Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nagymargit1

nagymargit1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Nekem 60 db. minitortám hiányzik. Minden nap beléptem ! Igérték hogy megkapjuk.Vagy még sem ?

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az event első napján a hiányzó minitortákat minden érintett játékos megkapta. Minden további napon Rackó ajándékdoboza tartalmazta a napi 30 darab minitortát. Sőt az event nyereményi között is szerepel néhány minitorta.

3. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Van egy fura dolog a torta beadásnál.
    A torta beadása előtt, ha rámegyek az egérrel a nyereményekre, akkor a farmmunkásoknál azt írja, hogy adj le még szállítmányokat 3500 értékben, hogy megkapd a következőt: 1xfarmmunkás kupon(3óra)
    Ugyanez van a titokzatos tenyészetnél és a csatninál is, csak az értékre 5834-t ír.
    Ez mit jelent??o_O

4. Laboviti

Szia!
    Az információs ablakban a résznyereményeket olvashatjuk.
    Tehát a feladatsor negyedik ablakában NEM kötelező a maximális értéket beszállítani a Tortákból, viszont ebben az esetben figyelembe kell vennünk azt, hogy nem is kaphatunk meg minden ajándékot, ami az ablakban a nyeremények között megjelenik csak annyit, ami a beszállított értéknek a rendszer alapján megfelel.
    Ha túl keveset szállítunk be, előfordulhat, hogy nem kapunk semmit sem...
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/5-képregény-event-a-vihar.11139/#post-50634

5. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Köszi szépen a gyors válaszodat.:)

6. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Lehet sokan kérdezték, de szeretném tudni, a torták kihelyezése után, ha kissé már érett, akkor mennyit érnek?
    Azaz ha a földről simán aratom a kitétel után, illetve ahogy érik, milyen pontokkal lehet számolni?
    Úgy értem, melyik az "M", "L", "XL" torta, a leírást megtaláltam fotóik nagyon kicsire sikerültek. :D

7. nagymargit1

nagymargit1 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ Laboviti ! Aszt hittem nem tudok továbblépni .De olvastam hogy részmennyiség is elég.

8. Laboviti

Szia!
    Különbséget kell tenni betakarítás és a törlés között.
    A minitorta a kihelyezés után amennyiben törlésre kerül, visszakerül a váza ikon alá. Bármilyen érési fázisban volt.
    Az "azonnali" betakarítási érték az S kategória.

9. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Köszönök szépen mindent!

10. Laboviti

A 4. ablakban nyeremények következőképpen alakulnak:
    - Farmmunkás kupon: 3500 pont
    - Titokzatos tenyészet: 5834 pont
    - Répás almás csatni: 5834 pont
    Az információs buborékot mindenképpen érdemes elolvasni, értelmezni.

11. emmucika

emmucika Junior szaki

Szia az lenne a kérdésem ,hogy a vihar event, első szintjét teljesíttetem de az ajándékok közül a zöldségfejü urat sehol nem találom??köszi emmucika

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia emmucika!

Az alábbi táblázatban is láthatod, hogy a Zöldségfejű úr nyeremény az nem egy kitehető, hanem egy matrica.
    Ezért azt kérlek a matricás albumodban keresd, ott kell lennie.

13. Holleanyó

Holleanyó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Elnézést kérek ha rossz helyre írok! Szeretném megkérdezni hogy a gazdanevet meglehet-e változtatni? (Nem itt a fórumon, hanem a farmon) Ha igen akkor hol?

Választ előre is köszönöm szépen!

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Csak abban az esetben, ha a felhasználónév szabálysértő, vagy ugyanazzal a névvel egy másik regisztráció is létezik. Ekkor a módosítás a supporton kerül végrehajtásra kérelem benyújtása után (duplicate esetben). Amennyiben egyik említett eset sem áll fenn, nincs lehetőséged a farmnevedet megváltoztatni.

Holleanyó kedveli ezt.
  15. varga0410

varga0410 Járnitanuló

Sziasztok,van elég pandám az eventhez,nem tudom beadni,kérlek segitsetek.Köszönöm.varga0410 ID4895257

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan milyen problémával találkozol? Hibaüzenet? Vagy a helyét nem találod?

17. -Agica79

-Agica79 Utánpótlás-írogató

sziasztok! kérdezném, kitöltöttem a mozizásnál a kérdőívet, hol találom az érte járónyereményt??? köszi előre is!>:(

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kérdőív első alkalommal történő kitöltéséért 30 mozipont jár. Sajnos nem minden esetben adja meg ezt a jutalmat. A hibát már jelentettük a központnak, várjuk a megoldást.

19. -Agica79

-Agica79 Utánpótlás-írogató

kár! mert beleéltem magam, mozizni már úgy sem tudtam ezer éve!:cry:

20. Panka_2008

Panka_2008 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Lehet,hogy rossz helyre írok, de az lenne a kérdésem,hogy ha kevés lesz a felröppenőm /képregény/, hogy tudok kérni barátoktól?
    Köszönöm a válaszotokat:
    Zsó

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.