Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Éva0315

Éva0315 Fórumfelvigyázó

Köszönöm! Hát ezt jól benéztem:( Akkor ezek szerint nem vettem semmit sem!

Dolphin kedveli ezt.
  2. dongó6

dongó6 Fórum-zöldfülű

Szia Dolphin!
    Igen, megértettem és nagyon köszönöm a válaszod. További szép napot Neked és a csapatnak.

Dolphin kedveli ezt.
  3. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! Segítséged kérném A dzsungel királya felhősort megkaptam de a harmadik kitevőt nem találom. "Álomba beszélés" Köszönöm ID:21206344

4. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!
    Még tovább kell haladnod. Jelenleg a 3. kör negyedik szintjén jársz.
    upload_2025-6-4_11-44-4.png Már 2 dekort megszereztél, de a 3. hiányzik. Azt a 7 szinten fogod tudni kiváltani.
    upload_2025-6-4_11-46-17.png

Javaslom, hogy válts ki csapótáblákat, hisz van elég Csillagos érméd. Célzottan azt a megrendelőt hívd vissza, amelyiknek az adománya szükséges a haladáshoz. A jelenlegi állás szerint 2 db kör zsetonra van szükséged, ezt a második megrendelő adja. Van kellő mennyiségű eventnövényed, felröppenőd a sikeres befejezéshez.

Sok sikert!

5. ádám1014

ádám1014 Fórum ismerője

Tisztelt Admin!
    Segítséget szeretnék kérni, remélem jó helyre írtam! Ma délelőtt a Leárazásrohamot kihasználva rendeltem 10 óra után néhány perccel. Csak siettem és volt is felugró ablakom a vásárlási bónusz nyereményemről, de sajnos elmulasztottam megjegyezni. Mivel a Dzsinn-láda + 20 party pörgetés(15. szint) volt soron, ezért most nem tudom hogy az ismertetőben felsorolt Dzsinn-láda nyereményekből mi jutott most nekem. Ebben kérnék segítséget ha ezt utólag meg lehet nekem nézni.

Üdvözlet ádám1014
    ID 9638669

6. Luminary

Szia!

2025-06-04 10:41:28 - kor megkaptad a 20 db Party pörgetés jegyet és a Dzsinn láda ajándékát, ami 2x Farmmunkás kupon (48 óra) volt.

További jó játékot!

7. ádám1014

ádám1014 Fórum ismerője

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
    Üdv!

Othep és Luminary kedveli ezt.
  8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

kigyo51 kedveli ezt.
  9. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A játék jelenleg nem elérhető, ez miatt különféle hibakódokat generálhat le.
    Amint a játék elérhető lesz, meg fog oldódni magától.
    A hibáról a közleményt itt találod: KATT
    Megértésedet köszönöm.

10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Pár perce léptem be a játékba. Elkezdtem játszani az ajándékba kapott erőlevessel.
    3 próbálkozásik jutottam, a nyél már 5 pontos volt, csak a fejet és a rúnát kellett volna változtatni, de semmi féle variációt
    nem fogadott el a játék. Frissítás után lőttek az erőlevesnek.
    A farm más területén sem működik pl. a munkások.
    GA-BI-O-Farm ID1508500

Marika312 és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. -Sudden-

Szia.
    Türelmed kérem, amíg a szerver helyre nem áll teljesen.
    Ha ezek után sem találod az erőlevest, akkor kérlek jelezd itt újra és ellenőrizzük a számodra.
    Megértésedet köszönöm.

Marika312 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. eva0304

eva0304 Járnitanuló

Sziasztok ! Én is így jártam , nekem már a második próbálkozást sem engedte , így buktam az egészet . A másik problémám pedig , nem enged farmmunkásokat venni .ID : 16942717 Eva0304

vampire_hunter és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. -Sudden-

Szia.
    Ha ezek után sem találod az erőlevest, akkor kérlek jelezd itt újra és ellenőrizzük a számodra.
    Megértésedet köszönöm.

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem kellet volna akkor megkezdeni a játékot.14óra 5 perckor beléptem ,megkaptam az ajándékot,elindult az event.Mindjárt kiváltottam minden földi jót ami a haladáshoz kell.Mire beérett a növényem, már csak a főfarmon tudtam aratni, de az eventnövény a szédültön volt, ahova mind eddig be sem enged.Ez egy kicsit durva,hogy a sok kedvezményem lejár,tehát anélkül nem fogok játszani.Igy jártam, de többet nem, mert abbahagyom az egészet,nem mérgelédésért játszottam ilyen sokáig!!!Köszönöm a "kedvességüket"

Szomszika és Calibaby kedveli ezt.
  15. -Sudden-

Szia.
    Senki sem látta/láthatta előre, hogy ez fog történni, sajnálom, hogy ketyegnek a bónuszaid, de azon kívül, hogy a hibát továbbítottuk a központ felé, mi (moderátorok) nem tudunk többet tenni az ügy érdekében.

Sajnálom, hogy úgy érzed, hogy abbahagyod a játékot, mi itt szívesen látunk a jövőben, akár a fórumon, akár a játékban.
    Megértésedet köszönöm.

joti54, Enikő65, KataMara és 2 más kedveli ezt.
  16. Calibaby

Calibaby Fórumprofi

Sziasztok! Én dobtam 3 baltát és eltűnt. Vagyis nem tudok visszalépni, hogy a többit is eldobjam! Calibaby01 ID:34380707

17. -Sudden-

Szia.
    Ha a probléma számodra ezután is fennáll pl: eltűnt az erőleves malomtermék, akkor kérlek jelezd itt újra és ellenőrizzük a számodra.
    Megértésedet köszönöm.

Calibaby kedveli ezt.
  18. Szomszika

Szomszika Rutinos

22 növényt arattam volna kiskockán 6 órán keresztül. Úgy döntöttem kiveszem a nyári szabadságot, hogy visszatérek-e, az a jövő zenéje. Meglátom hogy muzsikál majd a zenekar. Most egyáltalán nem jól! ( Nem a modikkal van bajom ). Első körben töröltem a kártya adataimat, prémiumot stb.

19. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok!Nálam sem működik semmi,csak a barikák lökdösik egymást!Tudom,hogy a moderátorok nem tehetnek róla,de legalább annyit,hogy ki írnák hogy körülbelül 17.órakor indul a játék.Nem kellenne lesni minden percben.A központ legalább annyit megtehetne a jobb kedvünkért!Nagyon szomorú vagyok,és kezd a kedvem is elmenni mindentől!:cry::eek:

20. Luminary

Sziasztok!

A játék továbbra sem elérhető.
    A Hivatalos tájékoztatást az alábbi linkre kattintva éritek el:

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-játék-nem-elérhető.26387/#post-1452184

Türelmeteket kérjük, köszönjük.

szöszi50, babar.bandesz és kigyo51 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.