Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

2. p.muki

p.muki Utánpótlás-írogató

Köszi.

3. idabiro

idabiro Fórum-zöldfülű

Köszönöm

4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok!

Segítéségre lenne szükségem. Betettem a malomba a tápokat. Azt jelzi az event ablakban, hogy 0 db-van belőle, pedig a malom már megy ideje. Tudom, hogy az egyéb kategóriában kell keresni. Az event teljesítő ablaknál a kereső "mindenre" van állítva, tehát "látnia kéne" a feladatnak, hogy ha van belőle már készen. Tudom, hogy van némi kusz-kusz a malommal, tehát kéne némi segítség/javaslat: a.) állítsam le a malmot és kezdjem újra a keverést, b.) egy fajta tápot tegyek be? Mit csináljak? Hoztam képet
    Malom: http://kepkezelo.com/images/l5yibotufp1z8s3qjli.png
    Event ablak: http://kepkezelo.com/images/lwhnra9yvqdyduwqg9n.jpg

5. -East17-

Szia!

A malom megváltozott működésének része (nem hiba), hogy csak a teljes folyamat végén, egy csomagban kapod meg a tápokat. Részeredmények már nincsenek.

Fätum kedveli ezt.
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Értem. Köszönöm :)

7. -Nikafarm-

-Nikafarm- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretnék 1 kis segítséget kérni,hosszú idő után elkezdtem újra játszani,de sajnos van néhány kérdés amire nem találtam választ,pedig próbálok napra kész lenni.a problémám az hogy kiváltottam a 8-as kamrát a szentélybe,a kincses sziget feladatot úgy megcsináltam,hogy a 3. Kincses sziget is megjelenjen,de annak nem álltam még neki.De még mindig nem jöttem rá,hogy azt a területet hogyan tudom növelni amin termelni tudok,ahhoz is van gazdaköri?Nekem mi kerülte el a figyelmemet?Válaszotokat előre is köszönöm.

-nikafarm-

8. -East17-

Szia!

A sima bahama sziget területe több részből tevődik össze, a kamrákban lehet kiváltani a szobrokat amik növelik. Adok egy ismertetőt hozzá:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/

9. erzsi0409

erzsi0409 Fórum-zöldfülű

Szia.Azt szeretném kérdezni,hogy utána tudtok e járni annak,hogy annak idején megcsináltam azt a küldetést amiért a répás-almás csatni receptjét lehetett megkapni,most viszont elértem azt a szintet ahol lennie kellene a lekvárfőzőben,de nincs ott.Előre is köszönöm a választ.

10. -East17-

Szia!

Amennyiben nem találod a 4. szinten a receptet, akkor nem végezted el a feladatot. Ebben az esetben a Gazdaboltban vásárolhatod meg 199 FA ellenében.

11. -Nikafarm-

-Nikafarm- Utánpótlás-írogató

12. Nagyattila87

Nagyattila87 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Valami baj van a malommal, van még 21 órám az ajándék Turbómalmomból, de 72 órát ír a szupitápnál. Az eventes tápokra is több, mint 10 órát ír.
    Előre is köszi a segítséget!

BZKati kedveli ezt.
  13. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    ID számot kérek!

14. BZKati

BZKati Járnitanuló

Szia!

Próbáld meg inkább egyesével berakni. Nálam is hasonlóan rosszul számol pedig nincs felhősorom, de 20 és fél óra múlva lejár az ajándék turbómalom. Ha 1 szupertápot rakok be akkor normális az ideje 4:30, ha viszont 2-t akkor már 9:23, ha 3-t akkor 18:23.

15. margitj

margitj Fórum-zöldfülű

sziasztok margitj azt szeretném kérdezni hogy a tenyésztési ólba neheze vagy nem fogadja el az állatokat csak ennél a küldetésnél tapasztalom ezt kérlek segitsetek kszőnőm

16. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Először is próbáld ki egy másik böngészővel.

17. bonita333

bonita333 Rutinos

Szia!
    Én a malommal szenvedek! Tegnap elindítottam a répapi, az almás zabpapi és az édesköménypapi előállítását. Az első kettővel végzett reggelre, de most olyan, mintha meg akadt volna a lemez. Az édesköményt nem gyártotta le, az első rekeszben ott van, 0 %-on, de sem időt nem mutat és az összesítő időben sem mutatja, hogy a elindított tápok mennyi idő alatt készülnek el. Ha jól számolom az édesköménynek is kész kellene lenni, még turbó nélkül is.
    Köszönöm ha ránéztek!
    Szép Napot mindenkinek :)
    Gazda: bonita333 ID: 50673142

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A malom jelenleg is hordoz hibákat. Türelmet kérünk a javítási fázis befejezéséig.

19. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A malommal kapcsolatban szeretnék kérdezni: van-e arra lehetőség, hogy megtudjam, a malom bónuszkód kiváltása előtt mennyi volt a turbómalmom állása. Ma meglepetve láttam, hogy már csak 76 órám lenne hátra. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha ennél sokkal többön kellene állnia. Ha emlékezetem megcsalt, és ilyen kérdést tettem fel, elnézést kérek. A választ előre is köszönöm.
    ID. számom. 5338636 sziszi1950

20. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Sajnos ez nem látható. Csak a lejárati időt tudjuk megnézni, ami 2015-04-26 11:16:58

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.