Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    minden magot elérsz a vetőtáblán, teljesen függetlenül attól, hogy géppel vagy kézzel veted a magokat. Amire gyanakodni tudok, hogy miért nem látod az összes magot, az az lehet, hogy túl nagy méretre van állítva a képernyőd. CTRL és - gombbal tudsz kicsinyíteni (vagy CTRL és egérgörgő használattal), CTRL és + gombbal tudsz nagyítani (vagy ugyanúgy CTRL és egérgörgő segítségével)
    Benéztem Hozzád Chrome böngészőben, s nem látok problémát - ha esetleg tudnál képet hozni az általad látott verzióból, lehet könnyebben tudnánk segíteni Neked.
    Farmos vetőmagok:
    upload_2025-7-24_7-18-38.png

Az 1-essel jelölt helyen tudsz lapozni az oldalak között, a 3-assal jelölt részbe tudod behúzni a kedvenc vetőmagjaidat, ide érdemes azokat felrakni, amelyeket sűrűn ültetsz (persze, ha van ilyen).
    A 2-essel jelölt kisnyilra ha rákattintasz, akkor becsukódik a vetőtábla, s csak a kedvencek és az első sor mag látszik, ha itt rékattintasz a bal alsó sarokban a nyílra, akkor ismét a teljes tábla elérhető:
    upload_2025-7-24_7-21-37.png

A bahás vetőmagos tábla is rendben van, itt sem látom azt a jelenséget, amit Te írsz:

upload_2025-7-24_7-23-47.png

Működése ugyanaz, mint a farmos, itt is be tudsz tenni a Kedvencek sorba olyan magokat, amit rendszeresen használsz, s van lehetőséged összecsukni is a táblát, illetve lapozni is tudsz az oldalak között.

További jó játékot!

barnus06 kedveli ezt.
  2. macimami1958

macimami1958 Járnitanuló

Sziasztok. megnéznétek hogy van e góliát bogaram? Úgy emlékszem volt.
    macimami1958
    31461846

3. verus000

verus000 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget kérnék: a nagy sort nem akarja beadni, sem első dobásra, pedig az asztalon ott az 1-5 2-6, sem úgy hogy megtartom a hozzá tartozó kocka valamelyikét. A következő dobásnál pedig hiába van meg valamelyik kombináció, csak "Vigaszdíj" lehetőséget van. Köszönöm a segítséget.
    ID: 51116761

4. Dolphin

Szia,
    kérdésedet áthoztam a panaszládából, az nem alkalmas hely segítségkérésre.

Benéztem Hozzád, de én nem látok függőben lévő játékot Nálad.
    Utolsó mini-játékodat 2025-07-24 09:42:09-kor fejezted be, 2-es Kockákból volt Drilled, megkaptad érte az ajándékot, 2x Álszúrszop fa került a Pajtádba.

Minden dobás indításnál csak a Vigaszdíj látszik elérhető ajándéknak, mindig a dobásuk után világosodnak ki a további mezők, amire jó lehet a dobásunk eredménye.
    Olyankor nem tudunk átvenni ajándékot, ha aktiválunk egy bónuszt (akár a Plusz dobókockát, akár a Plusz dobást), de nem használjuk el. Ilyenkor minden olyan kockát, amire szükségünk van a kombinációhoz, fel kell rakni a tárolóba, majd utána még egyet dobni kell, ezt követően át tudjuk venni már a jutalmat.

Sok sikert a folytatáshoz!

5. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján valóban volt egy Góliátbogárlakod, 2025-03-15 16:32:14-kor nyitottad „Kalahári” talányos tenyészetből.
    A májusi csereevent idején, 2025-05-02 11:23:05-kor elcserélted ezt az óladat, kaptál cserébe 3x Kefevirág fát.
    Jelenleg nem rendelkezel Góliátbogárlakkal.
    További jó játékot!

6. macimami1958

macimami1958 Járnitanuló

Köszönöm. Így jártam.

7. verus000

verus000 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a válaszodat!

Az általam kérdéses játék 9:42-előtt volt. A képen kivehető hogy már a tárolóban van a kiválasztott kockám, és újabb dobásnál lett/lehetett volna kombinációm a nagy sorra. Egyszer az 5-öst, 8:52-kor, majd a 2-est tettem bele, 9:40-kor. Dobás után az asztalon van az 1-es, és a másiknál a 6-os kocka, én úgy értelmezem, hogy ez kombináció. Ha mégsem, elnézést, köszönöm a segítséget és a türelmet!
    :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.7.25
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A nagy sorokhoz 1-2-3-4-5 vagy 2-3-4-5-6 kombinációkat kell dobni. Az ábrán lévő 1-5 az előbbit jelöli, a 2-6 az utóbbit.

Luminary kedveli ezt.
  9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az általad megjelölt időpontban, amikor csak vigaszdíjat kaptál -2025-07-24 08:55:04 - az alábbi kombinációkat dobtad ki:
    #1 : 5-3-1-3-2
    #2 : 5-2-6-3-6
    #3 : 5-4-4-2-1

Lehetett volna nagy sor: 1-2-3-4-5 vagy 2-3-4-5-6 valóban. De, ahhoz az kell, hogy a tárolóba gyűjtsd a kockákat, amik már elemét képezik a nagy sornak.
    De, az első dobás után nem vetted ki a tárolóba az 1-2-3-5- ös kockákat. A továbbiakban már csak egy kockával dobhattál volna, hogy 4-es legyen. Illetve , ha használsz plusz kocka bónuszt, akkor kettővel dobhatsz tovább.
    upload_2025-7-24_19-8-56.png
    Ahogy a képen látod, 1-5-ig, illetve 2-6 van a nagy sor, de a köztes kockákat is gyűjteni kell a tárolóba, csak akkor lesz nagy sor.

További jó játékot!

Dolphin és verus000 kedveli ezt.
  10. macimami1958

macimami1958 Járnitanuló

Most lett egy góliátbogárlakom a titokólból.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.7.25
    Dolphin kedveli ezt.
  11. kigyo51

kigyo51 Fórummogul

Szevasztok!
    Lehet, hogy ez nem hiba, csak én vélem így. Mindenesetre furcsállom, hogy a holnap induló Feladatok garmadája 2. - 2025. július eventben a Szülinapi sütés gazdaköri feladatban az 1-es gyémánt nyereménye 1 szezon-jutalompont.

Zsuzsikan kedveli ezt.
  12. kigyo51

kigyo51 Fórummogul

Szia!
    Ha kézi vetésnél ilyen képet látsz:
    Akkor egyszerűen kattints a pirossal bekeretezett mezőre, ekkor eltűnik a funkció kiválasztó ablak ami takarja a növényeket. Így azok is vethetővé válnak kézzel.

Utoljára szerkesztett: 25.7.25
    barnus06, Kuzdern, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Anyamaci1976

Anyamaci1976 Járnitanuló

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy sikerült leellenőrizni a narancs és piros matricákat?
    Köszönöm szépen ha utána néztek.

14. Dolphin

Szia,
    elnézést kérek, hogy Neked nem válaszoltam hétfőn, nem bukkantam rá, hogy Neked is volt ilyen kérdésed.
    Hétfőn délután jóváírásra kerültek az érintett Játékosoknál a matricák, így már Te is tudod folytatni a beragasztásukat.
    További jó játékot!

macimami1958 és Anyamaci1976 kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    javításra került a táblázat, itt találod a Közleményt a témában.
    Az ilyen jellegű észlelést érdemes Jelentésben jelezni, úgy gyorsabban célba ér. Sajnos elgépelés volt a Központi táblában.
    Ahogy az Ismertetőben is jeleztük, a táblázat frissítése megtörtént, már a helyes jutalmakat mutatja, de ha találsz még problémás sort, kérlek, Jelentésben jelezd, hogy mielőbb kezelni tudjuk. Köszönöm!
    További jó játékot!

Othep és kigyo51 kedveli ezt.
  16. Anyamaci1976

Anyamaci1976 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm!
    További szép napot!

Dolphin kedveli ezt.
  17. kigyo51

kigyo51 Fórummogul

Szia kedves Dolphin!
    Köszönöm a kioktatást, de szerintem elkerülte a figyelmedet, hogy én ezt az észrevételemet jóval a közlemény megérkezése előtt tettem meg. És amint azt az észrevételt tegnap 20:37-kor megírtam, közvetlen utána a jelentést is megtettem. A jelentésben nem lehet fotót feltenni, ezért ez a#414 hsz-om talán mégis hasznos volt.
    ui.: Tegnap a közlemény 22:39-kor jelent meg. sorry

Utoljára szerkesztett: 25.7.25
  18. Dolphin

Szia,
    nem tudom miért gondolod válaszomat kioktatásnak. Egyáltalán nem annak szántam.
    Vastagított kiemelés nélkül is láttam, hogy mikor írtad a bejegyzést, de mivel én ma válaszoltam, a tényeket hoztam, miszerint javításra került a központi táblában a hiba, s kértem, hogy az ilyeneket Jelentésben jelezd legközelebb, mert úgy gyorsabban tudunk reagálni, előbb célba érnek úgy az ilyen észrevételek.
    Sajnálom, hogy csak ma jutottunk el az itteni bejegyzésedhez és ma kaptál rá választ.
    További jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  19. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

T.Moderátor!
    Kinyitottam a Bájos tárgyak 4 db ládáját, megjelent az információs ablak, de vele együtt a margaréta is.
    Megmerevedett az egész,láttam 2 db figurát és 2 db 1-es számot figura nélkül.
    Frissítenem kellett ezáltal eltűnt minden, gondolom a pajtában megtalálnám, de mit keressek?
    Kérem a segítségedet, melyet előre is megköszönök.

Üdv: Böbi49
    ID: 5397193

20. Dolphin

Szia,
    itt kaptál már választ a korábban megírt kérdésedre, amit a Panaszládából hoztam át (kaptál a mozgatásról értesítést is), mert az nem segítségkérésre való topik.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-24#post-1458741

A Fórumon, a jobb felső sarokban kapunk jelzést, ha valaki válaszolt a kérdésünkre, az Értesítéseknél, ha ott a zöld linkre kattintasz, eljutsz a válaszig. Ha még nem használtad, próbáld ki!

upload_2025-7-25_16-47-34.png

További jó játékot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.