Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Olyan, mintha flöst (6) dobtam volna, mégse tudom beadni, a "kérem" gomb inaktív! Megnéznétek?
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

szöszi50 kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    rákattintottál arra a sorra? Csak akkor zöldül ki a Kérem gomb, ha rákattintasz arra a sorra, amelynek a nyereményét kéred. (Ekkor ez a sor kap egy sárga keretet és jobbról balról egy kis nyilat, ahogy a képen látod.)
    Hisz a Te döntésed, hogy a Flös-re járó jutalmat kéred, vagy a Pókerre, vagy a Drillre - de kérhetnéd a Vigaszdíjat is. (ez a korábbi eventekben is így volt, hogy meg kellett jelölni, hogy melyiket választod, ha többre is jó a létrejött kombinációd).
    Amelyekből választani tudsz, azok világítanak a táblán (jelen esetben 3 helyen a 6-os számmal rendelkező kocka és a Vigaszdíj)
    upload_2025-7-17_18-32-41.png
    Ha így sem sikerülne, jelezz vissza és átveszem Neked amit kérsz.
    További jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  3. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm! Igen, rákattintottam és semmi sem történt! Azóta sem.
    És elnavigálni sem merek, mert ki tudja, h jön-e még nekem flös:)

Utoljára szerkesztett: 17.7.25
  4. gabimamaujra

gabimamaujra Utánpótlás-írogató

Szia. Segítséget szeretnék kérni. Reggel hosszú érési idejű növényt ültettem a bahán, hogy legyen felröppenőm. Aratás után szépen jöttek a kockafőzetek. Kockáztam, de elfogyott ill. nem volt húsz kockafőzetem, hogy a mai dobásokat elvégezzem. Aratáskor legalább hatvanat láttam vagy többet. Nem tudom hová lettek, így nem tudok kockázni. Ha valamit elnéztem kérlek, homályosítsál fel, hol a hiba. Köszönöm. /Egyébként tetszik a játék./
    gabimamaujra
    id:23942774

5. Dolphin

Szia,
    egy mini-játék indításához 10 db Kockafőzet felröppenőre van szükség.
    Ellenőrzésem alapján aratáskor 108 + 12 felröppenőt sikerült begyűjtened, Szomszédoktól nem kaptál még ilyen ajándékot. 10 db-ot kaptunk az event indulásakor - ez összesen 130 db. Eddig 13 minijátékot teljesítettél, így teljesen rendben vagy. Ma még 7 mini-játékot tudsz lejátszani, amennyiben összegyűjtesz még 70 db felröppenőt. (Minden nap 20 minijátékot tudunk lejátszani, ha sikerül legalább 200 felröppenőt gyűjteni) Aktiváld a Szomszédaidat is, kérj Tőlük is ilyen felröppenőt, s próbálj még aratni a Baha ültetvényen.
    Érdemes hosszú érésű Zöldséget ültetni, mert Maja maszkkal és az Ezüst rekeszbe rakható bónuszokkal ennek az érési idejét tudjuk legjobban lecsökkenteni.
    Sok sikert!

6. örzsemama54

örzsemama54 Utánpótlás-írogató

sziasztok, örzsemama54 ID26830985 a mostani eventel kapcsolathoz szeretnék tanácsot kérni,mit csinálok rosszul.A megtermelt növényt nem tudom elvetni a pókerba nemtudom a nyereményt felvenni Válaszotokat köszönöm

7. Dolphin

Szia,
    köszönöm a türelmedet.
    Az átvétel azért nem sikerült Nálad, mert aktiváltad a Bónuszkockát, de nem használtad fel.
    Így be kellett pakolni az 5 kockát a tárolóba, majd ezt követően egyet dobni, így felhasználtuk az általad aktivált bónuszt, s ezt követően tudtuk mi is csak átvenni a jutalmadat a Flös-re.
    upload_2025-7-17_19-34-54.png

Bónuszt csak akkor aktiválj a jövőben, ha arra tényleg szükséged is van.
    Sok sikert a folytatáshoz!

Éva0315 kedveli ezt.
  8. anci091551

anci091551 Haladó

Köszönöm a válaszod.

9. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm. Mivel nem sikerült átvenni, hát próbálkoztam azzal is! Rosszul tettem! Remélem, most már rendben lesz a dolog!

Dolphin kedveli ezt.
  10. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Szia! Remélem most jó helyre írok: a mostani matrica sorozatnál keveslem a matricáim számát. Múltkorinál kérdeztem, vissza kerülnek-e az új sorozathoz, a válasz igen volt. Ám most nincs annyi. Már felhasználtam belőle, az induláskor, ha jól emlékszem 219 volt most. Ez nagyon kevés. Az előzőt kb: 90%-ban teljesítettem. Kérnék ellenőrzést, köszönöm!
    ID:6689151

11. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Szia.A kerti gerebjét mi adja?

12. Dolphin

Szia,
    igen, köszönöm, hogy áthoztad a problémádat a megfelelő helyre, és hoztál azonosító adatot is.
    Én azt látom, hogy mind a Narancs, mind a Piros albumban van még bőven beragasztható matricád.
    Ma 90 db Narancs matricát fejlesztettél és 26 db Piros matricát.
    46 db Piros matricát tettél be eddig az albumba, 30 db-ot ragasztottál be a Narancs albumba és 90 db-ot a Sárga albumba.
    Van még 53 Sárga matricád lerakásra, 165 narancs és 182 piros - viszont csak 1 db Matricaragasztód van, ezért nem tudsz újabb matricákat beragasztani.
    A képek Nálad készültek az ellenőrzés pillanatában:
    upload_2025-7-17_20-13-9.png
    upload_2025-7-17_20-13-26.png
    upload_2025-7-17_20-14-38.png

166 került beragasztásra, 400 várakozik beragasztásra - ez összesen 566 db a lehetséges 600-ból. Én nem látok Nálad problémát.
    Ha Te nem ezeket a számokat látod, akkor javaslom töröld a Sütiket és ürítsd a Gyorsítótáradat.
    Amint szerzel még matrica ragasztót, fogsz tudni újabb matricákat beragasztani az albumokba.
    Sok sikert a folytatáshoz.

Lenczy kedveli ezt.
  13. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Köszönöm és kérdezném, hogy én hol látom a matricáim számát, amit a képen átküldtél?

14. Dolphin

Szia,
    az albumokba belépve a Matricalerakás gombra kattintva:

1.
    upload_2025-7-17_21-20-46.png
    A Matrica album működéséről <<ITT>> találod az ismertetőt.

15. Dolphin

Szia,
    ez egy olyan event, ahol a learatott növényt nem lehet visszaültetni. Abból tápot tudsz készíteni az Ál-Krokitanya indításához. S minden learatott növényt beszámít a rendszer a feladatsorokba.
    Csak magokat tudsz ebben az eventben vetni, amit a dobokockás mini-játékokból tudsz szerezni, illetve szintén a mini-játékokból tudsz Mocsári dolgok ládáját, ebből is tudsz magokat nyitni.
    Sok sikert az eventhez!

16. Dolphin

Szia,
    a Kerti gereblye egy felröppenő a Gyopárvölgyben, növények aratásakor lehet szerezni.
    Ugyanúgy, ahogy a farmos / bahás területeken, a Gyopárvölgyben is vannak ritkábban és sűrűbben érkező felröppenők. Amikor egy új szint elérésével egy új felröppenőt is tudunk gyűjteni, ami szükséges egy új mag előállításához, mindannyian megtapasztaljuk azt, hogy az elején kevés érkezik belőle. De szorgalmas, rendszeres aratással el fog jönni az az idő is, amikor akár abból is felesleged lesz (többen írták már a Csevegőben).
    Légy türelmes, arass olyan gyakran, amikor csak tudsz. Ha van rá lehetőséged, fizess elő időnként munkásokra, a tapasztalatok alapján akkor kicsit több érkezhet a ritkább felröppenőkből.
    Sok sikert!

marcsi5556 és kigyo51 kedveli ezt.
  17. kannap

kannap Járnitanuló

Sziasztok! Nekem is van problémám a matricákkal. Nem volt túl sok az előző szezonban sem, viszont mindhárom album meg volt kezdve, most viszont nem tudtam megnyitni se a piros albumot, mivel nem is voltak fejlesztett matricáim.
    Gazda: kannap
    ID: 56296165

18. Dolphin

Szia,
    továbbítottam jelzésedet kivizsgálásra, a válaszig türelmedet kérem.

kannap kedveli ezt.
  19. Bauernhaensel

Bauernhaensel Fórum-zöldfülű

szia
    egy csomo fat arattam ami a kroki taphoz kell, de 1 szem nem jelenik meg a malomnal mibol csinaljak igy tapot koszi

20. Dolphin

Szia,
    jelenleg Ál-Kroki eleséget tudsz gyártani az Álszúrszop fák terméseiből. A malomban elérhető már a Kroki tápja is, azt még nem tudunk keverni, mert ahhoz az eventben megszerezhető Szúrszop fa termésére lesz szükségünk.
    Figyelj rá, hogy a megfelelő tápot válaszd ki a malomban, az Álszúrszop termés mellett a két eventnövényre is szükség van a táphoz:
    upload_2025-7-17_23-58-30.png

Mivel Farmnevet és Farm ID-t nem hoztál, így benézni nem tudok Hozzád.
    Sok sikert!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.