Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Kollégám ellenőrizte a farmodat és megoldotta a problémádat.
    A problémát az okozta, hogy egy 2012-ben elvetett növény volt a földekben, ilyen növény már nincs a játékban. Az érintett növényt törölte nálad, lépj ki/be újra, s már fogod tudni használni a Szédült szántót.
    Megértésedet köszönöm és további jó játékot!

Pandapoc♥ kedveli ezt.
  2. szamosi71

szamosi71 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm! Már tudom használni! Ezer hála!

Dolphin és -Sudden- kedveli ezt.
  3. CsakASzöszy

CsakASzöszy Fórum-zöldfülű

Helló!Nem tudom miért,de napok óta pirosban van a hőmérőm a szomszédaim szerint.
    Minden nap feljövök játszani.
    ID számom:39450429
    Mit kell ilyenkor tennem?
    Köszönöm:csakaszoszy

4. -Sudden-

Szia.
    Az elmúlt időben egy kis ideig a hőmérő hibásan működött - nem helyesen jelenítette meg az aktivitástól függő színt - ez azóta javítva lett.
    De ezek miatt előfordulhat, hogy a szomszédaid elvesztetted, ha igen, akkor neked kell felvenned újra velük a kapcsolatot.
    Ahhoz, hogy újra zöld legyen a hőmérőd aratási tevékenységet kell végezned, nem elegendő a belépés / napi ajándék küldés.
    Minden aratási tevékenység 1 pontot ér, a maximális hőmérő telítettséghez 600 pont szükséges.
    Az említett hibáról itt tudhatsz meg többet: KATT
    Megértésedet köszönöm.

5. Marika44

Marika44 Járnitanuló

A piac téren ha kiválasztom a terméket nem mutatja hogy arany vagy gyémánt vagy ezüst!Kérem a segítséget! meryke44 ID:18563247

6. -Sudden-

Szia.
    Ki tudnád fejteni - akár képpel együtt - hogy mire gondolsz pontosan?
    Sajnos nem egyértelmű a számomra, hogy mi is a pontos problémád.

7. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Kedves Admin!
    Ismét kérdéssel fordulok Hozzátok.
    Sorba veszítem el a szülinapi zsetonjaimat, mert egyszerűen lehetetlen az ábrákat egyik mezőről a másikra áthúzni.
    Mit tegyek? Több gépen is próbáltam, a nap folyamán.
    Köszönöm
    üdv, Böbibab69

8. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok!

Prémium plusz előfizetésem van, a villa szerint még 17 napig. A gyopárvölgyben az átalakítónál azonban nem feleződnek az idők. Faanyagot indítottam, a többit már nem, mert mindenhol 4 és 8 órát ír.
    farmnév: zsona416
    ID: 6198670

Köszi, ha ránéztek.

9. Klári47

Klári47 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Mindennap játszom. Nem tudom mi lehet az oka, hogy több farmomon a hőmérő pirosat mutat.Kérlek légy szives utána nézni. farmnév:Klári47 ID: 18808144 A szomszédaim is eltüntek. A választ előre is köszönöm.

10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Lehet az egereddel van probléma, ha hálózati, próbáld lecserélni egy másikra, ha elemes próbálj meg új elemet beletenni.
    Egy alapos takarítást is elvégezhetnél, a beragadt sütik is okozhatnak gondot.
    A játék alatt ne legyen más böngésző nyitva.
    Ha ellenőrzést szeretnél szükségünk lenne a pontos farmnevedre és az ID számodra, ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni nálad!
    Várjuk a pontos adatokat!

11. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szép estét mindenkinek!

Problémám van a szülinapi naptár utolsó nyereménye egy piccolo láda volt. Azt tegnap probléma nélkül ki tudtam váltani.
    Ma este sikerült a lajhár kéréseit teljesíteni ezért 2 piccolot írt az ismertetöö. Most az elöbb vettem észre, hogy összesen
    csak 2 piccolo van a pajtában.
    Jó lenn, ha valaki megnézné.
    Köszönöm szépen.
    sosoump ID 55058394

12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ahogy az event ismertetőjében is írva van, nem akkor kapod meg a jutalmat amikor teljesíted, hanem az event végén. Mivel a közösségi játék is folyamatban van, így nem lehet tudni, hogy mi lesz az összeredmény és melyik jutalomosztályt kell pl. neked jóváírni.
    Kérlek, hogy olvasd el ismét az ismertető ide vonatkozó részét.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-15-éves-a-farmerama.25917/#post-1431245

További jó játékot!

kigyo51, Swartsch, sosoump és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-az-aktivitási-hőmérő-rendszernél.25943/
    Az elvesztett szomszédokat vissza kell venned a listára, ehhez segítség lehet a Napi ajándékos felület, illetve a Barátlista. A barátlista első részében találod meg a Szomszédokat mindig, a második felében szerepelnek azok a Játékosok, akik törlésre kerültek a barátlistáról, vagy csak Csere nap miatt vetted fel őket erre a listára.
    A szomszédnak is kell aratási tevékenységet végeznie, ahhoz, hogy ne legyen pirosban.

Dolphin, -ágianyu33- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

Kollégám válaszát kiegészítendő, megnyugtatásként, még az alábbiakat javaslom:

Ilyenkor be kell zárni az ablakot, és utána visszamenni, vagy frissíteni.
    (amíg nem végzel egy pályával, addig nem von le a rendszer újra 2 zsetont, bármikor ki lehet jönni a pályából, ugyanarra fogja a rendszer visszatenni, ahol tartottál - persze, ha ugyanannál az állatnál lépsz vissza)
    A játékból kilépve és visszatérve is onnan folytatódik a minijáték.
    Sőt, ha nem tudod befejezni, mert hosszabbítani kellene és nincs több zsetonod, akkor meg ha visszamész, amikor újra van zsetonod, és az az ablak fog várni, hogy kérsz-e újabb 10 lépést 1 zsetonért.
    Itt nincs zsetonveszteség kliensen és böngészőn játszva sem.

Jó játékot. :)

Luminary kedveli ezt.
  15. Othep

Szia.

Köszönjük szépen a türelmedet. :)
    Kollégám ellenőrzése alapján 2025-01-29 06:02:23 -án lejárt a Prémium + előfizetésed.
    A korábbi, azaz a Prémium előfizetés nem tartalmazta a dupla termelést.
    Ismertető, melyben olvashatsz erről: https://board-hu.farmerama.com/threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. ritinka75

ritinka75 Utánpótlás-írogató

Szép estét!
    Szezonmunka munkásokat szeretnék vásárolni, de nem tudok hitelkártyával fizetni, a fizetésnél nem adja be mint opciót.
    Csütörtökön már jeleztem, hogy az új kártya adatok megadásánál azt írta ki, hogy saját kérésre, vagy stornózás miatt nem lehetséges a fizetés. Azóta már ilyet sem ír ki. Megköszönöm, ha utána néztek.

ritinka75 ID: 14285530

17. Othep

Szia.

A problémádban a support tud segíteni, itt a fórumon ezt nem lehet megoldani.

Őket így éred el:

[​IMG] A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések tárgyat.
    Részletesen írd meg miről van szó, minimum 140 karakterrel.
    Olyan e-mail címet adj meg, amin olvasni tudod a support válaszát.
    (Az alapértelmezetten beírt címet át is tudod írni.)

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, mivel hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Dolphin, -ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. ritinka75

ritinka75 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ, ez a "nem vagyok robot" fogott ki rajtam. Így már értem.
    Köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A gyopárvölgyben a 33. szinten vagyok.;)
    Nem tudom az Északi erdő I5 földterületét feloldani...a jelvényeket legyártottam hozzá:)
    Megnéznétek mi lehet a hiba :music:
    Kuzdern ID:33361716

20. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján valóban minden megvan.
    A piros nyíllal jelölt faágra kattints , akkor fogja kérni a jelvényeket.

upload_2025-2-2_9-53-30.png

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.