Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Ellenőrizzétek, hogy az ajándékkód amit beírtatok, az helyes-e.
    A Helyes ajándékkód:<<TWINDELAY>>
    Ettől függetlenül a problémátokat továbbítottam az illetékesek felé.
    Megértéseteket köszönöm.

szildiko78 kedveli ezt.
  2. -Sudden-

Szia.
    Továbbítottam a kérésed az illetékesek felé, a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

kigyo51 kedveli ezt.
  3. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    Talán azért nem tudod beváltani a kódot, mert nem WINDELAY, hanem TWINDELAY a pontos megnevezése.

-Sudden- kedveli ezt.
  4. szildiko78

szildiko78 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ és úgy látszik valóban hibásan írtam be a kódot. Most sikerült beváltanom!:D:D

-Sudden- kedveli ezt.
  5. -Sudden-

Örülök, hogy sikerült.
    Ahogy elnézem, totyogó98 és Zsufika81 is a te felhasználód.
    Ezért, ha legközelebb más felhasználón is problémát észlelsz, akkor elég ha 1 fórum fiókon osztod meg és a többinek az ID-át is hozod, nem kell ahhoz 3 különböző fórum fiókkal belépned, a több felhasználó megléte nem tiltott.
    Szóval: Ha legközelebb problémát észlelsz, akkor jössz ezzel a fórum profillal és a 3 ID számmal - vagy annyi farm ID-t hozol, amennyin hibát észlelsz -.

Megértésedet köszönöm.

Othep és Dolphin kedveli ezt.
  6. mami531953

mami531953 Haladó

Szia!
    Koszi a valaszod,sikerult megszerezzek egy Fojogato fuge fat a tobbi 30-at kihelyeztem,varom a beereset.Meg egy kerdesem van.Hol es hogyan lehet kivaltani a Szezon VIP oldalt.

7. -Sudden-

Szia.
    A szezonbérletet a banki felületen tudod megvásárolni.
    Az ára attól függ, hogy rendelkezel-e prémium fiókkal
    Ha van prémium fiókod, akkor az ára 539 forint, ha nincs, akkor 899 forint.
    A vásárlás után - az eddig lezárt - jobb oldalon lévő jutalmakat is fel tudod majd oldani.
    Egyebekben a jelenlegi szezonról itt tudhatsz meg többet: KATT
    A vásárlást így tudod megtenni:
    upload_2025-5-9_20-14-59.png
    További jó játékot.

Dolphin, kigyo51, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint mind a 4 múzeumból megkaptad a TP illetve TTP jóváírást. A játék naplója szerint:
    • 2025-05-09 16:53:42 = 23.642.432 TP
    • 2025-05-09 17:03:50 = 126.509.376 TTP
    • 2025-05-09 17:06:21 = 168.827.537 TP
    • 2025-05-09 17:06:21 = 117.985.406 TP került könyvelésre.
    Ameddig vissza tudok menni az ellenőrzéssel, nem találtam több múzeum aratást naplózva.

További jó játékot kívánok.

Swartsch kedveli ezt.
  9. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Köszönöm a segitsgedet. Sajnos ismét ugyanaz a helyzet. Arattam volna 10 perc volt h beérjen. Beléptem, és a beérett novény helyett magokat választhattam, klikk az 5 órásra mintha kezdeném, akkor előjött a beérett növény. Arattam, ültettem, de most a beadási hely nincs meg, virág kupac fedi. ......ehhez egy kis segitséget kaphatok? engedjem el, és majd beadom amikor rendben lesz a játék?

Utoljára szerkesztett: 9.5.25
  10. Luminary

Szia!

Hagyd figyelmen kívül a növényválasztást. De, semmi negatív dolog nem történik, ha ismételten rákattintasz a már korábban kiválasztott növényre. A beadási felületet több helyről is elérheted, nem csak az event területről. Az eventórából illetve a Baha ültetvényen és a Főfarmon az eventbejáratokból.
    Sok sikert!
    upload_2025-5-9_21-33-13.png upload_2025-5-9_21-34-9.png upload_2025-5-9_21-34-59.png

Swartsch kedveli ezt.
  11. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Köszönöm a gyorsaságot, ez a része rendben van, learattam, figyelmen kívül hagytam, beadni a növényt nem sikerült mert nincs a ott az eventes területen a beadási sávot jelző dinos bődé. bokor vagy ilyesmi volt a helyén. kiléptem, beléptem , most jelenleg ok, előbujt ahol a növényt be tudom adni a haladási sáv. Szóval most épp minden a helyén van. Köszönöm, csak lesz valahogy. Köszönöm a segitséget, és a türelmedet!

12. Luminary

Szia!

Megnézted a többi belépési lehetőséget? Fent írom, mutatom, hogy még 3 helyen el tudsz jutni a haladási sávhoz, nem kell feltétlenül a bokorból indulni. Sőt, 4 helyről is odajutsz, hisz a Hírek felületéről is a Haladási sáv nyílik meg, ahol be tudod adni a megtermelt növényeket, felröppenőket.
    upload_2025-5-9_21-58-58.png

További jó játékot!

Swartsch és jófarmerlány kedveli ezt.
  13. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    Az általad kigyűjtött pontszámok köszönő viszonyban sincsenek a játék által kijelzett pontszámokkal.
    Sajnos itt a könyvelt pontszámokkal probléma van. Mivel pontszám % sokszorozókat használtam, rengeteget pl.: matricásat is, és a kerge kertben kimentettem a múzeum fotóját aratás után a pontszámokkal. Sajnos nem előtte, de a kép közvetlen aratás után készült.

Ezt a múzeumot arattam le először, a kerge kertben található.

A meglátásom szerint nálam a kerge kerti múzeumnál begyűjtött pontszámot hibásan könyveli a játék.
    Ha lehet kérek javítást.
    Gazda: kigyo51
    ID:16990724

14. Luminary

Szia!

Továbbítom a hozott képeid alapján a visszajelzésedet.
    Türelmedet kérem.
    Köszönöm.

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  15. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia, 1000 bocs és 1 anyamedve, az alap bejegyzésemből töröltem 2 képek a kúria múzeumok képeit, mivel ott aratás előtt közvetlen, (de a kép készítés után) az egyik arany rekeszben lévő 200% -os bónuszt kicseréltem 1000%-os teliholdas TP-bónuszra a tárgyaknál. Vagyis az általad hozott teliholdas múzeum TP-k jók.
    Ezek a teliholdas kúria TP-i géppel aratva:
    • 2025-05-09 17:06:21 = 168.827.537 TP
    • 2025-05-09 17:06:21 = 117.985.406 TP
    A kerege kertben lévő múzeumot nem arathatom géppel, mert ott van kitéve egy gyepek ura (+) és azt is learatná a gépi aratás. Ezért a kerge kertben csak kézzel tudom aratni a múzeumot.

16. Beccaria

Beccaria Járnitanuló

Sziasztok! a 10 órás növény ültetésével kezdtem de az 5 órás feladat sort adja csak be, így nem tudok haladni. ez hogyan lehetséges?köszi szépen farm név Beccaria Id: 28914708

17. Gaby-gazda

Gaby-gazda Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Nem íródik jóvá a múzeumok tp-je
    Farm név: Gaby-gazda

18. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Sziasztok!
    Segítsetek nekem légyszi, mert sehol nem találtam ezzel kapcsolatban tájékoztatást. Letöltöttem a mobilomra a játékot, nagyon ürültem, hogy mostmár bárhol, bármikor arathatok, de sajnos tegnap szembesültem vele, hogy az eventes területet nem nyitja meg. Ez csak nálam nem működik, valamit be kell állítanom, vagy ez tényleg így van!
    Előre is köszönöm a választ!

19. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Amióta rossz a Múzeum, nem ad csp-t, reklamálok a napi átlag 44.000000csp-t kérem. Ez nonszensz!

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha nem hozol Farm nevet és Farm ID-t, nem tudunk benézni Hozzád.
    Biztosan CSP-t hiányolsz és nem TP-t esetleg?
    Azt tudni kell a Múzeumok aratásánál, hogy az egyenlegben csak területváltást követően, vagy frissítéssel jelenik meg az egyenleg, nem rögtön az aratás után.
    Szívesen ellenőrizzük az elmúlt nap aratásait, s ha probléma van, továbbítjuk a Központ felé, de ehhez szükségünk van az azonosító adatokra.
    Várjuk visszajelzésedet!

Swartsch, Sali~*.* és Lenczy kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.