Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mivel a Pletykatopik se nem csevegő, se nem segítségkérő hely, ezért itt reagálok.
    Ahogy a Közleményben jeleztük, akik úgy érzik, hogy nem kapják meg a TP-t a múzeumok aratásakor (szerencsére már csak egyedi esetek fordulnak elő), azoknak ebben a topikban kell jelentkezniük Farm név és Farm ID megadásával.
    Ha megtörtént az aratás a farmon, akkor meg tudjuk nézni, hogy a múzeumra jóváírásra került-e a TP / TTP; másik megoldás az lehet, hogy adott beérett múzeumra teszt aratást kér a Játékos, s így nézzük meg, hogy rendben van-e a múzeum aratás utáni TP / TTP jóváírás.
    Amennyiben bármelyik verziót szeretnéd kérni, mindenképpen szükséges a Farm név és a Farm ID megadása, amennyiben szeretnél teszt aratást kérni, azt is add meg, hogy melyik területen álló múzeumot arathatjuk le.
    Amit fontos tudni, hogy a múzeum aratása után szükséges egy frissítés, vagy egy területváltás ahhoz, hogy az egyenlegben is megjelenjen a TP / TTP növekmény.
    Várlak az adatokkal, ha szeretnél ellenőrzést kérni.
    További jó játékot!

peter1022 és vihence kedveli ezt.
  2. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

sziasztok , kérdezném hogy nekem van e kolibri ólam mert hiába keresem nem találom, rossz a szemem ezért kérdem üdv csibegazda2014 ID.51330790

3. Dolphin

Szia,
    rendelkeztél korábban Kolibrifészekkel, de jelenleg nincs ilyen ólad.
    Amit a Játék naplójából látok, 1 db Kolibrifészket Cserenapon elajándékoztál Nikigabika gazdának, 2022-06-05 07:50:39-kor.
    Esetleg egyeztess vele, hogy ajándékozza vissza Neked, vagy a holnap induló csere napon próbálj újat szerezni.
    A Kolibri adatlapját itt éred el:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-2#post-860714
    További jó játékot!

csibegazda2014 kedveli ezt.
  4. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Szia!Mit ültessek a teliholdra mert ma 2 db felröppenőt adott egész nap!Nem tudom emiatt be fejezni?!

5. Dolphin

Szia,
    kérdésedet nem tudom miért pont a Baha szigetes topikban tetted fel, de ha már itt kérdeztél, itt válaszolok. :) Érdemes a kérdés írása előtt a topik témakörét megnézni :)

Melyik felröppenőre van szükséged?
    A Mikroszkóp felröppenőt a Fák adják, illetve adják a Varázsfák, valamint a Tenyésztésekből is szerezhetünk a Tenyésztelepen - pont ehhez írtam az event csevegőben délelőtt, hogy holnap lesz 1 tápos tenyésztésre is lehetőség Baby boom-mal:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás-eventcsevegő.26220/page-16#post-1447885

Amennyiben Űrlénysejtre van szükséged, akkor ólakat, terményes ólakat tegyél ki.

Mindkét felröppenőnél azt tudom javasolni, hogy a hosszabb érésű idejűből tegyél ki, de azokból is olyat, amit a beéréskor rögtön tudsz aratni. Ne álljanak beérve sem a fák, sem az ólak hosszú ideig. Arass olyan gyakran, amilyen gyakran csak tudsz.

Sok sikert a folytatáshoz!

kigyo51, Swartsch és marcsi5556 kedveli ezt.
  6. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Köszönöm szépen!

7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok! a kergén van két múzeum, a legvégén arattam kézzel a számláló:771 157 119 343
    meg se mozdult , kétszer írt a múzeumoknál 1 171 821 056-ot.
    kérnék szépen segítséget,mert ki -be léptem, tisztogattam és semmi:cry: ID:16307977 kutyaszálló

8. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2025-04-29 18:43-kor történt a két múzeum aratása, s valóban nem került jóváírásra a TP Nálad.
    Továbbítottam a Központ részére az esetet vizsgálatra.
    Válaszukig türelmedet kérem.
    További jó játékot!

aida2330 és kutyaszálló kedveli ezt.
  9. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Köszönöm szépen,akkor várok:)

10. peter1022

peter1022 Rutinos

Szia,

Köszönöm. Még nem vagyok olyan szinten, hogy izgasson pár millió TP elbukása. Mire ott fogok tartani arra meg már biztos kijavítják.

Köszi tőled kedves vagy.;);):):)

11. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Furcsa jelenség ütötte fel a fejét a Gyopárvölgyben.
    Hogy vissza lehet-e nézni azt nem tudom, de megpróbálom érthetően leírni.
    Fedor megrendelőnél rákattintottam egy tételre, mire ugrott egyet a kép, és váltott más beadandóra. Ezt megismételte többször, majd később észrevettem, hogy már negyedszer kér más-más tételeket.
    Azt sem tudom, hogy elvette-e érte a cukorkákat, meg azt sem, hogy megkaptam-e az érte járó pontokat.
    Luca_511 ID: 13667325

12. Dolphin

Szia,
    én azt látom a Játék naplójában, hogy egymás után 3x rányomtál az új ajánlatot kérő gombra - lehet nem volt szándékos, lehet az egered rakoncátlankodott (például merülőben van benne az elem). Vagy túl korán volt még, s véletlenül nem a Szállítás gombra nyomtál, hanem a felső, új ajánlat kérő gombra (én jártam már így...)
    30.04.2025 - 05:57:36-kor volt az első, ekkor levont 1 Édes cserét, kiszolgálás nem történt.
    30.04.2025 - 05:57:43-kor volt a második, ekkor levont 2 Édes cserét, kiszolgálás nem történt.
    30.04.2025 - 05:57:52-kor volt a harmadik, ekkor levont 3 Édes cserét.
    Ezt követően történtek már teljesítések, ami után meg is kaptad a jutalmakat.
    30.04.2025 - 05:57:59-kor volt az első, beadtál 40x Papucskosbort, kaptál 40 ATP-t és 5x Hajtass növényt.
    30.04.2025 - 05:58:04-kor volt a következő, ekkor beadtál 48x Alpesi kékfüvet, kaptál érte 30 ATP-t és 4x Hajtass fát.
    Ha szeretnéd, tudom hozni a többit is, még volt néhány teljesítésed ezt követően.
    További jó játékot!

Luca_511 kedveli ezt.
  13. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Köszönöm a választ, és az ellenőrzést, sajnos vagy nem, a magam részéről nem tapasztaltam semmi olyat, ami igazolná ezt a "hibát". :)

14. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e, szerettem volna vásárolni farmmunkásokat, de nem tudok fizetni, mert nekem nem nyílik meg semmilyen felugró ablak. Nem tudom miért kell mindig változtatni valamin ami jó és bevált. Miért nem lehet fizetni úgy, ahogyan azelőtt. Akkor sem munkások, sem prémium villa, se semmi. Kérnék segítséget, ha lehet. Köszönöm.

15. Juditka1966

Juditka1966 Járnitanuló

• Sziasztok! Gombaerdő III csinálom, ahol sajnos folyamatos termelés mellett, a sötét szentjános bogár, nem gyarapszik.Már megkellett volna legyen. Akkor tudnék tovább lépni. Segítséget szeretnék kérni, köszönöm.Judit
    Juditka1966 ID7393786

16. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A farmmunkás előfizetést 3 féle módon tudod megvásárolni, az egyik az, hogy az eventórára kattintva aztán az öntözőkannát kiválasztod és felugrik a banki oldal, ahol be tudod fejezni a vásárlást.
    upload_2025-4-30_15-14-47.png

A 2. opció, hogy a bal oldalon az újságra kattintva, majd a piros kosárnál addig lépsz amíg amí a farmmunkás előfizetést meg nem találod.
    upload_2025-4-30_15-13-53.png
    A 3. opció, hogy bal oldalon a piros kosárra kattintva, majd az arató kiválasztása és ott eltekered jobbra 1-el, ahol is ott lesz a "Segítő munkások előfizetés".
    upload_2025-4-30_15-15-44.png
    A képek nem a te farmodon készültek, kérlek jelezz vissza, hogy így sikerült-e megoldani a problémát.
    Megértésedet köszönöm.

macasnagyi43, aida2330 és kigyo51 kedveli ezt.
  17. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Kollégám ellenőrzése alapján: A teliholdas területen van kint 1 db árnyfényműhelyed, ami 1 db tápba és 1 db sötétlő szentjánosbogár állatba kerül.
    Töröld a terményes ólat a területről vagy tegyél ki újabb sötétlő szentjánosbogár rejtekét, mert most "stagnálsz" a sötétlő szentjánosbogárral, mivel amit sötétlő szentjánosbogár rejtekével szerzel állatot, azt a terményes ól indításával azonnal "elveszíted".

Megértésedet köszönöm.

aida2330 kedveli ezt.
  18. Juditka1966

Juditka1966 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm, egy ólam van bal felső sarokban, eddig nem is volt gond, de megcsinálom. Köszönöm szépen!

19. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Szia! Köszönöm a válaszod, sajnos amikor ahhoz a részhez érek, hogy fizetés a kártyával, akkor azt írja ki, hogy megjelenik egy felugró ablak a böngészőben és annak segítségével tudok fizetni. No, ez a felugró ablak nem jelenik meg és nem tudom hogy honnan kell kiböngészni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.5.25
  20. Dolphin

Szia,
    ha jól gondolom, akkor kliensben játszol, mert olyankor jön külön, a böngészőben a fizetési ablak. Ehhez az szükséges, hogy legyen böngésző a gépeden (pl Chrome, Edge, Brave, stb.)
    Mivel a gépedre mi nem tudunk benézni, így ennél többet segíteni innen nem tudunk. Kérj meg egy családtagot, vagy számítógépekben jártas ismerőst, aki megnézi, hogy mi hiányozhat Nálad.
    Ha böngészőben lépsz be a játékba, akkor a Játékon belül jelenik meg a banki oldal, ahol fizetni tudsz.
    Sok sikert!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.