Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Matrica sorozatban egy fajta matricából - jelenlegi ismereteink szerint - mindig csak egyet tudunk felhasználni, hiába van belőlük akár több is. Ennek ismeretében gondolkodj az ismétlésen.

Swartsch kedveli ezt.
  2. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Köszönöm a segitséget. Egy kicsit homályos nekem ez az egész játék. Üdv: zsóka

3. jazmin15

jazmin15 Junior szaki

Segítséget kérnék szépen. Van kulcsom, de nem tudom a második ajtót kinyitni. Mini játékot megcsináltam. Frissitettem az F5-tel. ID számom 3413869 Köszönöm

4. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Nagyon köszönöm.
    További minden jót!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Jelenleg a 21. - kezdő - teremben vagy, a nyíllal jelöltem, hogy merre kell menned. Itt még nem kell kulcs az átjutáshoz, nyitva van az ajtó. A következő teremben, ha lejátszottad a mini-játékokat, ugyanúgy tovább tudsz haladni, kulcs nélkül.
    upload_2024-10-25_11-20-59.png

Minden teremben a bal alsó sarokban találod a Kazamatatérképet:
    upload_2024-10-25_11-23-24.png

Rákattintva látod a saját poziciódat, lilával keretezve.
    A bal felső részen informálódhatsz, hogy mennyi minijátékot játszottál már le. Mennyi ládát nyitottál ki.
    upload_2024-10-25_11-30-59.png

A legalsó pedig arról tájékoztat, hogy mennyi portált aktiváltál már.
    Érdemes az ismertető térképre vonatkozó részét újból átnézni, sok információ leolvasható róla.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája.25535/#post-1408277
    Természetesen, ha elakadsz, akkor várunk vissza.
    Sok sikert!

Othep, Swartsch, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  6. Jupi

Jupi Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Nem tudok tovább menni ,mert nem nyílnak az ajtók a kulcsokat mag folyamatosan levonja.

Gazda: saci08 ID:17259523

7. Luminary

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    Tegnap volt probléma az ajtók nyitásával, ezt a hibát a központ javította.
    A tájékoztatásról és a hiba elhárításáról itt tájékoztattunk benneteket:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-a-helgrid-legendája-nevű-event-során.25542/
    https://board-hu.farmerama.com/thre...egendája-nevű-event-során.25542/#post-1408715

A próbálkozások során elvesztett kulcsokat, 18-darabot visszakaptál, jelenleg 29 Kazamatakulcsod van. Kérlek, próbáld újra nyitni az ajtókat.
    Sok sikert!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Kiraktam egy piccoló ládat! Varázskalapot lett belőle. Azt írja alkalmanként négy darab aranyat ad, de csak egyet adott.

ID: 32574067

Köszönöm

9. Jupi

Jupi Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm, megkaptam,de sajnos most sem nyitja a kaput viszont a kulcsot levonja.
    köszi

10. gelu59

gelu59 Haladó

Szia ! ID: 18367072 Helgrid legendája elsőre földterületen lévő lufikat sikerült kilőni,8 kazamatakulcs van ,probléma nem jelenik meg a földterület ,így a lufi kilövését se adja be , kérem segíteni

11. Luminary

Szia!

Amit legutóbb arattál - ( 2024-10-25 15:27:21) - az a Végtelen kincskeresés (+) dekor volt - Megkaptad érte az 1 FA-t. Még 9 alkalommal aratható, legközelebb 2024-10-26 14:27:21-kor.
    Van aktív Varázskalap (+) is, ami még 40 élettel rendelkezik, tehát nem arattad le még egyszer sem. Leghamarább 2024-10-25 22:03:46 - kor tudod aratni és akkor kapsz 4 FA-t.
    Van egy lejárt Varázskalapod is, ami már csak dekoráció - a Pöttyös ernyőgombák környékén.
    További jó játékot!:)

Dolphin, kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  12. karesz

karesz Fórumprofi

Szép napot kívánok! Teljesen el vagyok veszve Higridnél, nem találok üres termet, csak olyan termbe megy vissza a figura, amiben kész vannak a virágok. Megnézné egy kedves moderátor, hogy mit is lehet csinálnom? Karesz2111 ID 2813566

13. Luminary

Szia!

Amint látod, ebben a teremben még van egy zárt ajtód. Azt kellene kinyitni, ott elvégezni a feladatokat. Javaslom, hogy használd a portálokat, hogy ne kelljen bolyongani a termekben. A térképen látod, hogy melyik ajtók vannak még zárva. A 21-es teremből indulva a legközelebbi terembe teleportálj és így nem kell minden termet újra bejárnod.

upload_2024-10-25_17-31-1.png

Sok sikert!

-ágianyu33-, Swartsch és karesz kedveli ezt.
  14. Luminary

Szia!

Kérlek pontosítsd, hogy hol nem nyitotta ki az ajtót! Melyik teremben jártál , melyik ajtót nem tudtad kinyitni? Ha, nem tudod pontosan, akkor próbáld újra a térkép alapján. Várjuk az információkat.
    Köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  15. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Bocsáss meg igazad van! Most aktiválódott a mai napon.

Köszönöm a kedvességed!

Swartsch és Luminary kedveli ezt.
  16. Jupi

Jupi Fórum-zöldfülű

Szia!
    Az5-ös és a 6-os szoba kulcsai nem müködik.

az 5-ös--2db kulcs
    a 6-os 4db kulcs
    köszi

Bocsi az 5-ös az 9-es
    nem nagyon tudok eligazodni ezen a térképen.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.10.24
    magdi06 kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

MÁR BELEFÁRADTAM,MOST SEM TUDOM HOL JÁROK, DE A FELHŐ ,A KÉT ELSŐ RÁVALÓ kitehető megvan, viszont ahol járok onnan már 3x körbejártam a kész helyeket, de az üreseket nem mutatja.Megint lebénultam.segitsetek!
    magdi06ID:10570559

18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia
    https://sharedimages.bpsecure.com/xenforo/dungeonmap2024oct.jpg

Rajzold ki magadnak egy lapra ezt a pár kockát, írd be a termek számát.
    Ezután menj be a termekbe és pipáld ki azokat a termeket, amiket már megcsináltál. Ebben segít minden teremben balra lent a "kazamatatérkép" megnyitása.

Sok sikert!

Dolphin, magdi06, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!
    Menj be valahová a térképen, majd balra lent találod a Kazamata térképet! Kattints rá és megmutatja (halvány lila színű lesz a terem színe) ahol épp vagy. Azon a térképen el tudod dönteni merre akarsz/lehet menni (fel, jobbra, le, balra stb). Ha elértél egy másik terembe, ne restelld megnyitni újra a bal alsó részen a térképet, amin látod (lila színű a kocka) épp hol vagy. Ha elvégezted a teremben a feladatokat, nézd meg kinyitottál-e minden ládát, ha igen, nyisd meg a Kazamatatérképet és döntsd el merre mégy, ha épp többfelé lehet majd menni. Lényeg, hogy a térképet mindig használd, mielőtt továbbmégy, és ne a portállal ugrálj! Nekem ez segített. Ja és a kapuk amelyik nem lakattal van lezárva, sokszor beleolvadnak a környezetbe, ezért ha mondjuk felfelé szeretnél menni és nem látsz kaput, keresd, kattints, mert ott kell lennie.

magdi06, Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  20. Luminary

upload_2024-10-25_21-41-35.png
    Szia!

A térképen a lilával jelölt terem jelzi az aktuális helyzetedet. Amíg odáig eljutottál kinyitottad az ajtókat, tehát működik minden rendesen. A pirossal jelölt termbe kell most átmenned és ott lejátszani a mini-játékot.
    upload_2024-10-25_21-44-4.png

Itt az ismertetőből a számozott térkép, ha azon jobban eligazodnál.
    Tehát, a 14-es teremben vagy, 15-ben lejátszod a mini-játékot és fent középen átmész a 9-es terembe.
    Ott jobbra fordulsz , kinyitod az ajtót és haladsz tovább a zölddel jelölt termekben.

upload_2024-10-25_21-53-3.png

A 9-es terem:
    upload_2024-10-25_21-58-17.png

Sok sikert!

Dolphin, Swartsch, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.