Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Pálgazda-

-Pálgazda- Utánpótlás-írogató

Azt szeretném megkérdezni, hogy megszereztem a zöld matróztea receptjét, de nincs benne a természetgyógyászat üzemben. Vagy csak akkor lesz ott, ha a 4. szinten leszek? Mert most a 3. on vagyok. És mi van, ha a 4.-en már eleve ott lenne? Akkor fölöslegesen dolgoztam? Köszönöm a választ előre is.

2. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Érdemes elolvasni a természetgyógyászat ismertetőjét:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/természetgyógyászat.7139/

Zöld matróztea (az 5. szinten elérhető):

3. -Pálgazda-

4. Divagarde

Alapból nincs ott.
    Csak annak elérhető, aki elvégezte a hozzá tartozó feladatsort.

5. -Pálgazda-

Köszönöm. Így már érthető.

6. szemir11

szemir11 Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek ! azt szeretnék kérdezni miért van az, hogy egy farmon belül egyik kertből a másikba, csak ki-be lépés után tudok menni dolgozni, és néha önállóan vet a gép amit akar, ez a jelenség már tegnap is volt. köszönöm a választ.

7. Divagarde

Szia!

Első körben mindenképp javasolnék egy géptakarítást:

http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    A böngésződ előzményeinek a törlése is sokat segíthet, kérlek azt is végezd el, majd egy újraindítás után próbálj belépni és kertészkedni.

8. Tomi851009

Tomi851009 Járnitanuló

Sziasztok
    egy kérdés, hogy hol tudnék tenyésztési központot szerezni, mert volt már de eltűnt, mert most kellene boci és magyar tarka , a feladathoz.
    Köszi

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

10. dörikati

dörikati Junior szaki

Szia! Modi! szeretném kérdezni hogy ólomvirághoz hogy tudok hozzájutni?????Mindenem adva van a gazdaköribe csak ő hiányzik! Köszi szép napot!:)

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

12. marcsi700

marcsi700 Fórum-zöldfülű

Sziasztok a kincses szigeten mindent ki lehet rakni vagy csak dekorációs tárgyakat?? most fejeztem be az kincses sziget 1 fejezetét meg nyílt de nem tudok csak dekorációs tárgyat ki rakni .

13. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    A kincses szigetre, illetve annak minden területére csak dekorációs elemeket lehet kirakni.

14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Itt találod a részletes leírást a kincses sziget működéséről:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-kincses-sziget-és-kikötő.561/

Attól függően kell kihelyezned a különböző dekorációs tárgyakat, hová szeretnéd gyűjteni a tapasztalatpontokat.

15. marcsi700

marcsi700 Fórum-zöldfülű

köszönöm

16. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Azt szeretném tudni, hol lehet turbó malom előfizetést vásárolni? Köszi

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ezt csak külön akció keretében teheted meg, de jelenleg nincs ilyen érvényben. Amennyiben lesz erre lehetőség, azt a Hivatalos részlegben fogjuk közzétenni:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventek.273/

18. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Szia!Lennél szives a lekvárfőzőm meg nézni?Valami nem megy. id1517541

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az a kitétel, hogy valami nem megy, sajnos nem elég informatív. Megnéztem a Lekvárfőződet, de nem találtam semmi hibát benne. Vagy pontosan írd meg, hogy mi vele a baj, vagy próbáld meg azt, hogy kilépsz, újraindítod a böngészőt és ismét megnézed a mesterségedet.

20. dörikati

dörikati Junior szaki

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.