Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kivánok!Köszönöm szépen a válaszodat!Ma már müködik minden rendessen!

Dolphin kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük a visszajelzést, örülök, h rendben van a piac már Nálad is.
    További jó játékot!

szöszi50 és Swartsch kedveli ezt.
  3. holdjáró

holdjáró Járnitanuló

Sziasztok! Az Északi erdőben nem lehet bearatni a fákat....:( Délelőtt is próbáltam, meg most is. Nem tudom, hogy központi hiba vagy csak nálam nem megy.
    farmnév: holdjáró ID:5305871

4. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia, szerintem tele van a raktárad. Nézd meg, hogy van-e figyelmeztető kisharang a fatermések sorban. Ha igen, adj a megrendelőknek vagy csinálj jelvényt.

Luminary kedveli ezt.
  5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint a fatermések kategóriában nincs több hely a raktárban. Ahhoz, hogy be tud takarítani a termést először helyet kell csinálnod a raktárban. Úgy látom, hogy most a megrendelőket ki tudod szolgálni. Ha még mindig kevés a hely, akkor tudsz jelvényt gyártani, vagy az Újrahasznosítót is indíthatod, ahová bedobálhatod a felesleges fatermést, növényt illetve egyéb olyan raktáras cuccot, ami foglalja a helyet, de még nincs rá szükséged.
    A gyopáron véges a raktárak tárolási kapacitása, nem gumifalú, mint a farmon. Belépve egy narancs, vagy piros harang figyelmeztet, hogy melyik kategóriában van tele, vagy majdnem tele a raktár.
    Sok sikert!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  6. holdjáró

holdjáró Járnitanuló

Köszönöm szépen, az volt a baj. Erre nem gondoltam

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Valóban nem volt több hely. Köszönöm a tanácsot is, hogy mit tegyek.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.2.25
    Luminary és Sylja kedveli ezt.
  7. Negedi

Negedi Járnitanuló

Pár hete jelent meg az a hiba, hogy játék közben egyszer csak teljesen fekete lesz minden. Semmit nem tudok csinálni. Ki kell lépnem, majd pár perc múlva vissza. Azt hittem a gépemmel van valami, bár máshol nem volt ilyen problémám. A mai nap kérdeztem a szomszédomat, nála is gyakori ez a jelenség. Pont az történik nála is, mint nálam. Kocsit megnyugodtam, hogy nem csak nálam sötétül el minde. Ma meg már a kisebb telkemen is jelentkezett. Jelezni szeretném, hogy a központ is tudjon róla és utána tudjanak nézni.

8. Dolphin

Szia,
    kliensben vagy böngészőben tapasztaltad a jelenséget? Milyen művelet végzésekor jelentkezik?
    Kérlek, adj Farmnevet / Farmneveket és Farm ID-t, ezek nélkül érdemben nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

9. pagi761

pagi761 Utánpótlás-írogató

Jelezni szeretném, hogy a múzeumnál továbbra sem számol, és nálam az összes farmon -a számláló alatti területen fekvő - kézzel aratható kitehetőt nem tudom leszedni . Ez a kergekert, világítótorony, kincses sziget,hajótöröttek partjára vonatkozik! Köszönöm az esetleges segítséget!
    pagi761 ID: 14065995

10. kevinerika52

kevinerika52 Járnitanuló

Szia. Én sem tudtam levenni, mióta kikapcsoltam az egérkurzort egyik event miatt, sőt a szédültről sem de visszakapcsoltam azóta sikerül leszednem.

genka53 kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    a beállításokon ha módosítasz az aratás erejéig, akkor fogod tudni a lap tetején lévő dekorokat is aratni.
    Ezt állítsd KI értékre a Játékbeállítások / További beállítások oldalon, majd alul nyomd meg a Mentés gombot.
    A Kép csak illusztráció, nem Nálad készült:
    upload_2025-2-25_10-56-4.png
    Ezt pedig állítsd BE-re:
    upload_2025-2-25_10-56-39.png

Aratás után visszaállíthatod, ha gondolod.
    A Múzeum aratások után a TP-t területváltás / frissítés után sem írja jóvá? Melyik területen arattál ma múzeumot? Felírtad esetleg mennyi TP-t kellett volna kapnod, mennyi volt az egyenleged aratás előtt / után?
    További jó játékot!

Swartsch, genka53 és pagi761 kedveli ezt.
  12. Negedi

Negedi Járnitanuló

Böngészőben játszom. Valamit dolgoztam a telkemen, de nem emlékszem, hogy éppen mit. De ezután feljegyzem mikor sötétül el. Megkérdeztem a szomszédomat, de ő is csak arra emlékszik, hogy éppen valamit dolgozott. Ó van valami mire emlékszem. Tegnap a felhőmet rendeztem és akkor egyszer csak elsötétült. Bosszankodtam is, hiszen az egyiket vittem felfelé s akkor. Léphettem vissza és keresgéltem, hol is van amit fel szerettem volna vinni.
    Negedi, 16827595

13. baltha54

baltha54 Junior szaki

Nézzétek már meg legyetek szivesek, hogy gyékény volt feltéve direkt a felröpi miatt, nem irta jóvá a cukorpapirokat.Ki be lépés , frisssités megtörtént. Köszönöm ID: 1865723

14. pagi761

pagi761 Utánpótlás-írogató

Hú! Megnéztem a beállításokat, mindkettő ki van kapcsolva!Múzeumot a világítótoronynál arattam, akkor amikor jeleztem felétek a problémát. A learatott múzeumnál, most 7440534 tp-t mutat! Köszönöm a segítséget! Megnézem egy másik farmomon is, és esetleg onnan is jelzek, közvetlen aratás után!
    kevinerika52 segítségét megfogadva ismét visszakapcsoltam az egérrámutatást, és most tudom aratni kézzel a tp-t mutató információ alatt kirakott elemet is! Köszönöm mindkettőtöknek!
    -Benéztem a többi farmomra is, a múzeumoknál aratáskor a főszámláló hozzádja a tp-t, csak az a kis fülecske nem jelenik meg a számláló alatt, ami mutatná, hogy mennyi tp-t adott hozzá! De a lényeg jóváírja!
    - Le tudtam aratni kézzel mindegyiken a kitehetőket, amik közvetlenül a tp kijelző alatt van, de úgy, hogy visszakapcsoltam az egérrel rámutatást!:pxDxD fordított verzióval, működik!!!xDxD

Utoljára szerkesztett: 25.2.25
    Dolphin kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    azt nem látjuk a Játék naplójában, hogy mi volt a földedben aratáskor.
    A mai napon az alábbi eventes felröppenők lettek jóváírva Nálad:
    - 2025-02-25 04:27:14-kor a Szédült szántón aratva 162x Gyümölcsszirup és 95x Cukorpapír
    - 2025-02-25 04:27:38-kor a Főfarmon aratva: 45x Gyümölcsszirup és 21x Cukorpapír
    - 2025-02-25 08:43:52-kor a Szédült szántón aratva 25x Gyümölcsszirup és 15x Cukorpapír
    - 2025-02-25 11:17:28-kor a Főfarmon aratva: 84x Gyümölcsszirup és 50x Cukorpapír
    - 2025-02-25 12:02:27-kor a Főfarmon aratva: 1x Gyümölcsszirup
    - 2025-02-25 12:03:29-kor a Szédült szántón aratva 7x Gyümölcsszirup és 6x Cukorpapír
    Most 77 db Cukorpapír és 688 db Gyümölcs szirup van a Pajtádban.
    Ma az eventbe eddig 3 db Mézes cukorka malomterméket adtál be és 10 db Gyümölcsszirupot a 7. szinten az eventkellékekből. Eddig 13 oszlopod van készen.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    köszönöm a pontosítást.
    Elsőkörben javaslom, hogy töröld a beragadt sütiket (cookies) a böngészőben, s ürítsd a Gyorsítótáradat. Nem tudom milyen rendszerességgel takarítod a gépedet (Ccleaner használatával pl.), de ha több farmon is játszol, akkor célszerű sűrűn, hogy ne legyenek összeakadások.
    Ha ezek elvégzése esetén is jelentkezik a probléma még, akkor jelezd rögtön, s add meg milyen tevékenységet végeztél épp.
    Ugyanezt javaslom a Szomszédodnak is, ő is takarítsa a gépét, majd ha azt követően is jelentkezik újra a feketeség, akkor jöjjön ő is a Segítségkérő topikba az adataival. Adjátok majd meg azt is, hogy milyen böngészőben játszotok.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  17. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Sziasztok,
    A cukorkaroham felhője az ismertető szerint 8.000x farmszint TP-t ad, ha rámegyek a felhősorra, ez az infó nem jelenik meg.
    Köszi a válaszokat :)

18. Lizakislány2

Lizakislány2 Fórum-zöldfülű

üdv van polip tavacskám de nem tudom kirakni szint hez van kötve

19. Dolphin

Szia,
    jó felhőt nézel?
    Mivel azonosító adatokat nem hoztál, benézni nem tudok Hozzád, de én úgy látom, hogy rendben van a tulajdonsága a Cukorkaroham felhősor 2. felhőnek, amit a mostani eventben tudunk megszerezni.
    upload_2025-2-25_14-16-21.png
    Ha Te nem ezt látod, kérlek, hozz azonosító adatokat, és ha tudsz, hozz képet is.
    Megértésedet köszönöm!

Zsuzsikan és Swartsch kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    a Polip február 6-án átalakult titokállatból normál farmos állattá.
    Ettől az időponttól kezdve csak akkor tudod kihelyezni az ólat, ha a Maja majmok szentélyében kiváltásra került a 14. kamrában a Poliptavacska szobra.
    Mivel Farm nevet, Farm ID-t nem hoztál, benézni nem tudok Hozzád, de ha bemész a Maja majmok szentélyébe, akkor tudod ellenőrizni.
    Itt találod az ezzel kapcsolatos információkat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/poliptenyésztés-előkészületek.25961/#post-1433911
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.