Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Szép napot! Szeretném megkérdezni, hogy a cirkuszban vásárolt XXl-es fához alapot is kapok? Elfelejtettem már, és nem találok rá választ! Köszönöm ha válasolsz!

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sali~*.*, Dolphin, *Gizus* és még 1 ember kedveli ezt.
  3. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Othep kedveli ezt.
  4. Juditka1966

Juditka1966 Járnitanuló

Juditka1966 ID: 7393786 Sziasztok! Segítséget szeretnék kéri, sikerült végig csinálnom a Bevásárlás eventet nagy örömömre, a felhősort most szereztem, viszont az ajándékokat nem engedi kitenni. Nagyon köszönöm. Judit

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azt a felhőt a múlt hét végén lehetett megszerezni. Ha megcsináltad, akkor fel tudsz rá tenni dekorokat, egy kivételével, amit a jövő hét végén kaphatunk meg.
    Ha Neked nem engedi feltenni a dekorokat, akkor egy másik felhőre akarsz pakolni. Ellenőrizd. A tengeri boszorka felhősor lehet ez a másik, az eventes területen futó event felhője. A Bevásárlás event felhője jellegzetes, barna színű alappal rendelkezik, könnyű felismerni:

Bevásárlás felhősor

• Lezárási idő: 18:00 óra
    • Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • Farm szint x 6.000 TP
      • Baha szint x 2.000 TTP
      • Több TP / TTP az ólaknál. Bónusz: 200% Hatóidő: 3:00 óra
    • Részben tematikus felhősor: Jégkrémbarter és Feneketlen máguskalap dekorok, valamint 2 db 1x1 és 1 db 2x2 méretű tetszőleges dekor helyezhető fel rá.

kigyo51 és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Othep

Szia.

Mint ahogy játékostársad is írta, ezt a felhőt a múlt héten, az első küldetésben lehetett megszerezni.
    Kollégám ellenőrzése alapján sajnos nem szerezted meg.
    Az 1. és 2. szinten teljesítetted mind az ezüst, arany, gyémánt feladatokat, a 3. szinten csak az ezüstöt, a 4-es szintet el sem kezdted.

Kérlek, tanulmányozd át a jutalmakat az ismertetőben: https://board-hu.farmerama.com/threads/bevásárlás-hétvégi-küldetések.26135/#post-1442362

Dolphin kedveli ezt.
  7. Juditka1966

Juditka1966 Járnitanuló

Végig csináltam az összes feladatot, most már a felhősor sincs meg, holott a nyeremények között ott volt 85/80 és jobb oldalon kiírja, hogy az összes jutalmat megszereztem. 4/4 feladatsort is megcsináltam, mert vásároltam egy kosarat. Most játszhatok, ültetgethetek a semmiért. Mindegy ezt buktam, akkor azt a felhősori is amiért játszottam, ott van kipipálva . Elvagyok keseredve, így nincs értelme a 3.-ik résznek majd jövő héten. Köszönöm.

8. Othep

Amiről most írsz, az a még tartó Tengeri boszorka event.
    Ennek ez a felhője:
    Tengeri Boszorka felhősor
    • Lezárási idő: 48:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • farmszint x 4.800 TP
      • bahaszint x 4.800 TTP
      • 1x TP/TTP betakarítási bónusz S
      • 1x Kerekkerék-forgatás láda V
    • Tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek rá (Víz alatti amőba, Filiszteus, Hívatlan látogató).
    Valamit összekeversz.
    Megadnád a dekor pontos nevét, amit nem tudsz felhőre rakni?

kigyo51 kedveli ezt.
  9. Juditka1966

Juditka1966 Járnitanuló

Köszönöm a tájékoztatást akkor a mostani ajándékok között miért volt felhősor, igyekeztem végig csinálni, minden ajándékot felvettem. Nincs miért még 77 órát ültetnem, mert kimeritettem az ajándékokat, és felesleges lesz 3.küldetést is csinálni, feleslegesen vásároltam kosarakat, saját káromon tanultam. Az ajándékok közé nem kéne belerakni a felhősort mert megtévesztitek a játékost.Így úgy néz ki, mintha amit most megnyertem 2.küldetéshez tartozna, de ezt nem szerepel sehol,hogy csak úgy ott van, küzdjünk csak feleslegesen.2.küldetést tudtam végig csinálni, és ott volt felhősor ajándék de minek???? Van még 77 órám a semmire. Ez korrekt.

Víz alatti amőba, nyilván az elsőben volt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.3.25
  10. Othep

A Víz alatti amőba a most is futó Tengeri boszorkány event felhősorára való.
    Megnézted egyáltalán a felhősor képét, amit becsatoltam?

Kérlek, a Tengeri boszorka felhősort keresd meg a Paszulyodon.
    Tengeri Boszorka felhősor
    • Tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek rá (Víz alatti amőba, Filiszteus, Hívatlan látogató).
    Ha szükséges, írd be a Paszuly keresőjébe a Tengeri boszorkány címet.
    upload_2025-3-30_16-54-24.png
    (A kép illusztráció nem a farmodon készült.)
    Erre a felhőre majd fel tudod rakni a dekorod.
    Ha így sem boldogulsz, jelezz vissza, és elviszem a problémát ellenőrzésre.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Juditka1966

Juditka1966 Járnitanuló

Igen megnéztem, és ott van ,sikerült megnyernem, de az ajándékaim nincs között Fel is raknám, ha az eszköztáramban lenne. Köszönöm Juditka1966 ID: 7393786 Remélem pótolható.

12. Othep

Rendben.
    Továbbítottam ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lesz, hozom az eredményt.
    Szíves türelmedet kérem. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Othep

Szia ismét.

Megtörtént az ellenőrzés.
    Sikeresen megszerezted a Tengeri boszorka felhőt.
    Megtalálod a Paszulyon, ahogy javasoltam.

A Víz alatti amőba dekort azért nem találod, mert kitetted a Hajótöröttek partjára.
    Onnan tudod törölni és feltenni a felhőre.
    A felhőre szükséges többi dekorod a Láda / Váza ikon Dekorációs tárgyak fül alatt várakozik.

upload_2025-3-30_20-5-2.png

Gratulálunk. :)

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A Tengeri Boszorka felhő miért az Egyéb bónusz sorok között van? Semmilyen bónuszt nem ad, a Tárgyak sorai kategóriában lenne a helye.

-ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    már jelzésre került a Központ részére, a kategória javítása folyamatban van.
    Amint kapunk információt a módosításról, tájékoztatni fogunk Benneteket.
    Türelmedet köszönjük!

16. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!

Party pörgetési jegy:
    Színe:
    lila
    Használható: party módban

Maximálisan tárolható darabszám:
    korlátlan

Szeretném megkérdezni, hogy a fenti információ már nem igaz?
    Mert az Okosfüleshez megvettem a fejlesztéseket és azt írta, hogy el fog veszni az az 5 PP amit a csomag tartalmaz.
    Én úgy tudtam, hogy korlátlan a darabszám nem úgy mint a sima esetében ezért azt gondoltam csak valami hiba, frissítettem és a vásárlás után tényleg nem kaptam meg az 5 PP-t.

Utoljára szerkesztett: 31.3.25
    Namiamano kedveli ezt.
  17. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni,mert többszöri probálkozás után sem tudtam az okosfüles labor fejlesztést és a Cápakefe
    dekort megszerezni. Három farmon is próbálkoztam,ki és be is léptem. /a számláló 29-et mutatott/mégsem kaptam meg.Valamit biztos
    rosszul csinálok./ a képeket is néztem a csevegőben/
    lili-om ID:47176607 , banya- ID:2836402 tanya1026 ID:7040433
    Nagyon megköszönném ha volna időd bármelyik állattal megcsinálni.
    Előre is köszönöm! tanya1026

18. kerimán

kerimán Fórum-zöldfülű

Szia!
    Szeretnék segítséget kérni, kevertem a malomba tinitahalat levonta a növényeket, de nincs meg a tintahal. Ki-be lépés után sem találom. Köszönöm ID 54754001

19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Kedves Moderátor !Megvásároltam az Okosfüles laborja 5 fejesztését, ahol is kerekkerék pörgetést is ad/na. Sajnos én nem kaptam meg a 15 parti pörgetést. 458 db parti pörgetési lehetőségem volt vásárlás előtt ! Vásárlás után is ugyanennyi. Frissítettem, nem történt változás, nem írta jóvá számomra.
    Vásárlásaim közben az alábbi hibát taasztaltam= sima pörgetéseim száma majdnem elérte a határt. Ezt írta, holott ez nem valós adat. Ez hiba !!
    ID:
    49267527
    Marika312

20. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Kedves Modi,
    Nekem azt írja az Okosfüles fejlesztés vásárlásakor, , hogy a limit feletti party pörit elveszítem. Úgy tudtam, a party pörinél nincs limit :cry::sleepy:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.