Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsomborik

zsomborik Junior szaki

Szia kedves Admin!.
    A vidéki kocsikázásnál a Tollboa és az Erdei macska vagy mi? Hogyan lehet megszerezni.
    Kösz a segítséget!
    zsomborik ID10 984 810

2. kekcsillag9

kekcsillag9 Fórum-zöldfülű

Az erdei macska házacskát egyszerűen meg lehet vásárolni, amennyit szeretnél, a tollboát még én sem találom:))

csibegazda2014 kedveli ezt.
  3. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Az Erdei macskát a piros kosár/ állatok címszó alatt vásárolhatjátok meg. Alap ól és sárga kapható a gazdaboltban, csak a pénztárcátok szab határt, a vásárlásnak.

upload_2025-6-26_23-32-58.png

A tollboa sem nagy ördöngősség, menjetek be a Városi műhelybe és építsétek meg a Pádovai tyúk terményesét, ugyanis az fogja adni a tollboát.
    upload_2025-6-26_23-31-48.png

Az alábbi linkre kattintva olvashattok többet a tartalmi bővítésről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/magas-szintű-tartalmi-frissítés-2025-június.26458/

Sok sikert!

Dolphin, kigyo51, zsomborik és még 1 ember kedveli ezt.
  4. csibegazda2014

csibegazda2014 Fórumlakó

Sziasztok, van olyan gazdaköri, hogy pádovai kisasszony visszatér, abba van tollboa amit teljesíteni kell, ezt hol találom, hogyan ,miből tudom előállítani üdv. csibegazda2014 ID 51330790

5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia!
    Város-műhely- pádovai tyúk terményese, ott tudod megépíteni az ólat.

6. csibegazda2014

csibegazda2014 Fórumlakó

akkor miért nem találom a város műhelybe a lehetőséget, főleg úgy hogy tegnap indult 14 órakor:inlove:>:(:mad:

7. Luminary

Szia!

Pedig ott van az, csak a Pádovai tyúk grafikája nem olyan szembetűnő. A kép nálad készült.

upload_2025-6-27_10-18-23.png

Sok sikert!

8. interlala

interlala Fórum ismerője

ÜDV
    Lehet megint rossz helyen írok, de már nagyon unom a kavalkádot ami a piacon van, lassan már három hónapja. Az állatok ha rájuk kattintok keverednek a zöldségekkel, vagy semmi sincs a helyén ahogy meg szoktuk. Nem sorolom tovább, mikor tesztek végre rendet?

9. Luminary

Szia!

ITT olvashatod a hivatalos tájékoztatót.

Rendet mi nem tudunk tenni, de továbbítani tudjuk a problémát a központba, ahogy ez most is megtörtént.

További jó játékot!

GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. babi414

babi414 Utánpótlás-írogató

ÜDV:Nagyon szépen kérem,hogy megnéznék a famamo n a fáknál fenyő nem pedig fenyőtoboz igy az 54.gyfenyőt nem tudom-felrani
    fenyőtobozként mert csak 25 van.előre is kőszőnőm .ID7361267.

11. Luminary

Szia!

Pontosítanád a kérdésedet, kérlek!
    Mit és hova szeretnél beadni, hol keresgéljek?

12. mrkatinka

mrkatinka Fórum-zöldfülű

Szia! Segítséget szeretnék kérni a Titokzatos sziget gazdaköri feladattal kapcsolatban. A 7. szinten páfrányt kell termeszteni.
    A növényeim között elvileg van páfrány, de a száma a megszerzésekor játszott event vége óta 0. Ennek eddig nem volt jelentősége, mert nem volt rá szükségem a játékban.
    A növények vásárlási lehetőségénél sem tudok vásárolni. Mit tudok ilyenkor tenni, hogy az event megoldására esélyem legyen?

Gazda: mrkatinka ID: 54289222

A segítséget előre is köszönöm!

13. cicimsincs

cicimsincs Fórumlakó

Szia a piacon tudsz venni.

14. vivica65

vivica65 Junior szaki

Sziasztok.Segítséget kérnék.
    Tegnap délután vettem két Erdei macskaházacskát,Főfarmra kitettem a Vadaskertbe.ma reggel és most arattam őket,de a Vidéki kocsikázás gazdaköriben 0-át mutat az Erdei macskából.
    Mit rontok el,vagy mit tegyek,hol keressem?
    Köszönöm előre is a segítséget.
    farmnév: vivica65 ID:31407133

15. babi414

babi414 Utánpótlás-írogató

ÜDV.Szeretném.ha megnézné afáknál fenyő -né 54fa van viszont a gazdabolban fenyőtoboszt kérnek 40-drb és nem tudom
    feltenni mert afenyőt nem fogaja el,KöszönőmID7361267.

16. Luminary

Szia!

Én nem látok nálad problémát. Kattints a zöld szállítás gombra és el fogja fogadni a fenyőtobozt. Még 15 darab kell a 40-hez. Ha rákattintottál a zöld plusz jelre, akkor elvitt a játék a Gazdaboltba fát venni.Ha folytatni szeretnéd a feladatsort, akkor tedd ki a fenyőfáidat, hogy legyen elég fenyőtobozod.
    upload_2025-6-27_19-13-7.png

Tollboát a Városi Műhelyben megépíthető terményes óllal tudsz szerezni. A Pádovai tyúk terményese adja. Az is kell ehhez a feladathoz.
    upload_2025-6-27_19-19-39.png

Sok sikert!

Dolphin és cicimsincs kedveli ezt.
  17. interlala

interlala Fórum ismerője

Szép estéT
    Köszönöm a gyors válaszod

*Gizus* és Othep kedveli ezt.
  18. interlala

interlala Fórum ismerője

Most láttam hogy lehet erdei macskát, venni? de hiába kerestem az olaknáll, nem lehet , nincs, hogyan juthatok hozzá? köszi a választ szép estét

KÖSZÖNÖM , TÁRGYTALAN MÁR A ÜGYE FOGYOT KÉRDÉSEM, MEG TALÁLTAM, BOCS

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.6.25
    Othep kedveli ezt.
  19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jelen pillanatban a 800. Bahama szint a plafon.
    De a háttértárban tovább gyűlik a BTP, és amikor lesz egy újabb fejlesztés, akár több szintet is ugorhatsz.
    Jelenleg ugyan nincs információnk, hogy ez mikor következik be, de figyeld a hivatalos információkat és nem maradsz le róla.
    Folytasd tehát a játékot nyugodtan a Bahán is. :)

Dolphin, raul888, Luminary és 3 más kedveli ezt.
  20. chili48

chili48 Fórumlakó

Sziasztok! Melyik dekor ad répás almás csatnit?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.