Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mint azt többször leírtuk már a Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani, amint a Központ erre utasítást ad. Addig is, pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és reméljük hamarosan bejelentésre kerül az Applikáció hivatalosan is.
    Ebből adódik az is, hogy nem mindegyik event érhető el még az applikációban, így például a jelenlegi sem.
    Megértésedet köszönjük!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    ahhoz, hogy ellenőrzést tudjunk végezni a farmodon a múzeumok kapcsán, a Farm neved mellett szükségünk van a Farm ID-ra is.
    Amire felhívom figyelmedet, hogy a múzeumok aratása után az egyenlegben csak akkor jelenik meg a többlet, ha területet váltasz, vagy frissítesz.
    Szívesen ellenőrizzük az elmúlt napi aratásokat, de ehhez kérlek, pótold a Farm ID-dat.
    Köszönöm!

Swartsch, Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  3. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Elnézést, valóban Tp és nem Csp. Váltottam területet, hiszen megyek végig az aratásoknál. Sőt kiléptem a kisfarmomra és vissza, az alsó görgető sáv tök üres. ID:6689151

4. Dolphin

Szia,
    az lenne a kérésünk, hogy a mai napon ne aktiválj rekeszes bónuszt, anélkül arasd le a múzeumot, s ez alapján szeretnénk az aratás eredményét megvizsgálni.
    Mielőtt aratsz, készíts képet a Múzeumnál lévő buborékról, aztán arasd le kézzel a múzeumot, aratás után szintén készíts képet a múzeumhoz tartozó információs buborékról, s ezt hozd el nekünk, természetesen a Farm ID és Farm név is legyen a bejegyzésben.
    Köszönjük szépen a vizsgálathoz nyújtott segítséget!

Swartsch, kigyo51 és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    köszönöm a pontosítást és az adatot.
    Ellenőrzésem alapján valóban nem kaptad meg a múzeum aratása után járó TP-ket, ezért adataidat továbbítottam a Központ részére vizsgálatra.
    A válaszukig türelmedet kérem.

Swartsch, Lenczy és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    kérdésedet áthoztam Segítségkérő topikba, mert a Csevegő nem alkalmas hely erre.
    Benéztem Hozzád, s az event ablakból indulva a megfelelő feladatsorba jutok Nálad.
    upload_2025-5-10_9-19-36.png

Én azt tudom javasolni, hogy minden esetben innen lépj be. Sajnos ahogy azt Ableotory TL a Csevegőben jelezte, nem minden hibát sikerült orvosolni a Játék indulásakor, ezért lehet az, hogy ha máshonnan lépsz be a Beadási ablakba (például a Főfarmról, event órából), akkor esetlegesen rossz ablakba kerülsz.
    Mivel az aratások után tudunk beadni a feladatokba, így biztos jó helyre jutsz, ha az event ablaknál található bejáratról lépsz be.
    upload_2025-5-10_9-21-31.png

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    saját tapasztalatot tudok hozni erre a problémára, próbáld ki, hátha Neked is segít.
    Nekem akkor nem küldi el a levelet, ha túl sokszor teszek bele ENTER-rel sortörést. Tudom, hogy úgy szebb, ha formázom, vagy új témát, új bekezdésben kezdek, de ez a levelezőrendszer ezt nem szereti a tapasztalatom alapján. Ha folyamatosan írom, akkor akármilyen hosszú levelet probléma nélkül elküld. Ha meg mindenképpen szeretnék új bekezdést, akkor a szóköz billentyűvel oldom meg.
    A másik ami a problémát okozhatja, hogy túl sok levelet halmoztál fel, ilyenkor célszerű a régiekből törölni. Ha pár levelet kitörölsz, akkor megjelennek azok is a listában, amiket először nem látsz, mert megjeleníteni nem tudja a rendszer az összes kiküldött leveledet, ha nagyon sok van.
    Harmadik ami okozhatja, ha válaszolsz valakinek, s sok előzmény van már a levélben. Érdemes elküldés előtt kitörölni az előzmény levelezést.
    Próbáld ki ezeket a módszereket, hátha valamelyik segít Neked is a jövőben.
    Mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztál, nem tudjuk a problémádat továbbítani a Központ felé.
    Mivel ezt ellenőrizni nem tudjuk, azt tudom javasolni, hogy készíts képet a levelek elküldése előtt, s ha nem sikerül legközelebb sem elküldeni, akkor a levél képét és az azonosító adatokat csatold be egy új bejegyzésbe, s azt követően tudjuk továbbítani vizsgálatra.
    További jó játékot!

Swartsch, Sali~*.*, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!

Amikor a Gyopárról vissza szeretnék menni a Főfarmra folyton az a kép fogad ahol a 2 eventnövény közti választást ajánlja fel.
    Innen pedig csak úgy tudok kikeveredni ha kilépek és ismét belépek a játékba ami kissé már idegesítő.
    Nincs időm visszaolvasni a fórumon ezért nem tudom, hogy ez általános probléma vagy egyedi.
    GreekYogurt
    ID:56621895

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Sajnos ezt a hibát még nem javították. Tud a Központ róla.
    Szíves türelmedet és megértésedet köszönjük. :)

GreekYogurt kedveli ezt.
  10. Gaby-gazda

Gaby-gazda Fórum-zöldfülű

farm név: Gaby-gazda
    ID: 6069363

11. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Köszönöm szépen. :)

12. Othep

GreekYogurt kedveli ezt.
  13. Othep

Szia.

Köszönjük az adatok pótlását. :)

Kollégám ellenőrzése alapján nincs probléma a farmodon a múzeumokkal.
    A játék naplójában látható valamennyi napon mindegyik múzeumra megkaptad a TP-jóváírást.
    Mai adatok:
    2025-05-10 05:25:19-kor farmos múzeumra kaptál: 7.910.933 TP-t.
    2025-05-10 05:25:19-kor szintén farmos múzeumra, 10.611.865 TP-t írt jóvá a rendszer,
    2025-05-10 05:26:54-kor Hátborzongató múzeumot arattál, arra 204.079.304 TP-t kaptál.

Tegnapi adatok:
    2025-05-09 05:29:52-kor arattad a két farmost, 11.976.898 és 15.719.930 TP-t kaptál rájuk, a Teliholdas múzeumot nem arattad tegnap.

Hogy melyik nap menny TP-t kapsz, az attól is függ, hogy az aratáskor milyen bónuszaid aktívak.

Amit fontos tudni, hogy a Múzeumok TP-je nem rögtön aratáskor kerül az egyenlegbe, hanem csak frissítés vagy területváltás után.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. engela1961

engela1961 Junior szaki

Mi a teendő ha hosszú érésűvel Ammoniteszel kezdte valaki s koponyát kéri elsődlegesen a feladatban van e megoldás ?

15. Othep

Szia.

Egyeseknél ha eventórából / farmról / hírekből nyitják meg a küldetést, a rossz feladatsor jelenik meg.

Innen lépj be a beadási ablakhoz:
    upload_2025-5-10_11-52-13.png

Nem ártana elvégezned egy takarítást sem.
    (CCleaner-rel, vagy süti- és háttértár-törlést.)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. rezsder

rezsder Járnitanuló

Tegnap késő délután kiváltottal a tölgyesen egy tojásfát. Mivel a többi raktárban lévőket kitettem a főfarmra, kihagytam egy helyet az új megszerzett fámnak, De nem találom. Tudtok ebben segíteni?
    Előre is köszönöm.
    rezsder, 17252222

17. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján jelenleg 6 db Tojásfád van.
    2 db a Főfarmon, 4 db pedig a Szédült szántón áll.
    Ezek mellett van még 4 db Tojásfa XXL fád is, azok az Erdei tisztáson állnak.
    Ha szerinted ennél több fádnak kellene lennie, akkor add meg kérlek, hogy mikor, milyen módon szerezted meg őket.

cicimsincs kedveli ezt.
  18. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Learattam a múzeumokat.
    A tojástárolóban és a Kúriában géppel, a hajótörötteknél kézzel és mintha nem számolt volna.
    Legyetek szívesek megnézni.
    Köszönöm!
    Sagittarius69 ID:49043685

Utoljára szerkesztett: 10.5.25
  19. Othep

Szia.

Kérünk ehhez egy farmnevet és ID-t. :)

20. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Megint lehagytam.