Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bjázmin

bjázmin Járnitanuló

Sziasztok!
    Több felhősoron istapasztalom még a hibát: az égig érő paszuly és a party pörgetés felhősorokon.
    Gazda: bjázmin ID: 30854806
    Köszönöm előre is.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A hiba még tegnap továbbításra került a Központba.
    Türelmedet kérjük.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Toblerone70

Toblerone70 Fórum-zöldfülű

Szia, felhős hiba nálam is van még.Szürke, nincs visszaszámláló és nem lehet indítani se.
    Toblerone70 ID:11007663 {kedvencek: sorok 20-21-22}

Utoljára szerkesztett: 15.12.24
  4. Toblerone70

Toblerone70 Fórum-zöldfülű

Szia, nekem is van felhős hibám.
    Gyalog-galopp ID:13475752 (kedvenc sorok 16-17-18)

5. pulykamama

pulykamama Járnitanuló

Sziasztok! Megint Pulykamama ID5979155 GYAKRAN LEFAGY AZ OLDALAM.TÖBB JAVASLATOTOKAT KIPRÓBÁLTAM: SEGÍTSÉGET KÉREK KÖSZÖNÖM

6. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Sziasztok!Hogy kell sütit ki takarítani?? 5 ször 6 szor ki dob nagyon lassú is!Ha lehet képpel úgy jobban meg értem!Köszönöm!Azért küldom a ID:33327404

7. Othep

Szia.

A Chrome böngészős változatot mutatom be, de alapvetően minden böngésző jobb felső sarkában kell 3 pontot,3 csíkot keresni a Beállításokhoz.

upload_2024-12-15_10-31-2.png

upload_2024-12-15_10-32-21.png

upload_2024-12-15_10-33-49.png

upload_2024-12-15_10-39-46.png

Remélem, a képek segítségedre lesznek.:)

Még egy javaslat a kollégám részéről, aki benézett a farmodra, miben segíthetne...
    Javasolja, hogy a könnyebb játék érdekében ezt még kikapcsolhatnád a beállításokban:

upload_2024-12-15_11-56-40.png

Nem kötelező, de egy próbát megér. Ha nem tapasztalsz változást, akkor visszaállíthatod.
    Ne felejtsd el a Mentés gombot megnyomni utána.

vihence, Sali~*.*, kigyo51 és 7 más kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

A kolléga benézett a farmodra, hibát nem talált, de igyekezett segítségedre lenni.
    Kikapcsolta a farmodon az ólak és a betakarítás animációját, hogy kisebb legyen a terhelés.
    Természetesen visszaállíthatod, de akkor továbbra is akadozni fog a játék, vagy be sem tölt, gyakran lefagy.
    Próbálj meg így játszani, talán jobb lesz.

Ott lehet a gond, ahol gyengébb a gép, illetve nem megfelelő az internetsebesség.
    Hétvége van, ilyenkor sokan neteznek. Terheltek a hálózatok és egy gyengébb gép ezt nehezen bírja.
    Észre is lehet venni a gép kínlódását, abból, ha nagyon hangos. Mondjuk, olyan, mintha egy sugárhajtású repülőgép akarna felszállni.

Segíthet a gyakori süti-és gyorsítótártörlés, vagy használhatsz CCleaner tisztítóprogramot, ha ismered.
    Legyenek a felesleges böngészőablakok bezárva, illetőleg csak a játéké, vagy a kliens legyen nyitva.
    A vezetékes internetkapcsolatnál erősebb a jel, mint Wifi-n. Érdemes lehet áttérni a játék idejére kábelre.

Adok még egy linket, javaslatokkal, hátha találsz olyat, amit még nem írtam le: https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

vihence, Sali~*.*, kigyo51 és 4 más kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Öröm, hogy a BP nekiállt csinosítgatni dekorációs szempontból is a farmot.
    Amit nagyon hiányolok, hogy emlékezetem szerint a flash megszűnése óta ez a két dekor, a Repülő szán és A száguldó szán dekorok változatlanul nem repülnek a kihelyezést követően. Így teljesen haszontalanul ott csücsülnek most is a menüben, pedig animációjuk ugyancsak feldobná a karácsonyi hangulatot a farmokon is és a farmozók körében is.
    [​IMG] [​IMG]
    Nem lehetne a BP-t rábírni arra, hogy megreperálják ezeket, hogy működjenek?

10. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Köszönöm szépenRemélem sikerül!

Othep kedveli ezt.
  11. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Szia!Sajnos nem sikerült meg csinálnom!Nem vagyok egy számítógép guru és ráadásul idős is vagyok:))De azért köszönöm..

12. Othep

Sajnálom. :(
    Próbálj akkor megkérni barátot,ismerőst, családtagot, hogy segítsen.

Ha megkérsz valakit, akkor le is tölthetnétek a CCleaner programot.

A CCleaner egy alapvető tisztító program. Innen tölthető le (a link megnyitásával azonnal megkezdődik a program telepítőjének a letöltése): https://www.ccleaner.com/ccleaner/download/standard

A program segítségével megtisztíthatjuk a böngészőnket a felesleges gyorsítótározási mentésektől, illetve a sütiktől is.

Ezután Te is el tudnád indítani a tisztítást a későbbiekben, amikor szükséges.

vihence, Sali~*.*, Luminary és 3 más kedveli ezt.
  13. pulykamama

pulykamama Járnitanuló

Köszönöm Pulykamama

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.12.24
  14. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Hiányzik a Füvészkert - hol lehet megszerezni? Köszönöm!

15. INCY

INCY Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Még tegnap be tudtam lépni a játékba. Ma egyáltalán nem tudtam vele játszani. A jutalmakat sem tudtam felvenni. Gondolom holnap már csak aranyért kapom meg ?

16. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Füvészkertet kettő féle módon szerezheted meg, viszont mindkettő módhoz minimum 50. farmos szint szükséges.
    1. mód: A faiskolában tudod megvásárolni egyenként 199 Farmarany áron, zöld fára kattintva éred el, ahonnan fákat tudsz vásárolni.
    upload_2024-12-16_20-26-12.png upload_2024-12-16_20-26-34.png
    Összesen 6 db-ot tudsz vásárolni belőle.
    2. mód: A Bölcs Tölgyön tudsz 1 db-ot szerezni, a rúna kiváltásával.
    A rúnát itt éred el (piros nyíllal jeleztem).
    upload_2024-12-16_20-32-59.png
    A képek illusztrációk, nem a te farmodon készültek.
    A gazdaboltban való vásárláshoz nem szükséges kiváltani a rúnát, és ez fordítva is igaz, a tölgyön való kiváltáshoz nem szükséges megvenni a gazdaboltban elsőnek.
    Összesen 7 Füvészkerted lehet 1 db-ot ad a Bölcs Tölgy rúna és 6 db vehető meg a gazdaboltban.
    Ha többet szeretnél megtudni a Füvészkertről, akkor kattints ide: KATT
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Ahhoz, hogy benézhessünk a farmodra és megvizsgáljuk a hibát, szükségünk lenne a pontos farmnévre és az ID számodra.
    Várjuk!

Swartsch, Sali~*.* és kmandy kedveli ezt.
  18. ViVcSi0212

ViVcSi0212 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ma délután megpróbáltam belépni a farmomra, de nem töltött be rendesen, az adventi ajándékot, a napi ajándékokat sem tudtam átvenni. Este tudtam csak ismét belépni, ugyanez a probléma. Nem tudok átmenni egyik helyről a másikra, a főfarmom teljesen csupasz és csak pörög a napraforgó, a napi ajándékok meg sem jelennek, az adventi naptár meg csak 9-esekkel van tele meg pörgő napraforgóval.
    upload_2024-12-17_1-38-11.png

Több, mint másfél órája készült ez a kép, azóta is ugyanez a helyzet. Próbáltam frissíteni, de semmit nem használt ugyanúgy játszhatatlan a játék. A másik farmomra szintén nem tudtam belépni.

Farmnév: ViVcSi0212 ID: 1918056
    Farmnév: kalos 42 ID: 13951672

Előre is köszi a segítséget! ^^

19. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Sziasztok!

Van egy érdekes anomália a kliensben, ami böngészőben nincs.

A Hangajuh kifutó piros kosaras vásárlásakor a következő kép jelenik meg csak kliensben. Másik állatnál ez nincsen, ott normális a megjelenítés. Nem néztem végig minden állatot, csak szúró próba szerint párat.

Gazda: kigyo51
    ID:16990724

Szint: 240/800/25 A5, P5, L5, V5, T5. Piac:37

Utoljára szerkesztett: 17.12.24
  20. INCY

INCY Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! INCY1976 ID:21527703 Köszönöm szépen a segítséget. Nem sűrűn játszom már,mert 12 órázom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.