Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lalipapus

lalipapus Utánpótlás-írogató

szia lalipapus vagyok id 41022210 már nagyon hosszú ideje játszom veletek nagyon szépen haladtam előre de mostanában egyre lassúbb az ültetés aratás bónuszok beszedése sajnos nem jövök rá a hiba okára hogy a gépemmel van e baj vagy a beállításoknál kell valamit csinálni? tudsz segíteni előre is köszönöm

2. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az idő múlásával sajnos a számítógép/laptop alkatrészei elavulnak miközben a játék futtatása egyre több erőforrást igényel, így lehet az, hogy régebben gyorsabbnak tűnt a vetés, aratás, mint most.
    Ennek kiküszöbölésére csak egy valós megoldás van, új számítógép/laptop vásárlás.
    Addig is tudok adni pár tanácsot ezzel kapcsolatban.
    Ha böngészőben játszol, akkor töröld a sütiket és a gyorsítótárat, ha kliensen, akkor pedig lépj ki és be újra, esetleg ha minden kötél szakad, akkor töröld, majd telepítsd újra a játékot.
    Ezenkívül ajánlom a Ccleaner programot, ami segít kitakarítani a gépet a felesleges fájloktól.
    Természetesen nem tudom, hogy milyen idős számítógép/laptoppal játszol, így vannak olyan laptopok/számítógépek amiken már csak a kicserélés segít.

Mindezek ellenére javaslom ennek a nagyon jó témának az átfutását, hasznos információkkal szolgál, amik talán ezek mellett is plusz segítséget nyújthat: Javaslatok a lassú, akadozó játék ellen.

Ezenkívül fejlesztés alatt áll a Farmerama mobil alkalmazása is amely Farmerama mobile néven érhető el a Google Play áruházban, és az App Store-ban is - attól függően, hogy milyen fajta telefont használsz (Android vagy IOS). Az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is viszont a mobilalkalmazás korai stádiumban van, így ennek fényében használható.

Sok sikert és további jó játékot!

Kuzdern és kigyo51 kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az imént kaptuk a Központtól az információt, hogy a kliensnél tapasztalt hiba okát megtalálták, és javították.
    Kérlek, lépj be és ellenőrizd, hogy rendbejött-e Nálad is.
    Köszönjük türelmedet!

Swartsch kedveli ezt.
  4. Dolphin

Sziasztok,
    az imént kaptuk a Központtól az információt, hogy a kliensnél tapasztalt hiba okát megtalálták, és javították.
    Kérlek, lépjetek be és ellenőrizzétek, hogy Nálatok is rendben van-e minden.
    Köszönjük türelmedet!

Swartsch, kigyo51 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  5. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Köszönöm! A Tölgyben nem tudom kiváltani - rákattintok és nem kéri csillagot - szürke. FA kevés van, azzal spórolnom kell!!!! Köszönöm! ID9434161 Köszönöm!

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Azért nem kéri a csillagot, mert a Bölcs tölgynél már kiváltottad a füvészkertet.
    A kép nálad készült, láthatod, hogy a szürke ablakban írva van, hogy már aktív. A Füvészkertedet megtalálod a Bölcs tölgy lábánál, XXL-es Ringlófákkal van feltöltve.
    Ahogy kollegám írta, továbbiak beszerzésére csak vásárlással van lehetőség.
    upload_2024-12-18_9-33-31.png

További jó játékot!

Swartsch, kigyo51 és Dolphin kedveli ezt.
  7. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Engem a nyitó ablak hiánya kezd felbosszantani. Tényleg ezen dolgokkhoz ennyi idő szükséges, hogy javítsák...?
    Nézem 9-kor már bent van a fás válogatás? jaa bent, mert már tegnap óta. Teljes mértékben kiment a fejemből. Mert csak úgy nem igen hozom fel ezt az ablakot. Vagy ezt szeretnék véglegesnek, hogy nem kell az oda?

Egyre jobban potyog szét a játék, ezért utálom ha grafikailag akarnak valamit "javítani" biztos, hogy ami eddig jó volt elromlik.

kmandy kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    ahogy a Közleményben megírtuk ezen a héten kerül a hiba javításra, amint kapunk információt a javításról, tájékoztatni fogunk Benneteket:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-hírek-ablak-nem-jelenik-meg-bejelentkezés-után.25757/
    Sajnálom, hogy bosszúságot okoz a plusz kattintás az Újság ikonra, hogy lásd a Híreket.
    A Fórum jobb oldalán is látsz egy összefoglalót az adott napon esedékes eseményekből, hátha ez egy plusz segítség a maradék egy-két napra, amíg visszatér az automatikus felugró ablak.
    upload_2024-12-18_10-1-53.png
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, Swartsch és Luminary kedveli ezt.
  9. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Köszönöm!!! Üdv.

Dolphin kedveli ezt.
  10. -Pirosszka-1

-Pirosszka-1 Fórum-zöldfülű

-Pirosszka-1 ID:36738691 Mit rontottam el, hogy az adventi külön ajándékot nem kapom meg. Már megkaptam a mai 18.-it, de mégis úgy mutatja, mintha nem kaptam volna meg. A felkiáltójel nem tünik el. Köszönöm ha segítene. Üdv.

11. INCY

INCY Utánpótlás-írogató

Szia ! Köszönöm szépen. Be tudtam lépni. Az ajándékot meg megvettem FA-ért. Jó kis lecke volt. Legközelebb a böngészőn lépek be ha ilyen lesz.

Dolphin kedveli ezt.
  12. -Sudden-

Szia.
    Jelenleg egy ellenőrzésre jogosult kolléga sincs a közelben, a kérdésedet továbbítottam, a válaszig a türelmedet kérem.

Dolphin kedveli ezt.
  13. .jázminkaa.

.jázminkaa. Utánpótlás-írogató

Szia! Légy szíves segíts! Melyik fa adja a cukoralmát? köszi

14. -Sudden-

Szia.
    A Cukoralmafa termése, amely a bahán oldható fel a Maja majmok szentélyében a 10. kamrában a 2. szobor.
    A fáról itt tudhatsz meg többet: KATT
    27. [​IMG]Cukoralmafa12:30 óra
    90 BTP
    60.000 CSP
    11:15 óra
    90 BTP
    255.000 CSP
    07:30 óra
    180 BTP
    150 FA
    cukoralma31510. kamra
    2. szobor

kigyo51, Dolphin, farmeres53 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. -Sudden-

Köszönöm a türelmedet megtörtént az ellenőrzés.
    A 17-es számmal jelölt dobozt nem nyitottad ki, azért nem tűnik el a felkiáltó jel. A fehér + jelre kell kattintanod hogy kiváltsd az aznapi ajándékot.
    upload_2024-12-18_22-20-15.png
    A kép a te farmodon készült.
    További jó játékot!

16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Ez a tegnapi ajándék volt, ma már csak FA-ért lehetne kiváltani, nem ?
    Nem lehet, hogy a Piccolót nem vette át ?

Swartsch kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    igen, a tegnapi ajándék maradt bent, ott az ábrán pirossal bekarikázva a + jel. Ezt ma már csak Farmaranyért tudja átvenni - ez a Játékos döntése, hogy ennyit megér-e neki az átvétel.
    A 3. gyertya alatti ajándékot (ami a "Piccolo" titokzatos láda) csak akkor tudja átvenni a Játékos, ha a 13-18 napok ajándékát mind átvette.

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  18. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szia
    Ma akartam a leveleimet törölni a postán de csak egyesével lehet!
    Az "összes kijelölése " nem működik !

19. Dolphin

Szia,
    a Központ tud a problémáról, arról nincs információnk mikor kerül sorra a javítása (a közelgő ünnepek miatt gyanítom legkorábban januárban).
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. MázliPaca

MázliPaca Utánpótlás-írogató

Szia!
    Érdeklődni szeretnék, hogy az adventi kalendáriumban a 3. gyertya (13-18 ) alatt lévő összes ajándékot kinyítottam. Látszik, jelzi a rendszer. Az utolsót egy nappal később FA ellenében, ebben az esetben is jogosult vagyok a 7 számú zöld dobozra, ami a gyertya előtt van? Köszönöm a segítséget!
    Gazda: MázliPaca ID: 47853867

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.