Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

többszöri ki be lépés után is megvolt az elvetett event növény egyébként

2. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia!Segítséget szeretnék kérni .A felhőt szerettem volna kiváltani ,de nem volt elég növényem ,így vettem két kosarat.34 db hiányzott.Megvásároltam de nem kaptam meg a felhőt,pedig így több is lett mint amennyi hiányzott. Kérlek nézz utánna mert nagyon csalódott vagyok,már nem is látok. Köszönöm ID:21206344

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    most látom, hogy az aláírásodban bent vannak az adataid, így beléptem Hozzád.
    Az eventes területet utoljára 2025-03-12 13:03:23-kor arattad.
    Ahogy írtam, ebben az időben futott a frissítés, s vélhetően a vetésed ezzel ütközhetett.
    A földekbe most vetettél magokat, 2025-03-12 18:39-kor, ezek már az event ideje alatt nem fognak beérni.
    Jelenleg 93 haladási pontnál tartasz, 2 haladási pontot tudnál szerezni Rackótól, ha beadod a két feladathoz (1. és 2. számmal jelöltem), amiket kér, ezzel eléred a következő ajándékot a haladási sávban és vissza is jönnek még Mindketten újabb igényekkel 1 óra 16 perc múlva:
    upload_2025-3-12_18-54-38.png
    Elviszem a jelzésedet a Központ felé, de ígérni nem tudok semmit, hogy erre ma még kapunk választ.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2025-03-12 18:17:02-kor és 2025-03-12 18:22:31-kor vettél egy-egy Mulatság kosár S kosarat. Ennek tartalmát meg is kaptad:
    upload_2025-3-12_19-13-24.png

A kosárral Haladási pontokat nem tudsz szerezni. A Haladási pontokat csak Rackó és Töfi megrendeléseinek teljesítésével tudunk szerezni, jelenleg 206 pontnál tartasz, a második felhőhöz még 24 pont kellene.
    upload_2025-3-12_19-25-17.png
    Még 2025-03-12 20:35:43-kor visszajönnek új igényekkel, a mostani kérésüket mind teljesítetted, utoljára Rackónál a 2. feladatot 2025-03-12 18:24:35-kor, ide adtad be a Pattogatott borsókat, amit vettél a kosarakkal.
    Az ismertetőt itt tudod átnézni ismételten:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/karneváli-forgatag-2025-február.26046/#post-1438230
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  5. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

hát pont ezt írtam hogy ha nem veszett volna el az a vetés akkor még egyszer este bearathattam volna, ezt a frissítést meg a szerintem a játék hibája hogy nem értesítettek erről, köszi szépen akkor hogy játszunk ha nem engedik? és még kárpótólni sem fognak ebben biztos vagyok

6. Dolphin

Szia,
    megértem, hogy ez most problémát okozott Nálad.
    Ahogy számoltam, ha most beadod azt a két Rackó kérést, kapsz 4 pontot, így lesz 97 Haladási pontod. Ha visszajönnek az új ajánlattal, akkor Töfit újra teljesen ki tudod szolgálni, az 12 Haladási pont, 109 pontod lesz. És Rackónál is teljesíteni tudod a 2 most megjelölt kérést, mert van még hozzá felröpid, az újabb 4 pont. Ezzel 113 pontod lesz, amivel a 110 pontos jutalmat is meg tudod szerezni.
    A következő szintig nem tudtál volna eljutni akkor sem, ha lett volna még egy aratásod, mert az maximum még 2 pont lehetett volna pluszban, s a következő ajándék 130 pontnál lenne elérhető:
    upload_2025-3-12_19-50-41.png
    Én ennél többet nem tudok Neked segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  7. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

én úgy látom hogy csak a 109-ig jutottam el, vagy nem értelek, pont az az egy aratás kellett volna hogy 110 fölé menjek

8. Dolphin

Szia,
    nem szolgáltad ki Rackót 20:08 előtt, amit mindkét válaszomban megírtam, arra a 4 pontra még szükséged lett volna a dekorhoz:
    18:56-os válaszom:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-33#post-1441066
    19:51-es válaszom:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-33#post-1441086
    Sajnálom, én ennél többet nem tudtam tenni.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  9. Seherezádé1962

Seherezádé1962 Utánpótlás-írogató

Szeretném megkérdezni, hogy a Vadaskert mennyisége limitált? Úgy olvastam, hogy minden területen ötöt tehetnék ki. Ezzel ellentétben a kosár fülnél, ha rámegyek az állatok vásárlására, csak a Manufaktúrát mutatja, a Vadaskertet nem. Járt más is így?

Közben itt a fórumon meg is találtam a választ. Sajnos, csak 7 darabot enged vásárolni. Félreértelmeztem, hogy minden területre 5 darabot lehet kitenni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.3.25
    Dolphin kedveli ezt.
  10. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Helló! Szeretném megkérdezni, hogy miért nem lehet pörgetni, sem a normál, sem a party nem mutat semmit, el sem indul. Általános probléma, vagy csak nálam lehet gond. ID 9763942. macasnagyi43 - raktárházat csak egyet lehet vásárolni, vagy építeni, mert ez sem jelenik meg nálam. A segítséget előre is köszönöm.

11. Menitala

Menitala Fórum mestere

Mikor lehetett vagy lehet Csupakobra állatot szerezni? Lehet tápot keverni. Köszönöm.
    Drakula papagály ma délutáni lehetőség!?

12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ezeket az információkat mindig megtalálod a fórum főoldalán, a Fejlesztői blog, Eventek, Eventismertetők topikban.
    Teliholdas világ újdonságok - 2025. március
    https://board-hu.farmerama.com/threads/teliholdas-világ-újdonságok-2025-március.26092/

A Drakula papagáj az A Vadon állatai event alkalmával kerül bevezetésre, így a leírását is ott olvashatod első alkalommal.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-vadon-állatai-2025-március.26091/

Sok sikert az újdonságokhoz!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    többféle raktárház van játékban: Füvészkert, Vadaspark, Manufaktúra és Múzeum.
    A Farmon egyet-egyet ki tudsz váltani a Bölcs tölgyről mindegyikből, a többit Farmaranyért tudod megvásárolni.
    A Bahán egyet-egyet tudsz kiváltani a Maja majmok szentélyéből, a többit szintén Farmaranyért tudod megvásárolni.
    Itt találsz egy összefoglalót, hogy melyik típusú raktárházból mennyi van már játékban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eventismertetők-útvesztőiben.15382/#post-892291

Itt tudsz az Enciklopédiában tájékozódni a témában:

A Kerek kerék kapcsán jelzett hiba kapcsán nincs tudomásunk arról, hogy gond lenne. Benéztem Hozzád és semmi problémát nem tapasztaltam - egy normál pörgetést indítottam, gond nélkül lezajlott a pörgetés, 4x Kacsa Kata szupertrágyát kaptál:
    upload_2025-3-13_11-19-28.png

Ha Nálad továbbra is fennáll a probléma, akkor kérlek, töröld a beragadt Sütiket (Cookies) és ürítsd a Gyorsítótáradat. Az ellenőrzést Chrome böngészőben végeztem el.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  14. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Az eventes terület nem nyílt meg és már a csevegőjét sem találom. Mi történt halasztottátok az eventet?

15. Dolphin

Szia,
    az eventes területen tegnap véget ért az event.
    A mai két event nem az eventes területen zajlik.
    A Végtelenül éhes Padlizsán event a teliholdas területről elérhető, a Vadon állatai event pedig a Főfarmról és a Baháról is, itt tenyészteni szükséges.
    Javaslom nézd meg újra, figyelmesen az ismertetőket.
    Mindkét event rendben elindult, ahogy arról a tájékoztatás is megjelent.
    Jó játékot!

Sali~*.*, kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  16. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Megnéztem az induló eventeket érdekes módon az őszi top event is fent volt, most megnéztem az a tavalyi nem tudom hogy keveredett ide.

17. Dolphin

Szia,
    az Őszi top event azért került előrébb a listában, mert került bele friss közlemény, kedden 10:06 perckor, ezt láthatod Te is, a sor végén - ha az időpontra kattintasz, akkor el is jutsz a bejegyzéshez:
    upload_2025-3-13_14-27-45.png

Megtörtént a névegyezőségben érintett dekorok névcseréje, s erről adtunk ki Közleményt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Őszi-fesztivál-top-4000-2024.25635/#post-1440803
    Ha egy topikba új bejegyzés kerül, akkor az előre ugrik a listában (hogy észleljétek a változást).
    További jó játékot!

kigyo51, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a Csupakabra barlanghoz szükséges Gerincesvirágot hol találom? Jelenleg a Teliholdas vetőmön nincs 1 db sem. Valami vásárlással lehet hozzájutni? És egy kérdés : Mire való a Virágzó mágiatankönyv?

Utoljára szerkesztett: 13.3.25
  19. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

A kerékpörgetésnél nálam nem működik a Esc billentyű visszaállításnál.
    Ez általános jelenség, vagy magamnál keressem a megoldást?

20. Dolphin

Szia,
    a Gerincesvirág a Gerincesfa, teliholdas fa termése.
    Ha nincs ilyen fád, akkor Jack boltjában tudsz kiváltani belőle.
    Részleteket itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fák-a-játékban.17269/#post-926063

nagymami2, kigyo51, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.