Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Boszika2010

Boszika2010 Junior szaki

Üdv. Mindenkinek!
    Szeretném megtudni, hogy melyik az igazi: a Cseh event 14 vagy 16 óráig tart? Az óra szerint 14, az event leírásában pedig az event vége 16.00.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az event 16:00 óráig tart.
    Az eventóra is így jelzi:

3. Boszika2010

Boszika2010 Junior szaki

Köszönöm!
    Valószínű, hogy elnéztem. :)

4. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Szia Boszika ! Nekem viszont a hátralévő idő még 7 órát mutat.Hogy fotóztad le,segíts kérlek ,nagyon köszike xD,még nem csináltam ilyet.

5. Laboviti

Szia!
    Az eventóra jelenleg 3 órát mutat:

Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

A képfeltöltéshez segítséget itt találsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/direktlink-segédlet.11064/

6. Mohály

Mohály Aktív író

Szia!
    A felsősoromon (ID: 9058333, a diótörő-ízmámor-téli piramis) azt írja a felírat, hogy 10 órán keresztül 5% gyorsulás van a barkácsolt ólaknál. Mely ólakra hat ez, hiszen a Bahamákon a Szőnyegcsomózó-Pálcikahegyezőre NEM, a halásztanya-ragaszóműhelyre NEM, stb.

7. Laboviti

Szia!
    A Mikulás event 2014. felhősor hatással van az általad példaként említett szőnyegcsomózó műhelyes ólra.
    A terményt adó barkácsolt ólak érési idejét csökkenti.
    A felhősor aktiválását követően megetetett ólaknál működik.

De például az állatot adó színes ólakra nincs hatással.

8. Mohály

Mohály Aktív író

Köszönöm. Most már valóban látom a hatást.

9. Légycsapó

Légycsapó Utánpótlás-írogató

Szia Laboviti! Miért nekem sorolja föl a rendszer az összes piacon el nem fogyott árut?!
    Nem én akartam eladni a termékeket, nekem csak az enyémeket kellene fölsorolnia.
    ID: 29139782

10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Légycsapó!

Ha megengeded én válaszolnék.
    Amennyiben a piacról visszakapott árukat mutató felugró ablakra gondolsz, előfordulhat, hogy akár régebbi kitett és visszakapott áru is szerepel az ablakban.

11. Légycsapó

Szia Nildia! Igen, a felugró ablakról van szó. Én soha nem adtam el ekkora mennyiségű, és ilyen árukat. Olyan terméket is kiírt, amiről azt sem tudom micsoda, gyümölcs-e vagy növény. Itt v.mi gond van, ha tudod, légyszives nézd meg! Köszönöm!

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az a baj, hogy azt nem tudjuk megnézni, ilyen ablakokat kaptál, azokban mi szerepelt. Illetve, ha belépek hozzád és meg is jelenik egy ilyen, mivel dátum nélküli, nem beazonosítható, hogy mikor kellene keresnem a tranzakciót. Lehet valami nagyon régi is, amiről már nincsenek adatok. Kellemetlen a jelenség, de kárt szerencsére nem okoz. Az észrevételt továbbítjuk az illetékeseknek.

13. tericska55

tericska55 Járnitanuló

szia,
    a gazdakör "Vigyázat, ragad!" játékához bioragasztóra van szükség. Mi a teendőm, hogy legyen ilyen ragasztóm?
    köszönöm előre is a segítséget,
    ID 8456143

14. -East17-

Szia!

A ragasztót a kaméleon terményes ólja állítja elő. A Ragasztóműhelyt a városi műhelyben építheted meg a 71. szinttől.

15. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Sziasztok ! Mi az oka ,hogy a malom még mindig nem működik ,már rég lejárt az őrlési ideje és még mindig a számlálója 00:00 mutat, és nem őröl mást ? A farmok közti lépéshez legalább 5x kell kattintani mire átlép ! Nem bírja a szarka című műsor !>:(

16. Légycsapó

Köszönöm szépen a válaszodat!
    További szép napot kívánok!

17. -East17-

Szia!

Jelenleg a játékban nincsenek területváltási problémák.

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

Amennyiben a malom áll, akkor a számlálónak is 00:00 időtartamot kell mutatnia, hiszen nem csinál semmit:
    Ashampoo_Snap_2015.04.20_14h41m59s_001_.png

18. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Így igaz a számláló 00 áll,az a lehetőség,hogy kiválthatom aranyért az is szürke, áll benne a szuper táp,de az már rég lejárt,és a trópusi malom ugyan így áll,lefotóznám de nem sikerül eligazodnom hogyan is kell.

19. -East17-

Szupertápot nem lehet FA-ért kiváltani az mindig szürke lesz ebben az esetben. Kérek egy ID számot a malmod ellenőrzéséhez (előző írásodban nem volt egyértelmű, hogy még van benne táp, úgy áll a malom).

20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Hol találok arról leírást, hogy a "A láda titka" elnevezésű gazdaköri első feladatáért kapható "Titokzatos tenyészet"-ből milyen ólak fejlődhetnek ki?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.