Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

SZIA! KÉREK EGY KIS SEGÍTSÉGET. NEM TUDOK TOVÁBB LÉPNI a kazamatában.. ID 9805208 Nagyon köszönöm.

2. imre51

imre51 Járnitanuló

Sziasztok!!!Segitsegre van szuksegem.A kazamataban eljutottam abba a kamraba aminek a negy sarkaban a 4 dragako van.Helgrid a lovoponton all de nem tud celozni ,lufik nem jonnek,akadalyok gatoljak.ID 2477259.Megkoszonom ha segitenel.

3. .dina1.

.dina1. Törzsjátékos

Kedves Modi! Segítséget szeretnék kérni nem tudok tovább menni. A játék kezdete óta játszom, de ilyen még nem fordult elő velem. A térképen nem tudok ki igazodni /lehet korral jár/ tovább lépnél nekem nagyon meg köszönném. ID:32851680 .dina1.

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek, ne írj csupa nagybetűvel. ( Gondolom, véletlenül bekapcsolva maradt a Caps lock.)
    Jelenleg a 11-es teremben tartózkodsz:
    Bal alsó sarokban kattints a Kazamatatérkép feliratra. Ott tudod a saját térképedet előhívni. Ahová a zöld nyíl mutat, az egy kulcs nélküli átjáró. Ha, nem látod, akkor csökkentsd a kijelződ méretét. Ha, átléptél ismét kattints a kazamatatérképre . Akkor már a 16-os teremben leszel.
    Ez a saját térképed, ami megmutatja, hogy hol tartózkodsz jelenleg.
    upload_2025-8-11_10-37-46.png
    A 16-os teremtől a 8-as teremig szabad az út, már minden ajtót kinyitottál. Haladj a sárga nyilakkal jelölt útvonalon. A kék nyíllal jelölt teremben van egy láda, amit a 14-es teremből érsz el. Haladj tovább a sárga nyilak mentén. A narancssárga nyíl jelöli a Zafír helyét, illetve a visszautat, a felhasználáshoz.
    upload_2025-8-11_10-33-27.png

Kérlek használd -BombadilToma- térképét, illetve leírását, amit az idézésben , de az eredeti hsz-ben is olvashatsz.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503

Az egyik legfontosabb dolog a saját térkép használata!
    Minden teremváltás után rá lehet kattintani és megnézni, hogy merre van az ajtó, amerre el kell hagyni a termet. A saját térképen látszik az is, melyik teremben van még kincsesláda, hol nem lett lejátszva a mini-játék.
    Sikeres továbbhaladást!

Swartsch kedveli ezt.
  5. Luminary

Szia!
    upload_2025-8-11_11-11-27.png

Ha, te nem ezt látod, akkor kérlek takaríts egyet. (Töröld a sütiket és ürítsd a gyorsítótárat!)
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  6. Luminary

Szia!

Szia!

Nagyon jól állsz, gratulálok!
    A Jádés teremben vagy, ott kellene lejátszanod a mini-játékot. Ha, megszerezted a Jadét, akkor a sárga nyilak vonalán menj vissza és nyisd ki az ajtót a Jade kővel. Ott is játszd le a mini-játékot. Ezután a kék nyíl útvonalát kövesd, hogy a 2 utolsó kincsesládát is meg tudd szerezni!
    upload_2025-8-11_11-21-51.png

Ne felejtsd el használni a saját kazamatatérképedet - akár minden teremváltás után - amit a bal alsó sarokban érsz el!

Sok sikert!

.dina1. és Swartsch kedveli ezt.
  7. imre51

imre51 Járnitanuló

De pontosan ezt latom,akkor mi a teendom?Meg egy kerdes ,Hogyan kell a sutiket es a gyorsitotarat uriteni?

8. .dina1.

.dina1. Törzsjátékos

Nagyon szépen köszönöm csak most már nem ott álok és nem tudok tovább menni megint benéznél hozzám addig nem csinálok semmit ID. 32851680 .dina1. Meg tennéd nagyon meg köszönném,

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.8.25
  9. Luminary

Szuper!

Akkor el kell indítanod a mini-játékot, lejátszani, majd a kincsesládákból átvenni a jutalmat.

Minden böngészőnek van olyan felülete a beállításoknál, hogy böngészési adatok törlése. Ezt a beállításokban (jobbra fent 3 vonal, vagy 3 egymás alatt lévő pontra kattintva éred el)
    Chrome: upload_2025-8-11_12-11-42.png upload_2025-8-11_12-12-31.png
    Alap:
    upload_2025-8-11_12-15-21.png
    A gyorsítótáras képeket ne töröld minden alkalommal, mert az is lassíthatja a betöltést.
    Speciális:
    Figyelj rá, hogy a mentett jelszavaidat ne töröld ki! Ne legyen benne pipa.
    upload_2025-8-11_12-20-3.png

A DNS gyorsítótár törléséhez itt találsz útmutatót:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/dns-gyorsítótár-törlése.10875/

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  10. Luminary

Szia!

Ez a jelenlegi helyzeted. Innen már egyszerű, csak lefelé kell haladnod a sárga nyilak irányában. Két láda, pár mini-játék és kész vagy:
    upload_2025-8-11_13-14-21.png upload_2025-8-11_13-8-41.png

Sok sikert!

Zsuzsikan, Swartsch és .dina1. kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Luminary! Arra kérlek nézz be hozzám, és adj tanácsot az alábbiban. A 6-os mező bal oldalát megcsináltam (?), de a ládát nem tudom kinyitni. /A jobb oldal is készen van/. Többszöri visszalépésre, próbálkozásra sem sikerül kinyitni azt a fránya ládát.
    Köszönöm ha segítséget kapok.
    Marika312 ID: 49267527

12. Evettke31

Evettke31 Fórum-zöldfülű

sziasztok. Már kértem segítséget, de nem boldogulok, olyan terembe vagyok, ahola négy sarkot kell lőni, de a baloldalon nem boldogulok, akárhogylövöm, igy kénytelen vagyok feladni, mert nem tudok tovább lépni. Evettke31. Id 25360136. köszönöm, ha mégis segítenek

13. .dina1.

.dina1. Törzsjátékos

Ne haragudj már nekem kellemetlen, de nem tudok lejönni Csak jobbra enged menni. Nagyon kérlek lépjél helyettem már szét megy megy az agyam. Légyszi segíts kérlek.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.8.25
  14. Luminary

Szia!

Nem nyitottad ki a ládát a legelején. Vissza kell menned érte.
    upload_2025-8-11_13-36-30.png

A bal oldali ajtón menj ki, majd fölfelé menj ki a teremből. A Narancs portálra állj rá a karaktereddel. Így visszakerülsz a 22-es terembe. Ott ismét a bal oldali ajtón menj ki és csak felfelé haladj. Minden ajtód nyitva van, a minijátékok is lejátszva. A ládát kell csak kinyitnod.
    upload_2025-8-11_13-37-51.png

Ha, a 19-es teremben a bogaras minijáték nem sikerül, akkor próbáld újra. Ne kapkodj, nyugodtan csináld. Nem szabad átengedni a bogarakat a kövön, de arra figyelni kell, hogy ha vizes vödör jön, akkor azt ne lődd szét. a kövek fölött.
    Akár engedj el - lövöldözés nélkül - pár sor vödröt, hogy lásd a rendszert. Mennyi bogaras vödör után érkezik a vizes.

Sok sikert!

Marika312 és Swartsch kedveli ezt.
  15. Luminary

Szia!

Nem tudom, hogy hogy keveredtél el.
    Most bevittelek a terembe. Lépj a mini-játék indítómezőjére és lődd ki a lufikat. A ládát se felejtsd el kinyitni! Aztán alul-középen nyisd az ajtót a drágakővel és az utolsó teremben is végezd el a feladatot.
    upload_2025-8-11_14-1-32.png

Sok sikert!

Swartsch, .dina1. és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. _sziszi_

_sziszi_ Utánpótlás-írogató

Sajnos már sokadszor próbálkoztam de megrekedtem a játékban az ékszeres zsetont nem tudom elérni.lennél szives segíteni ? id 1475236

17. Luminary

Szia!

Azért, mert egy ládát nem tudsz kinyitni, még nem kell feladni. Menj, csináld a többit és majd később megcsinálod.
    Ebben a teremben a bal felső mini-játéknál 2 földet kell kivirágoztatni , de nagyon sok bogár jön és kevés víz. Lövöldözés nélkül figyeld meg a rendszert először. Ne lőj folyamatosan. Engedd el a bogarasokat, amikor jön a vizes, lődd ki az első földterület felett, hogy virágos legyen. Ezután figyelj, hogy csak akkor lőjj, amikor a kő fölött van a bogaras vödör. Nem kell kapkodni.
    De, mondom, hagyd ott nyugodtan, folytasd a többi teremmel. Majd később vissza tudsz menni befejezni.
    Sok sikert!

aws016 és Swartsch kedveli ezt.
  18. csabi9911

csabi9911 Törekvő

Hali, egy jo ideje nem jon be Metszoollo a Gyoparvolgyon, valtozott valami vele kapcsolatban?

19. Luminary

Szia!

Legelőször lépj be a zöld nyíllal jelölt terembe (22) és játszd le a minijátékot, nyisd ki a két ládát. Lépj vissza, hogy a 22-es terem alatt légy a térkép szerint, a lilával jelzett terem. Jelenlegi helyzetedből kövesd a sárga nyilak vonalát. A 14-es teremből tudsz bemennia 13- ba és megszerezni a zsetont. Az utolsó ládáért a kék nyilak mentén menj a zöld portálos terembe, majd a 22-es teremben lépj rá a narancs portál kezdőpontjára. Ha már ott vagy a 0. teremben, akkor haladj jobbra és a második teremben alul-középen tudsz lefelé haladni az utolsó ládáért.

upload_2025-8-11_14-35-41.png

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  20. Evettke31

Evettke31 Fórum-zöldfülű

szia. örök hálám a segitségért. még egy utolsó kérés, olyan pályára vitt, ahol azt kéri keressem meg a végpontot, de mindet kilőttem már. köszönettel Evettke31

Luminary kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.