Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. soramay72

soramay72 Fórum hercege

soramay72
    ID: 6701686
    a nevét sajna nem tudom, de szerintem az első kakukkos event volt :)

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia soramay72!

Elvégezted a feladatot, a Kakukkmama II-t megszerezted.
    Ha nem találod, a Supporttal kell felvenned a kapcsolatot :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

A kapcsolatfelvételi leveled minimum 140 karaktert kell, hogy tartalmazzon, különben nem tudod azt elküldeni.
    A válasz a regisztrációkor megadott mail címedre fog érkezni.

soramay72 kedveli ezt.
  3. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

szeretném megkérdezni hogy egy nap hány cserengedély kapunk,vagyis hány ajádékot

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Minden engedélyből 1-1 darabot kapunk a napi első belépésünk alkalmával.

5. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Köszönöm, hogy utána néztél, sajna sokkal inkább az a sejtésem, hogy egy előző Csere-Bere napom eladtam :oops:. Úgyhogy most bolhapiacozhatóm vissza -.-

6. coffoseMMa

coffoseMMa Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hol találom meg hogy mikor regisztráltam a játékba? Köszönöm! :)

7. Nildia

Szia coffoseMMa!

Ezt magadnak nem tudod megnézni.
    De ha adsz egy pontos farmnevet és ID számot, akkor megnézetem Neked.

8. coffoseMMa

coffoseMMa Utánpótlás-írogató

Aranyos vagy, köszönöm! :) Gazda: coffoseMMa ID: 21125336

9. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Sziasztok!
    A csere-tapasztalatokat hol lehetne kitárgyalni? Nem aktuális téma? Olyan szívesen megosztanám valahol az örömömet, megbeszélném valakivel, hogy mit gondolok erről-arról, s szívesen vennék további csere-ötleteket...

10. Nildia

Szia coffoseMMa!

A regisztrációd dátuma : 2011-01-17.

11. Nildia

Szia AnkaFD!

Ennek az eventnek nincs aktuális csevegője.
    Csereötleteket elleshetsz a cserebere topikban, de ott nincs lehetőség a beszélgetésre, csak a hirdetés feladására. De azokat nézegetve hátha lesz valami jó ötleted :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándék-cserebere.10977/page-172#post-229787

12. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

:(, de azért köszi. Az idézett topik ismerős, de én mást szerettem volna... Esetleg legközelebbre javaslok egy aktuális csevegőt.

13. sofia1976

sofia1976 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Szeretnék segítséget kérni,hogy a gesztenyekirály mikor és,hogy volt megnyerhető tárgy?Előre is köszönöm a választ.

14. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A 2014-es szüreti event Top 1000 nyereménye volt. Azaz, mindössze 1000 db létezik belőle. Ritka kincs! :)

15. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Sziasztok!
    Olvastam a tech-nél a szürke cseregombról, de ott grafikai változásokkal indokolja csocsoo a hibát. Én viszont bájitalfát és bodzát illetve bájitalfát és pisztáciát szeretnék cserélni a léghajón, de ott is szürke a gomb, pedig van fám és van csereengedélyem is szép számmal, és a hajón lévő grafika megegyezik a menü grafikájával. Akkor mi lehet a hiba?
    Köszi!

Utoljára szerkesztett: 29.4.15
  16. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Pont a Bodza és a Pisztácia fákkal van gond. Ezeknek a fáknak nem rég kerültek be a fejlesztései a játékba. Valószínűleg az alap is változott valamilyen módon. Én is próbáltam a cserét, de nem sikerült.

17. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Meg tudná nekem mondani valaki mi lenne a Gülütojás? Sehol nem találok róla leírást, hogy milyen tulajdonsággal bír.

18. mianna58

mianna58 Fórum-zöldfülű

mianna58ID: 8166427
    Segítségeteket kérem. Az ültethető növények listájában tegnap megjelent a gyopár és a tárnics. Nekem és a rokonságban más játékosoknak sem jelenik meg a kezdő darabszám belőle. Azt írja ki a gép, hogy sajnos nincs több, de ne aggódjak, mert 5 óra múlva...
    Csakhogy azóta már többször eltelt az 5 óra, nem ültettünk semmit, de eventnövény sincs. Igaz, se a gazdakörben,se a piactéren nem látom nyomát eventnek.

19. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

:) Akkor sikerült kifognunk! Annyi baj legyen, de legalább tudom, hogy nem nálam van a hiba. Köszi! :)

20. akitakutya

akitakutya Törekvő

Jó éjszakát! Van még valaki ébren?
    Van 55 csereengedélyem, mégsem tudom alkalmazni. Amikor kiválasztom a megfelelő keresett tárgyat és bejelölöm a csere tárgyat, az engedélyezés szürke marad, nem zöldül be.
    Megpróbáltam fordítva is. Beírtam, hogy Esőtáncost adok Vérmaciért. Így sem kaptam engedélyt a csere lebonyolítására.

akitakutya ID: 13769964

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.