Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ez a 20 a pajtában van olyan néven,hogy barkácsok és nincs alatta semmi sem írva.Talán máshol is megjelenik,mert onnan ki sem lehet mozdítani.
    Olyat már kaptam ahol használom gomb van ki is csomagoltam.Ez nem olyan,vagy nagyon nem értem! magdi06: ID10570559 Ha megnézed tisztábban látod,amit én lehet,hogy nem jól vezettem le?

2. Delu90

Delu90 Fórum-zöldfülű

Üdvözletem,
    Megszeretném érdeklődni, hogy mikor volt a legutolsó csere kereskedelem? Mikor várható a következő?
    Nem lenne esedékes már egynek jönnie?

3. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Hát, már elég rég volt az utolsó, mi is várjuk már. Sajnos még nincs információnk a következő megrendezés időpontjáról.

4. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Azt látod a pajtádban, amit még nem bontottál ki. A bal oldali menüben a váza ikon alatt keresd, a dekorációk között, ott tudod kibontani.
    Csak kattints a "Használom" gombra.

5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen.

6. Skorpió76

Skorpió76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül,hogy mi a baj a tenyészterepen??? Mire beraknám a 4. állatot,eltűnik az ablak,kezdem újra és vagy 3-4. próbálkozás után sikerül csak. Én mondjuk a bahamán próbálkozom,de ez így idegtépő. :(
    Skorpió76
    ID: 3609956
    Köszi előre is a segítséget! :)
    Szebb napot. :p

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ez a jelenség sajnos jelenleg a Google Chrome böngésző és legújabb jelentések alapján sajnos Opera böngésző használata során lép fel.
    Kérlek, hogy nyisd meg a játékodat egy másik böngészőben (javasolt a Mozilla Firefox) és úgy végezd a tenyésztéseket.

8. Skorpió76

Skorpió76 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítséged!
    Szép napot :D :)

_tHUNder_ kedveli ezt.
  9. maca80

maca80 Fórum-zöldfülű

a kalozok kincsehez hol talalok segitseget???

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

11. mari0248

mari0248 Utánpótlás-írogató

Segítséget kérek. Elkészültem a láda titka első feladatával, de nem kaptam meg a 3 db titokzatos ólat.
    ID:15863630
    mari0248

12. -East17-

Szia!

Valóban elkészültél vele, több mint 2 hónapja, február 16-án. Az akkor kapott 3 ól már nincs a menüdben, nyilvánvalóan kitetted őket és ki is fejlődtek azóta.

13. szöszenet015

szöszenet015 Utánpótlás-írogató

Elnézést kérek, a másik farmomon készültem el most és meg is kaptam az ólakat.

14. Marmalade

Marmalade Utánpótlás-írogató

Szaisztok, gond van. Egy 2x2-es elemet nem tudok elhelyezni a Rodeós paszulyon. Van vagy 3 db a raktáron.

15. -East17-

Szia!

Vannak tárgyak amiket nem lehet felhőre tenni. Ilyenek a több részes összeépített kitehetők, illetve a csak díszítő elemként funkcionálók, amik sem TP-t sem CSP-t nem adnak.

16. Marmalade

Marmalade Utánpótlás-írogató

Kösz a segítséget :)

17. Divatparaszt

Divatparaszt Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Miért van az hogy a bankban minden angol fontban van megadva, úgy hogy én Magyarországon vagyok és itt is élek. Küldtem üzenetet a supportnak de csak automata szöveg jön azzal, hogy a gépem bemérte a geológiai helyzetemet és ennek megfelelően állítja be a fizetési nemet. Ez az üzenet kissé érdekes mivel még az internetem is magyar szolgáltatótól érkezik. Válaszokat előre is köszönöm.

18. -East17-

Szia!

Ez akkor fordulhat elő, ha nem magyar IP címről léptél be a játékba (vagy valaki más akit erre megkértél esetleg). Az ügyben a játék supportját kellene felkeresned.

19. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Most hogy beléptem a játékba,vagy 30 tétel piacra kitett dolog visszakerült a raktáramba, az egészben csak az a furcsa hogy soha nem rakok ki 1500 -as tételeket egyben / káposzta, cseresznye stb/ Mi lehetett ez? id:21356122 köszi

20. -East17-

Szia!

Valószínűleg a rendszer téves üzeneteket küldött számodra. Van akinek egyáltalán nem érkezik ilyen, másoknál túltengés van, vagy nem a saját dolgairól kapja az értesítést.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.