Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Jul 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -sanele-

-sanele- Fórum ismerője

sziasztok!
    Tudom,hogy hülyén hangzik,de nem találom,melyik állatnál készül a party malomlapát!Segítségeteket köszönöm.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Swartsch, kigyo51 and -ágianyu33- like this.
  3. -sanele-

-sanele- Fórum ismerője

Othep likes this.
  4. klopusz

klopusz Utánpótlás-írogató

Vidám vasárnapot mindenkinek!

Gyopárvölggyel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni - és kapni. :)
    Elértem a 28. szintre. Gondoltam, kiváltom a következő területet az erdőben.
    Lajhár lazul, lakat nyitva, de hiába kattintok rá, nem történik semmi.

Mit csinálok rosszul?

Előre is köszönöm a segítséget!

(farmnév: klopusz, ID: 26901708)

5. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jelenleg sajnos nincs egy ellenőrzésre jogosult kolléga sem szolgálatban.
    De továbbítottam a kérdésed az erre jogosultak felé és amint lehet hozom a választ, addig is türelmedet kérem.

-ágianyu33- and Othep like this.
  6. klopusz

klopusz Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a gyors választ! Várok :)

-Sudden- likes this.
  7. Sylja

Sylja Fórum admirálisa

Szia!
    A tapasztalatok szerint nem a lajhárra, vagy a lakatra kell kattintani, hanem valahol a lajhár melletti területre. Próbáld a lajhárt körbekattintgatni, hátha sikerül.

Swartsch, -ágianyu33- and Othep like this.
  8. -Sudden-

Szia.

Köszönöm a türelmedet. A kollégám ellenőrzése alapján mindent rendben talált.
    upload_2024-11-17_14-48-18.png
    A képen pirossal bekeretezett részre kattints valahol és akkor meg fog jelenni az ablak.

9. paloooo

paloooo Fórum biztosa

GA-BI-O-Farm likes this.
  10. -Sudden-

Szia.

Az ötletedet fejlesztési topikok valamelyikébe küld be, mert ott hamarabb célt ér, mint itt a segítségkérő topikban.
    Azt, hogy a szabad pörgetések számát miért 99 db-ban maximalizálták sajnos nem tudjuk, de ha attól félsz, hogy elvesznének a szabad pörgetéseid, amit ládákból nyitsz, akkor azt tudom javasolni, hogy kevesebb mennyiséget nyiss egyszerre.

11. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Szia! Most jöttem fel a farmra, felugrott egy 71%-os rendkívüli vásárlási kínálat, hiába kattintottam nem történt semmi. Frissítés után eltűnt.

12. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    nincs eltűnve, csak a nagy hirdetés nem jön elő újra. Az ajánlat részleteit a Híreknél (Újság) az Akciók alatt eléred, a Farmer ünnepi csomagod keresd:
    upload_2024-11-19_13-46-37.png upload_2024-11-19_13-52-7.png
    Sok sikert a vásárláshoz, ha érdekel a csomag.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor mindenképpen hozz Farm nevet és Farm ID-t.
    Megértésedet köszönöm!

13. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Híreknél én nem találtam, csak egy Farmer ünnepi csomagot 719.-Ft. Az ajánlat nincs ott, vagy vaksi vagyok. ID:6689151

14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Ez volt az ajánlat a felugró ablakban is, Farmer ünnepi csomag.

15. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Köszi, Dolphin ellenőrzi, mivel nem lehetett rákattintani a felugró kínálatra.

16. chili48

chili48 Fórumlakó

Sziasztok! A Mariachi- házat mikor és hol lehetett meg szerezni?

17. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Engedd meg, hogy én válaszoljak, mivel jelenleg Dolphin nincs szolgálatban. A Hírek felületén lapozva, a 3. akció a keresett ajánlat. Ahogy játékostársad írta, ezt az ajánlatot keresed:)
    upload_2024-11-19_19-0-22.png

Illetve megtalálhatod a piros kosárra, majd a kombájnra kattintva is a bal oldali menüből.
    upload_2024-11-19_19-4-7.png

Sikeres vásárlást kívánok!

Swartsch, Lenczy and -ágianyu33- like this.
  18. -Sudden-

Szia.

A Mariachi-ház egy "gyár" típusú dekor amelyről itt tudhatsz meg többet: KLIKK
    Az alap dekort 2024. november 1. (péntek) 14:00 óra és 2024. december 3. (kedd) 22:00 óra közötti első bejelentkezésnél lehet megszerezni, ha november 1 óta bejelentkeztél a játékba, akkor egy felugró ablak értesített róla.
    upload_2024-11-19_19-12-54.png
    A fejlesztéseket különböző eventeken lehet megszerezni, ezek közül jelenleg is futó az Őszi történetek, melynél 3 db fejlesztést is lehetett szerezni.
    Ha esetleg nem találnád a dekort, akkor egy Farm név és Farm ID megadásával utánanézhetünk. :)

19. adcura2020

adcura2020 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Megtudna nekem valaki mondani,hogy a tavaszi fa mit ad,es mire jo?
    Köszi

20. -Sudden-

Szia.

A tavaszi fa egy dekorációs elem, nem pedig terméshozó fa, ezért a dekorációs elemek között találod meg.
    upload_2024-11-19_19-33-44.gif
    Mivel termése nincs, így csak tapasztalatpontot ad, ami 6 óránként 50 TP.

kigyo51, -ágianyu33- and Luminary like this.
Thread Status:
Not open for further replies.