Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Az ajándékozásnál véletlenül rossz helyre küldtem a Jinmejufa ajándékot. Mind a kettőt törpikének szerettem volna.Hol tudom megnézni. merylu55 ID6957461

2. Negedi

Negedi Járnitanuló

Köszönöm szépen.

3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia !
    Ha véletlenül rossz helyre küldted az ajándékot egyetlen egy, amit tehetsz, visszakéred -Bagolyban- az ajándékot, megindoklod a játékosnak, tévedésből küldted.
    Lehet visszaküldi neked a játékos, utána -figyelmesen- át tudod a másik játékosnak küldeni.
    Amennyiben nem kapod vissza, nem tudsz semmit csinálni, mi ebben nem tudunk neked segíteni, nem tudjuk senkitől sem visszavenni a téves helyre elküldött ajándékokat!
    Megértésedet köszönöm!
    További sikeres játékot kívánunk!

4. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Az a baj, hogy nem tudom kinek küldtem!!!

Bokalmgazda kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, hozom a választ, türelmedet kérem. :)

6. szzsuzsika

szzsuzsika Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Meglepődve láttam a fórumon,hogy több ezres ládák is vannak. Mely ládákat érdemes gyűjteni? Úgy gondolnám, hogy a normál pörgetéseket nem érdemes gyűjteni, de lehet, hogy nincs igazam, vagy valamit nem vettem észre? Köszi a választ előre is.

7. Othep

Szia.

Ez szerintem attól függ, hogy ki mennyire türelmetlen vagy sem, illetve mire van szüksége.
    Aki türelmetlenebb, az mindent azonnal kibont, akit meg előrelátóbb, az inkább tartalékolja a ládákat.
    Van, aki egy hónapban egyszer bont.
    Én pl. akkor bontok csak ládákat, ha valamire szükségem van.
    Általában az eventeknek rendelek alá mindent.
    Pl. Party pörgetést csak eventeken használok, vagy akkor, amikor látok valami nekem tetszőt a keréken.
    Ha sok terményt, állatot, tenyészállatot kérő event van, körülnézek a ládákban, melyikből bontható.
    Nem mindig veszek munkásokat, tehát az Édességes és a Szépséges ládákat gyűjtöm, mert azokban Aratógépen kívül vannak munkások.
    A Trágyadomb ládáját szintén gyűjtöm, amikor ezrekbe kerül 1 db trágya a piacon, akkor bontom, hogy ne kelljen vennem. De van, aki ilyenkor adja el.
    A Csengőpengőst is tartalékolom.
    Érdemes lehet gyűjteni a különféle Bónuszládákat is.

Itt áttekintheted a ládákat: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/
    Kereshetsz is bennük az alábbi módon:

1. Megnyitod a Ládák leírását a linkről, amit adtam.
    2. Lenyomod a CTRL+F betűkombinációt
    3. Ekkor Chrome böngészőben a jobb felső sarokban, Firefox-nál a bal alsó sarokban megjelenik egy keresősáv.
    4. Ebbe beleírod a nevet, névrészletet, amit gondolsz, amit keresel.
    5. Ha létezik ilyen, akkor a találatra ugrik, ami színes is lesz.
    6. Az Entert nyomogatva sorba tudsz a találatokon lépegetni.
    Vagy végiggörgetsz a színeket keresve.

Hoztam egy példát, ahol Chrome böngészőben kerestem, a ládák között, éppen.
    Ilyen a keresősáv, és láthatod a színes kijelölést.
    IPélda: [​IMG]

A többi játékost is megkérdezheted a Törzsasztalon az Oázisban, hátha nekik is vannak kedvenc ládáik, vagy jobb ötletük.
    Ebben a topikban is esetleg: Fejlődési taktika

Sok sikert. :)

Dolphin, -ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.
  8. Othep

Szia ismét.

Kollégám ellenőrzése szerint 2025-02-07-én, 15:43:13 kor cs.hajni-nak küldted a Jinmenjufát.
    Ahogy korábban a kolléga írta, megpróbálhatod visszakérni Tőle.
    Sajnos egyebet nem tehetünk a visszaszerzés érdekében.
    Szerencsére a Jinmenjufa kiváltható Jack boltjából. (Jinmenjufa - alap:
    50 gülüszem +500 sírkő +25 lidércfénygömb +150 oni orchidea
    XL fejlesztés:
    150 gülüszem +1.300 sírkő +75 lidércfénygömb +500 titánbuzogány +300 oni orchidea)

-ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.
  9. leejerry

leejerry Fórum-zöldfülű

Kérek segítséget: 2 polip van kirakva a Bahamán,harmadikat nem engedi kirakni,lakat alatt van. Ki kell váltanom aranybanánért? leejerry ID17837603. Köszönöm

10. Othep

Szia.

Azok a játékosok, akik minimum 1 db poliptavacska óllal VAGY fejlesztéssel rendelkeznek, számukra nincs teendő, mivel a szobor feloldásra kerül egy szkript segítségével, automatikusan, ingyenesen.

A szkript előreláthatólag az újdonság játékba való érkezésekor fog futni.
    Várhatóan február 19-étől tenyészthetjük majd a Polipot.
    Amennyiben nincs a 14. kamra kiváltva számunkra, a szobrot akkor is meg fogjuk kapni (amennyiben van minimum 1 db poliptavacskánk vagy fejlesztésünk).
    A kiírt dátumig tehát szíves türelmedet kérjük.

Az infót innen hoztam: https://board-hu.farmerama.com/threads/poliptenyésztés-előkészületek.25961/#post-1433911
    Eventnaptár-tervezet: https://board-hu.farmerama.com/threads/eventnaptár-tervezet-2025-február.25950/

leejerry kedveli ezt.
  11. leejerry

leejerry Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen.

Othep kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nálam a szentélyben ott a szobor, kiváltottnak jelzi a program, és a polipóljaimat ki tudnám tenni - nincs rajta lakat vagy áthúzás. Olyan farmon is ki tudom tenni, ahol a 14. kamra nincs kiváltva a szentélyből, de van régebben szerzett polipólam.

Othep kedveli ezt.
  13. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Úgy érzem magam, mint egy kezdő...
    Valaki tudna tájékoztatni, hogy hogy a túróba lehet több turnus fürge malom előfizetést venni egy menetben? Akárhol választom ki a lehetőséget (eventóráról, a malomból, vagy a barkácsboltból), egyet tudok váltani, és amikor túlvagyok rajta, akkor jelenik meg az a felület, ahol többet lehet tenni a kosárba; de máshogy ezt nem tudtam előcsalogatni...

14. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Köszönöm a segítséget. Szép napot

Othep kedveli ezt.
  15. Othep

Szia ismét.

Sajnos tévedtem, elnézésedet kérem.
    Elvileg sikerülni kellene már a Poliptavacskát kiraknod.
    Elvittem ellenőrzésre is a kérdésedet, de próbálkozz meg egy süti- és gyorsítótár törléssel.
    Jelezz vissza, hogy sikerrel jártál-e.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. leejerry

leejerry Fórum-zöldfülű

Böngészési adatokat töröltem,Cleanerrt futtattam.Belépésnél hibát írt ki a gép " farmerama.exe fertőzött volt IDP.GENERIC. lefutott egy avast freeantivírus program.Utána kiirta : Error eperm:eek:peration not permitted,open. Mivel semmihez sem értek,leírtam ide. Belépést nagy nehezen engedte,a polipólam még most is lakat alatt van. Bocsánat,analfabéta vagyok szinte mindenhez. Köszönöm a türelmed.

17. Othep

Az Avast nem igazán kedveli a Farmeramát.

A vírusírtót kellene végignézned, hogy pontosan milyen beállításokat használ, és felvenni megbízható oldalnak amennyiben garantáltan a játék oldalát nyitottad meg.

A játék a www.farmerama.com címről érhető el kizárólag, 2o24. december 7. óta.

Ne hagyd, hogy a karanténba tegye (értsd: ne kattints a karantén gombra). Vagy a További beállítások, vagy alul, a Részletek részben megadhatod, hogy ezt kezelje kivételként, hagyja békén.
    Utána nem fog riasztani.

Köszönöm, hogy visszajeleztél a Poliptavacskával kapcsolatban.
    Mint írtam, elvittem ellenőrzésre.
    Amint érkezik ellenőrzésre jogosult kolléga, hozom a válaszát.
    Szíves türelmedet kérjük.:)

18. leejerry

leejerry Fórum-zöldfülű

Sajnos nem tudom,hol találom a további beállításokat,részleteket,itt hagyjuk abba.Szégyellem,de ide hívnom kell valaki hozzáértőt.Még egyszer köszönöm a türelmed és segíteni akarásod. Hálás vagyok érte.

Othep kedveli ezt.
  19. emmucika

emmucika Junior szaki

Sziasztok
    Lenne egy olyan kérdésem ,hogy a Boszorkányos gombakuckót miért csak eladni lehet és megvenni miért nem? köszönöm emmucika

20. Othep

Szia.

1. A Gazdaboltban kattints a nullára.

upload_2025-2-8_16-28-40.png

2. A kosárba került 1 csomagot ne vedd meg, hanem zárd be az ablakot.

upload_2025-2-8_16-21-8.png

3. A most megjelenő felületen a több csomagot tedd a kosárba.
    upload_2025-2-8_16-24-16.png

4. Így már egyszerre többet tudsz megvenni.

upload_2025-2-8_16-25-42.png

Sok sikert. :)

kigyo51, Dolphin és Minimaci kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.