játékostársunk hozzászólásaival, a Különleges akciók csevegőjében:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/különleges-akciók-csevegője.15318/page-10#post-1407805

Dolphin, kigyo51, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  20. GIN47

GIN47 Aktív író

nagyon köszönöm a segítséget, további szép napot, GIN47

Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.