Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha a jobb oldali feladat alatt a Tudományos állomás részt érted, ahhoz nincs szükséged Okosfüles kártyakulcsra. A különböző kombinációk kirakásához Plazmagömbre van szükségünk, melyet a 10 óránként aratható mezőkről tudunk begyűjteni az Okosfüles laborja feladatrészben, mindhárom szinten egy-egy ilyen mező található.
    Itt tudod a Tudományos állomás feladatrész leírását ismételten átolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/#post-1446426.
    Sok sikert a folytatáshoz!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  2. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Szia!
    Köszönöm a gyors választ. Engem az zavar meg hogy lakat van rajta. Most egyet tudtam csinálni.

3. Dolphin

Szia,
    ahogy az előző válaszomban látható linkeken olvashattad, ezek a mezők 10 óránként arathatóak, s alkalmanként 2 db Plazmagömböt adnak. 2 db Plazmagömböt kaptunk az event kezdetekor is. Minél többször tudod aratni a mezőket, annál több Plazmagömböt tudsz szerezni. Malomtermékkel tudod gyorsítani az aratható mező érési idejét, egy mezőnél max. 5 malomtermék használható fel. De ezek az információk elérhetőek a linken.
    Ellenőrzésem alapján eddig 10 db kombinációt raktál ki, tehát eddig 10 db Plazmagömböt használtál fel. Amíg nem húzogatod fel a mezőkbe a 3 különböző elemet, addig a lakat a sorvégén ott marad. Viszont a lakat alatt látszik, hogy van-e Plazmagömböd (a kép illusztráció, nem Nálad készült)
    upload_2025-4-18_18-34-47.png
    Sok sikert a folytatáshoz, még csak 1 nap telt el a kéthetes időtartamból, semmiről nem vagy lemaradva.

Swartsch kedveli ezt.
  4. mami531953

mami531953 Haladó

Sziasztok!!!Sajnos en csak termelem az eventnovenyt,de nem tudom elkezdeni az okosfules laborjaban a jatekot,ker 1 okosfules kartyakulcsot.Nekem nincs,hogy tudom megszerezni?

5. Dolphin

Szia,
    egyet mindenki kapott az event indulása utáni belépéskor. Ezzel egy területet fel tudunk oldani, az 1-sel jelölt mezőbe beadva.
    A másik kettőt a táblákon tudjuk megszerezni.
    Itt tudod újra átolvasni, hogy melyik táblán hol van a kezdőmező, s hol tudod az Okosfüles kártyakulcsát megszerezni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/#post-1446425
    Mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztá, benézni nem tudunk Hozzád, így csak általánois válasszak szolgálhatok.
    Ha pótlod az adatokat, akkor tudok személyre szóló segítséget is hozni.
    További sikeres haladást!

Swartsch, Othep és aida2330 kedveli ezt.
  6. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Szia!
    Kerlek nezd meg, hogy most "beettem" a horror betakaritasnovelot ami +2-ot ad 3 dbot, levonta, de nincs bent a rekeszbe.
    Gazda: zsoxxya ID: 19684713

Elore is koszonom Neked!

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Az a rekeszek felett van. :)

kigyo51, Swartsch és zsoxxya kedveli ezt.
  8. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Koszonom szepen!
    Hiaba na! Az 5 honapos kihagyassal sokat felejtettem, meg az alapokat is ugy latszik. Meg azt is, hogy a bonusz egyszerre aktivalodik es nem adodik ossze az ido.
    Szep napot kivanok!

Othep és zsani_apja kedveli ezt.
  9. mami531953

mami531953 Haladó

Koszi a valaszod draga Dolphin! Az Farm nevem mami531953,az ID2253739.Aldott Husvetot kivanok!

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, ezért szíves türelmedet kérem.
    Azt javaslom, amíg várakozol, vesd az eventnövényt, vagy tegyél ki állatos ólakat, fákat a többi eventkellék az Űrlénysejt és a Mikroszkóp megszerzése érdekében. Ez utóbbiért ne feledd el kitenni a Varázsfákat.
    Illetve, ha az megfelelőbb számodra, akkor tenyéssz a Mikroszkóp megszerzéséért. Bár a tenyésztéssel talán érdemesebb megvárni a Baby Boom-ot, ami hétfőn indul: https://board-hu.farmerama.com/threads/baby-boom-akció.26237/

Amint lehet, jövök a válasszal. :)

11. Othep

Az ellenőrzés megtörtént.

Kollégám megállapítása szerint:
    2025-04-18-án (tegnap) 08:46:47-kor beadtad az első Okosfüles kártyakulcsát a 2. szint kezdőmezőjénél, itt már el is kezdted a Mikroszkóp beadásokat.
    Itt tudod átnézni a mezőket, hogy melyiken találhatók az időzített mezők, illetve, hol tudod átvenni a következő Okosfüles kártyakulcsot, amivel a következő területet el tudod kezdeni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/#post-1446425

Áldott Húsvétot kívánok. :)

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

[​IMG] Sziasztok!
    Segítséget kérnék! Gyopárvölgyben a falú főterén vannak megrendelők és jutalmakat adnak ha fejleszted azt amit kér. Nálam, mint kiderült az egyiknek a kérése : Egy Ansu fa elhelyezése a játéktéren! 17. Szinten vagyok és rég feloldottam már az előállító helyen(a barackfák közt- fejlesztései is kész [​IMG] ),de hogy kell kihelyezni mert nem jelenik meg sehol az Ansu fám?!
    Remélem érthető voltam és valaki segít - köszönöm Szép ünnepet kívánok![​IMG]

Utoljára szerkesztett: 20.4.25
  13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Az Alpesi sárgabaracknál a kis lenyíló nyílra kattins rá és ott van az Ansu barack.

Swartsch kedveli ezt.
  14. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Megtaláltam - köszi kellemes ünnepet

-ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  15. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Sziasztok!

Ez a tudományos állomás kifogott rajtam! Nem engedi a főzetett akárhogy keverem!

Titokzatos85 ID: 32574067

16. baltha54

baltha54 Junior szaki

Megvásároltam a tojisztikus felhősort, le is vonta a farmaranyat érte, de mikor felszerettem volna tölteni a felhőt , ujra kéri a farmaranyat. köszönöm ID: 1865723

17. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint 2025-04-21 03:12:52 órakor házikedvencet vásároltál 299 FA - ért, nem felhősort.
    Ellenőrizd a dobozodban, ott kell lennie 1 db "E-nyuszi tojás" - nak.

További jó játékot kívánok!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  18. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A főzet keveréséhez, vagyis a minijáték indításához minden alkalommal szükséged van 1 db Plazmagömbre. Jelenleg nem rendelkezel vele.
    Részlet az ismertetőből:

Plazmagömb
    Az event kezdetével kapunk automatikusan 2 db-ot!
    Hozzájutási lehetőség: térképes mechanika ablakán belül megtalálható aratható mezőkről lehet aratni.

Felhasználási terület:
    kombináció létrehozásához szükséges a 2. mechanika ablakában.
    Visszaváltási érték: 96 CSP / db

Először Okos füles laborja feladatait kell teljesítened és aktiválnod a különleges mezőket, hogy hozzájuss a Plazmagömbökhöz. Illetve kosárvásárlással is szerezhető.
    Kérlek olvasd át ismételten az event ismertetőjét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/

További jó játékot!

Dolphin, Othep és Swartsch kedveli ezt.
  19. Adrika1102

Adrika1102 Utánpótlás-írogató

Szép napot kívánok, rövid kérdésem lenne, miért nem aktiválódik a kód beírásával, hogy megkapjam az ajándékot, ami 22.-ig érvényes, köszönettel.

20. Othep

Szia.

Esetleg elírod.
    Ügyelni kell rá, hogy beíráskor vagy bemásoláskor ne kerüljön a kód elé szóköz.
    Nem szabad a 0 (nulla) karaktert O-val helyettesíteni.
    Az aláírásomból be tudod másolni vagy írni helyesen.
    Az is előfordulhat, hogy már beváltottad egyszer.
    Ha hozol farmnevet és ID-t, akkor ezt tudjuk ellenőrizni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.