Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farkinca44

farkinca44 Fórum-zöldfülű

Köszönöm válaszodat.

2. piggy91

piggy91 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Most már működik! :)
    Szép délutánt és szép hétvégét! :)

3. Lacibá75

Lacibá75 Fórum-zöldfülű

Szia van 13-om tenyészterepem ahol barna birkát tenyésztettem,bájitallal,kiléptem,visszalépéskor elvolt tünve minden,tenyészterepek üresek voltak,birkák eltüntek.Malomban édesköménypapit kevertem,az is el volt tünve,légyszives nézz utána hova lettek dolgaim és hogy visszakapom-e őket?Lacibá75 ID:6811751 köszönöm

4. szabokati471

szabokati471 Utánpótlás-írogató

szia készen lettem a rodeós feladattal, de nem tudom kitenni a felhősorra a tárgyakat mert nem adja be. pedig raktáron elég sok tárgyam van. köszönöm a segítséget id számom36773482

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A legutóbbi tenyésztelep aratásaid 13 óra 46 perc körül történtek. Ez után az időpont után nem indítottál újakat.

A malomban elkészült 2 darab édesköményes papi: 2015-04-25 13:39:08. A következő 24 darabos keverést ekkor indítottad el:

2015-04-25 13:48:18, ez még nem készült el.

6. -East17-

Szia!

A felhőre csak olyan tárgyakat tudsz kitenni amik nem összeépített, több részből álló kitehetők. Ezeket az összerakott tárgyakat valóban meg sem jeleníti a rendszer amikor a felhőt szeretnéd feltölteni.

7. szabokati471

nekem a raktárba olyan tárgyaim vannak, mint pl strandklub, télapó kis segítői nagy tó favágó tönk fejszével és ezeket sem engedi kitenni ezek nincsenek összeépítve

8. -East17-

A Strandklub nem helyezhető ki felhőre. A dekorációként funkcionáló Favágó tönk és a Nagy tó szintén nem (előbbi a fejlesztők döntése alapján, utóbbi pedig nem ad se TP-t sem CSP-t ezért nem lehet). A Télapó kis segítői viszont felhasználható.

9. Netrax

Netrax Fórum ismerője

Sziasztok.
    Tápkeveréssel kapcsolatban volt egy észrevételem ami egy része törölve lett a másik felére választ kaptam de nem találom a kérdést sem.Mert ugye a problémám egy része a játékból adódó hibának láttam és ugye ezek a kérdések felvetések nem osztanak nagy tetszést és eltűnnek.HA elindítok egy keverést mondjuk 999 táppal időközben szükségem van másra .Leállítom elkezdek mást kevertetni azt a tápot mondjuk 800 darabot azt bebukom amit már megkevertettem MIÉRT?Ha megkevertettem és ugye ezt senki nem vitatja.Akkor miért?Illetve amit felhasználtam ama 800 táp megkeveréséhez azzal mi van az is bukta??Tápot sem kapom illetve ami a táphoz kellet amit nem kapok az is elveszik?

10. -East17-

Szia!

Az elindított tápokat csak a teljes keverési folyamat végén kapod meg egy tételben. Amennyiben menet közben leállítod, akkor semmit sem kapsz, de a hozzávalók visszakerülnek a pajtába. Fejlesztői reagálás többek közt ezekről a szabályokról is:

https://board-hu.farmerama.com/inde...ok-változtatásai-fejlesztő-szemszögből.12430/

11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Találtam a pajtában: egyebeknél 20 barkács csomagot.Nem tudom mikor kaptam,lehet gazdaköriből? Hogyan kell azt onnan kiszedni,hogy mi van benne?Nekem még ilyen nem volt,vagy észre sem vettem.az ajándékoknál úgy láttam,hogy részletezve volt.Köszönöm előre is a választ.

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia magdi06!

A Barkácscucc alatt van egy zöld "Használom" gomb. Erre kattintva tudod kicsomagolni azt.

13. szabokati471

Akkor nem értem, hogy miért nem tudom kirakni a felhősorra a télapó kis segítői tárgyakat

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia szabokati471!

Pontosan melyik felhősorra is szeretnéd kihelyezni?
    A tárgy nem tematikus felhősorra kihelyezhető.

15. saltyspace

saltyspace Fórum-zöldfülű

Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy a Háziállatok menü alatt elérhető 3 tárgy közül (varjú;bagoly;tyúk) melyik a legjobb vásárlás? Melyikkel "érem" el a legtöbbet? Azért kérdezem itt, mert az ismertetőben nem láttam pontosan át, hogy melyik hányszor és mire használható. Köszönöm!

16. Netrax

Netrax Fórum ismerője

Megint tápkeverés.Elindítok egy sárga cumis keverést mert csak ezt látom ugye ha rálépek a nevét nem írja ki.Utána elindítok egy sárgás zöld cumi keverést visszanézve azt sem tudom meg mi is az.Miért???Jó ez már egy kicsit nyavalygás de ez annyira gáz nem játékosbarát megoldás.

17. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Egy gyors sütitörlés kellene. Csak pár kattintás. Ha végeztél indítsd újra a böngésződet:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

18. MadameRose

Szia!
    A gazdaboltban vidd rá az egeret valamelyik tárgyra, pár pillanat múlva kiírja a tulajdonságait. Javasolni nem tudok neked megfelelőt, mert mindenkinek más a fontos.

19. szabokati471

A mostani event felhősorára a rodeósra

20. MadameRose

Szia!
    Az új felhősorra csak 4 db 1x1-es és 1 db 2x2-es méretű tárgyat lehet kitenni A Télapó kis segítői pedig 2x1-es méretű. 2x2-es méretűt vásárolhatsz a gazdaboltban. Pl.: Békés Izlandi Vulkán. Kitehető a felhőre.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.